jannikiel Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Jak dobrze pójdzie, będzie z koszem, tylko skąd wziąć na to czas..... :banghead: Jeszcze myślimy w tym roku 2 sztuki 6 cylindrówek reanimować, KZ 1300, i się gdzie karniem na 18 cylindrów :icon_mrgreen: Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Jak dobrze pójdzie, będzie z koszem, tylko skąd wziąć na to czas.....jakiś watsonian? Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Jest i Velorex, ale jest też amerykański, całkiem zgrabny, nie wiem, dokładnie co tam Rych wymyśli...może na ramie ruchola..????Tylko podstawowe pytanie, skąd na to wszystko wziąć czas????Ja mam slużbę,i jeszcze się pomęczę, a Rych te H-D na samym placu 150 sztuk, a po ludziach i logistykę ect....jak on to ogarnie???? a z tego jest chlebek z masełkiem, a o klasyki pies z kulawą nogą nie zapyta, jak już to chyba żeby jaja zjakieś sobie zrobić ( co????? za taki stary 12-15 tys zł, chyba 1200 zł...???)...Taka prawda...Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 A czy to już jest klasyk czy jeszcze podstarzała japonia? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonhart88 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 ze względu na silnik który konstrukcyjnie jest z lat 70tych to jest klasyk.wygląda na ładnie utrzymanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 wygląda na ładnie utrzymanego Tu troche ładniej się prezentuje ;) Tak się zastanawiam co z nim robić. Opchnąć za grosze,czy zostawić z myślą, że może kiedyś coś tam wart będzie? Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Mam kolegę Fińczyka z Finlandii, który kiedyś miał FJ-tki,e, potem sprzedał ją kumplowi, a sam przesiadł się na CBR XX, - XX miał tylko 1 sezon, sprzedał i odkupił swoją starą FJ-tę, a i dokupił jeszcze jedną taką na jazdę "po bułki". Ma te motocykle już z 7-8 lat, i twierdzi, że mu nic więcej nie potrzeba...coś w tym jest..... Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 I ja tak się czuje po przesiadce na fazera '03 :)Co do FJty to raczej przez kilka ładnych lat jeszcze ich wartość mocno nie wzrośnie więc nie wiem czy jest sens trzymać tylko z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tato81 Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 I ja tak się czuje po przesiadce na fazera '03 :)Co do FJty to raczej przez kilka ładnych lat jeszcze ich wartość mocno nie wzrośnie więc nie wiem czy jest sens trzymać tylko z tego powoduJa też tak mówiłem i wiele moto puściłem za grosze. Czas szybko leci. Jak nie ma ciśnienia na sprzedaż to inwestycja się zwróci. Ja bym trzymał - fajny stan. Za 10 lat będzie sobie chłop pluł w brodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ja też tak mówiłem i wiele moto puściłem za grosze. Czas szybko leci. Jak nie ma ciśnienia na sprzedaż to inwestycja się zwróci. Ja bym trzymał - fajny stan. Za 10 lat będzie sobie chłop pluł w brodę. Spróbuję sprzedać, ale nie za grosze. Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Nie sprzedawaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał.89 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Panowie, jak oceniacie kolor tych świeczek? http://imgur.com/THdUFO0 Ta po prawej ma odrobinę mniejszą przerwę(nie mam pojęcia czemu), przez to może mieć inny kolor? Do tego wydają mi się trochę za jasne.Moto odpala i śmiga normalnie. Mam jechać z tym do warsztatu czy to tylko wiosenna przeczulica? :D Edytowane 21 Marca 2015 przez Rafał.89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Wybitnie wiosenna przeczulica. Wszak to nówki są, a skoro moto jeździ, to lepsze jest wrogiem dobrego :)Ja bym się nie przejmował tylko jeździł. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał.89 Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 (edytowane) Przelatały 2,5kkm, czyli się nie narobiły, teraz wsadziłem irydowe, żeby skrócić czas grzania na zimnym i już nie zamierzam do nich zaglądać. Chyba, że będę musiał. Edytowane 21 Marca 2015 przez Rafał.89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Ja od dawna jestem dużym fanem irydek - zapodajesz - zapominasz o świecach ;) Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi