lukimaster Opublikowano 5 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Jak by byl syf to bym tym nie smarowal. warunek to posmarować jak należy czyli od wewnetrznej strony cienko i na w miare czysty łańcuch. I najlepiej jeszcze ciepły łańcuch - czyli świeżo po jeździe :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 No a Ty co sądzisz? Jak na razie mogę tylko powiedzieć, że szybko wysycha po spryskaniu... Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satrian Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Używałem nigri - jest niezły ale lepszy okazał się CARAMBA a jeszcze lepszytaki z wielką literą S weisses ketten spray - ten najmniej brudzi łańcuch - polecam!.Używałem też silnikowego mobila 10W40 diesel - całkiem mało brudzi.Natomiast gęsty przekładniowy elf, znacznie łatwiej odrywa się od łańcucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 A ja Wam powiem, że jak dla mnie nadal najlepszy jest Motul Road Plus. Zachciało mi się kombinacji i na ten sezon byłem zaopatrzony w Motul Factory Line - nie zdał egzaminu i już nigdy więcej go nie kupię. Utrzymuje się co prawda mniej więcej tak samo długo jak R+, odrobinę mniej, ale przy okazji pobrudzi wszystko dookoła. Natomiast stary dobry znajomy R+ nie brudzi praktycznie wcale, trzyma odpowiednio długo - 200 - 300 km, czasami dłużej no i... Na razie nie widzę dla siebie lepszego smaru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Jak dla mnie to króluje Motul Chain Lube Road Plus oraz Weisses Ketten Spray S100. Ten drugi wygrał test Motorradu i kosztuje dobre pieniądze bo 39 złotych. Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Mam robić reklamę? ;) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duddits Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Na ścigaczu była swego czasu promocja S100, można było dwie sztuki za 60 parę złotych kupić. Zerknij tam. Względnie moto-akcesoria, ale nie wiem jak cenowo. Cytuj http://gomoto.tv/naszym motorem jest pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazzman Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 ja używam:szosa od 2 lat ELF chain spray - bardzo gęsty, starczy na nawet i 700 km (przetestowane w trasie), nie brudzi felgi i TANI!!! offroad- motul off road chain - dobry, dobrze smaruje i jak przyjeżdżam po 2 mth w lesie to łańcuch ma na sobie jescze odrobinę smaru. Cytuj www.motoautostrada.pl zobacz co robią dla Ciebie inni motocykliści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Polecam "Silkollene Gel", starcza na 700-800km. Jak dla mnie najlepszy, jaki dotąd stosowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Joł! Wparowałem do szklepa motocyklowego i węszyłem za Motulem Road +, ale dupa i nie było. Rozczarowanie, ale sprzedawca polecił Castrola Chain Lube Racing - psia mać, co to za wynalazek? Niby to jakaś nowość jest. 35 zł za puche 400ml. Zobaczymy i przetestujemy. Ktoś już tego używał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 (edytowane) Silkollene Gel-jak macie okazje to sprobujcie, mi w bandicie wytrzymywal po 800 km. Super smaruje i nie brudzi. Miałem, już różne Motule ,Castrole, w porównaniu do Silkollene to porażka. Edytowane 15 Marca 2012 przez Syrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 ja od czapy kiedyś kupiłem cx-80 moto chain za 20zł :) i też sprawował się o wiele lepiej niż 3 razy droższy castrol... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 To "nabazgraj" coś jak wypróbujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berserkers Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Mi najbardziej przypasowal bel ray super clean, duza pucha 55 zl. Castrol jak dla mnie odpada:/ Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 To Ty, wał smarujesz sprajem do łancucha :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi