Maniek10 Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 A, ok. Po prostu nie spotkałem się żeby nie było, więc takie śmiałe stwierdzenie pocisnąłem ; ) ok, jak byłem w maju ( z resztą Ciebie też zapraszałem) to była taka opcja, a teraz ta durna baba z tego kosku wydała najpier bilety z drugiej grupy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Ja też byłem w grupie B, przyjechałem o 13.20 wjechałem na obiekt przed 15, jeździłem wszystkie tury a nwet więcej i było zajebiście. A jak komus za drogo to można sobie wyrobić kartę AW i wjeżdża za 5 dych :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek850 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 a powiedzcie chlopaki jak to jest z ubiorem na tym torze? bo w sumie to mam tylko kombinezon tekstylny oraz buty motocyklowe oraz rekawiczki tez posiadam czy w teksach mnie wpiszcza? czytalem cos ze tylko w skorze ale jak to jest w praktyce? i jakie sa koszty? cos sie zmienilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 a powiedzcie chlopaki jak to jest z ubiorem na tym torze? bo w sumie to mam tylko kombinezon tekstylny oraz buty motocyklowe oraz rekawiczki tez posiadam czy w teksach mnie wpiszcza? czytalem cos ze tylko w skorze ale jak to jest w praktyce? i jakie sa koszty? cos sie zmienilo? W texach cię wpuszczą, ale bez kasku nie :) Środa - 100 zł, chyba że jesteś członkiem AW to 50 zł. Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuuuszek Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Hej mam pytanko, jutro jade pierwszy raz na tor i chcialem sie dowiedziec o ktorej najlepiej przyjechac zeby wjechac bez problemu i nie jechac na darmo bo troche mam daleko i nie chce jechac na darmo?? Druga sprawa jak przyjade busem to do kolejki ustawiam sie z motorem czy moge najpierw bez dopoki ktos znajomy mi go nie sciagnie z busa?? i ostatnie pytanie o ktorej otwieraja kasy?? Pozdro i dozobaczenia jutro na torze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek10 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Hej mam pytanko, jutro jade pierwszy raz na tor i chcialem sie dowiedziec o ktorej najlepiej przyjechac zeby wjechac bez problemu i nie jechac na darmo bo troche mam daleko i nie chce jechac na darmo?? Druga sprawa jak przyjade busem to do kolejki ustawiam sie z motorem czy moge najpierw bez dopoki ktos znajomy mi go nie sciagnie z busa?? i ostatnie pytanie o ktorej otwieraja kasy?? Pozdro i dozobaczenia jutro na torze :) To jutro są treningi ?? Ostatnio pierwsi przyjechali o 12 , ja o 14 i byłem 40 + miejscowi którzy sie wpychają bez kolejki to ledwo starczyło dla nas miejsc, ale to był dzień motocyklisty. Busem możesz wjechac do środka, głośnośc zmierzą ci na busie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moto_bandyta Opublikowano 1 Października 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 No a jutro kolejny dzien motocyklisty. Niestety pogoda chyba do bani :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modem Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 No a jutro kolejny dzien motocyklisty. Niestety pogoda chyba do bani :/ Bedzie ładnie nie trykaj:) Moto mam już zapakowane Cytuj Yamaha Virago '91 -> Suzuki Bandit 600 '01 -> Suzuki Bandit 1200 '04 -> Kawasaki 636 '03 -> Kawasaki ZX-10R '04 -> Triumph Daytona 675 '08 -> Kawasaki ZX10-R '04 ->Yamaha R1 '09 -> Yamaha R1 '10 -> BMW G450X '08 + Triumph Bonneville T-100 '12 ->Ducati Multistrada 1200S + Triumph Bonneville T-100->KTM SUPER DUKE GT + Triumph Bonneville T-100 + Aprilia Tuono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Coś temat w tym roku umarł ... nikt z 4umowiczow nie lata ? Może ktoś ma namiar na fotki z dzisiejszego treningu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaku Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Właśnie, chętnie bym sobie obejrzał fotki z dzisiaj (mam nadzieje, że na którejś jestem ;) ) mikitl, byłeś dzisiaj? Widziałem jedną RS250, to Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 mikitl, byłeś dzisiaj? Widziałem jedną RS250, to Ty? No za duzo ich nie ma więc to musiałem byc ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaku Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Zdawał ktoś po ostatnim treningu (26.04) ten certyfikat? Ponoć po treningu była taka możliwość. Ja niestety nie zostałem, bo na deszcz się zanosiło. Jak to będzie wyglądało na następnych (10.05)? Będzie można zdać w trakcie, żeby się jeszcze do grupy C załapać, czy znowu po zakończeniu wszystkiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Wczoraj dzwoniłem do sekretariatu toru i powiedziano mi, że 10.05 mozna bedzie o 13.30, czyli przed treningiem zdawać certyfikaty. Zdjęcia miec nie trzeba, tylko formularz ze strony AW wypełnic i 25zika zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Czy zawsze do jazdy po torze konieczne było prawo jazdy ? pozdr adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djakon Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Czy zawsze do jazdy po torze konieczne było prawo jazdy ? pozdr adam Chyba nie , ale jak chcesz to pomogę Tobie w tej sprawie mam szkole jazdy pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi