Gość auri Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Dla wszystkich tych co uważają że na pierwsze moto R1 to dobry wybór :biggrin: A skąd przypuszczenie, że to jego pierwsze moto ? Jak dla mnie statystyczny kierowca pierwszego moto to "miszcz prostej" z kwadratową oponą, a ten gość składa się w zakręty Bardzo ładnie. Może poprostu zmienił moto, z jakiegoś z w miarę równomiernym rozkładem mocy w całym zakresie obrotów na takie co nie jedzie poniżej 8tys obr a pomiedzy 8 a 11 ma nagle 130KM i złapał tą magiczną granicę w trakcie stawiania na gumę???? Jak nie umie to niech nawet nie próbuje. A jak można się nauczyć nie próbując ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Sprzeta ogarnia. Zakrety ladnie zbiera. Na wyjsciu postawil na gume. Wydaje mi sie ze popelnil maly blad w sztuce, spanikowal i zdjal nogi z podnozkow. Zamiast lekko przyhamowac tylnim. Nie ma co go od razu wyzywac od debili :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notturno SV Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 wydaje mi sie ze prostsze od hamowanie byloby delikatnie odjac gaz, ale moze sie nie znam :) ale filmik pokazuj jak moze sie skonczyc guma i tyle :) moto ladnie fikolkowalo i niech sie cieszy ze rykoszetem nie dostal, nastepnym razem bedzie ostrozniejszy Cytuj Romet Z 125 ----> Suzuki SV 650 S K1 -----> Honda VTR 1000 F 97 :Dhttps://www.facebook.com/WozniakLukaszFotonotek Fotografia Motoryzacyjna i nie tylko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psychoterapeuta Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Wyzwać chłopaka od debili, w dodatku skończonych (jak ktoś powyżej napisał) to żaden problem. "Jak on debil to ja gość"... a w rzeczywistości sytuacja jest wyrwana z kontekstu... nic nie wiemy o stanie technicznym moto ani o doświadczeniu chłopaka. Może 1547 poprzednich numerów na moto wykonał perfekcyjnie a teraz coś mu się nie powiodło albo moto zawiodło... A może poprostu jest cieńki i to jego pierwszy nieudany numer i pouczyć się jeszcze musi... trudno powiedzieć... ale po komentarzach widać kto jest wielkim kozakiem... w cudzysłowiu oczywiście kozakiem... Abraxas zapewne jest mistrzem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abraxas Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 nic nie wiemy o stanie technicznym moto ani o doświadczeniu chłopaka. Może 1547 poprzednich numerów na moto wykonał perfekcyjnie a teraz coś mu się nie powiodło albo moto zawiodło... A co to ma do rzeczy??? Niech sobie próbuje nawet 5889 razy. Ale nie na publicznej drodze!! Nie jestem mistrzem. Nie potrafię postawić moto na koło. I w niczym mi to nie przeszkadza. Tylko ... tak podświadomie czuję, że jeszcze za 50 lat będę tu pisał (chyba, że mnie jakiś zapierd****ący na kole 200 km/h strąci, bo nie zauważy skrzyżowania a ja akurat na moim moto będę sobie jechał na zielonym). A niektórzy będą od czterdziestukilku lat leżeć pod ziemią. BO IM SIĘ COŚ NIE POWIODŁO na publicznej drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psychoterapeuta Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Z całego serca życzę Ci, żeby wszystko Ci zawsze wychodziło, żeby nigdy nie poniosła Cię fantazja i żebyś nigdy nie popełnił żadnego błędu na moto, tak jak to zrobił ten (wg Ciebie) skończony debil i cymbał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Porządnie dziurawa droga, a mówią, że tylko w Polsce takie :icon_mrgreen: Gostek raczej ogarnia sprzęta...płynnie na kolano wchodził w zakręty...wydaje mi się, że chłopak po prostu przestraszył się dziury tuż po postawieniu na koło, spanikował i...niestety crash nieprzyjemny :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 A niby kto jak nie debil? Na dodatek skończony. Jak nie umie to niech nawet nie próbuje. A jak miał pecha, nie wyszło to tym bardziej niech nie próbuje. Gdyby auto jadące z przeciwka było troszkę bliżej to dostałoby z motocykla. Po prostu cymbał. Nie oglądaj, nie jeździj, nie denerwuj się tak. Nie wyzywaj, bo nie zrobił krzywdy ani Tobie, ani nikomu. Najprościej z góry zjechać i gdybać, co by było gdyby, nie? Nie przesadzaj, szkoda na krześle się unosić. Gość ogarnia sprzęt lepiej niż trzy czwarte z nas tu piszących. I już. (mistrzowie nieomylności i wydawania wyroków i ocen, wyluzować trochę :icon_mrgreen: ) Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Abraxas-już Ci to kiedys pisałem, ale sie powtorze,a co mi tam :D Ale Ty musisz byc nudnym kolesiem-chyba nudniejszym od "Mody na sukces" :P Skad sie tacy nudziarze biora? :icon_rolleyes: P.S. I powtarzane przez kolege Fata stwierdzenie ze "Hónda to dla emerytów motór jest" sprawdza sie w 100 % :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 A niby kto jak nie debil? Na dodatek skończony. Jak nie umie to niech nawet nie próbuje. A jak miał pecha, nie wyszło to tym bardziej niech nie próbuje. Gdyby auto jadące z przeciwka było troszkę bliżej to dostałoby z motocykla. Po prostu cymbał. A jak ma się nauczyć jak nie spróbuje i nie umie? :D MYŚL pysiaczku :D Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 To teraz sie kupuje moto by latać na kole ??Znaczy jak nie umiem postawic moto na koło to ch*j ze mnie nie motocyklista tak mam to rozumieć ? Greedo nie sie uczy ,niech próbuje ale czemu na drodze publicznej ?Może jakis zamknięty odcinek vel stare lotnisko byłoby lepszym pomysłem na uczenie się . Tak sie zastanawiam ........możecie mi powiedziec na ch*j mi umiejętność stawiania motocykla na koło ? Jakoś nie widze sensu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkudlar Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 na tym filmiku jest gsx a nie r1.po za tym zdaza sie zong.np tu- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davin Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 (edytowane) To teraz sie kupuje moto by latać na kole ??Znaczy jak nie umiem postawic moto na koło to ch*j ze mnie nie motocyklista tak mam to rozumieć ? Greedo nie sie uczy ,niech próbuje ale czemu na drodze publicznej ?Może jakis zamknięty odcinek vel stare lotnisko byłoby lepszym pomysłem na uczenie się . Tak sie zastanawiam ........możecie mi powiedziec na ch*j mi umiejętność stawiania motocykla na koło ? Jakoś nie widze sensu . Skąd ja to znam, mając motocykl enduro - każdy myśli ze po wyjeździe z pod salonu czy warsztatu motocyklowego gdzie z reguły urzęduje większa grupa "motocyklistów" "KAZDY" musi dać na gumę, albo odjechać na pełnej petardzie. To tak jakby każdy zakręt puszką brać bokiem. ( jakoś nie widzę żeby KAŻDY tak robił ). No ale moje miasto jest dziwne i ludzie tu przebywający też "czasami" są dziwni. Masz taki "motóR" i nie dajesz na koło. - ten tekst jest wszech obecny. To takie "ocenianie umiejętności". Śmieszni są ludzie żyjący w przekonaniu - ("jak palę łącze, dziduje po mieście i latam na gumie to jestem gość ... reszta to ..uje). Ps... gość z filmu - może miał akurat jeden z tych "złych dni w roku" - tak czy siak współczuje. Zdrowia życzę :) Edytowane 5 Czerwca 2009 przez davin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Czy tylko mnie razi jak ten koleś składa się w zakręty? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 nie tylko Ciebie... Cytuj s*am na polityczną poprawność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi