konrad1f Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 no i ktoś władny mógłby zmienić tytuł tematu na "poniedziałkowe treningi" :bigrazz: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 generalnie to może ktoś kto ma uprawnienia do tego działu mógłby wydzielić posty dotyczące tego roku do jakiegoś nowego tematu na ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77royal Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Wybieram sie na poniedziałkowe moto-popołudnie 04-04-20011. Wyruszam z Warszawki bądź z Wołomina . Mam przyczepkę i paliwożerny samochód na LPG. Szukam chętnego/ą na wspólną jazdę. Planuje start z samego rana a powrót późnym wieczorem. Jak ktoś dysponuje bardziej ekonomicznym samochodem z hakiem to można użyć mojej przyczepki. Z chęcią tez podłączę się pod kogoś. Wszystkie opcje wchodzą w gre byle pojechać i pojeździć…Dzwońcie w tej sprawie 502098955Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prunus Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) Wybieram sie na poniedziałkowe moto-popołudnie 04-04-20011 Od tygodnia obserwuję prognozę pogody na ten termin i, :banghead: doopa, chyba się nie wybiorę :sad: Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez Prunus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
77royal Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 W morde WIEM. Sam mam zagwostke czy jechac tym bardziej ze w tamtym sezonie zaliczyłem ostatni mokry speed day i nie wspominam tego dobrze......a juz raz lezałem w tym sezonie...Jak zwykle decyzje podejme w ostatniej chwili. Tera jade na Enfieldzie cieszyć się pikna pogoda. Ave Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prunus Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 No i stało się "04.04.2011 MOTO-POPOŁUDNIE - ODWOŁANE!!! Informujemy, iż z powodu złych warunków atmosferycznych dzisiejsze jazdy po torze nie odbędą się" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 przynajmniej nic mnie nie ominęło bo sprzęt jeszcze nie poskładany Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Mam parę pytań..Czy można zmienić grupę w trakcie?Czy na Moto-kartę można zdawać w innym terminie niż przed treningiem?Czy w dalszym ciągu jako kombinezon z materiału trudnościeralnego traktować można ciuchy tekstylne?Czy widzowie (osoby towarzyszące) są wpuszczane na teren toru?Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Mam parę pytań..Czy można zmienić grupę w trakcie?Czy na Moto-kartę można zdawać w innym terminie niż przed treningiem?Czy w dalszym ciągu jako kombinezon z materiału trudnościeralnego traktować można ciuchy tekstylne?Czy widzowie (osoby towarzyszące) są wpuszczane na teren toru?Pozdro1 nie 2 nie mam pojęcia :icon_biggrin: 3 tak4 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 a ktoś na moto z Wawy sie wybiera w najbliższym czasie na tor oczywiście w poniedziałek na moto-populudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Mam parę pytań..Czy można zmienić grupę w trakcie?Czy na Moto-kartę można zdawać w innym terminie niż przed treningiem?Czy w dalszym ciągu jako kombinezon z materiału trudnościeralnego traktować można ciuchy tekstylne?Czy widzowie (osoby towarzyszące) są wpuszczane na teren toru?Pozdro Jak będziesz się moto wybierał na Poznań, daj znać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 (edytowane) Mam parę pytań..Czy można zmienić grupę w trakcie?Czy na Moto-kartę można zdawać w innym terminie niż przed treningiem?Czy w dalszym ciągu jako kombinezon z materiału trudnościeralnego traktować można ciuchy tekstylne?Czy widzowie (osoby towarzyszące) są wpuszczane na teren toru?Pozdro Jak będziesz się moto wybierał na Poznań, daj znać!Mi tez daj znac, wezme aparat, pocykam Ci foty :P Edytowane 5 Kwietnia 2011 przez Przemek PbS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prunus Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Prognoza pogody na poniedziałek 11-04-2011 wygląda całkiem znośnie, w związku z czym nastawiłem się już na ten termin. Czy ktoś wykupił może ten karnet na pięć treningów? Bo ja tak, ale żadnego potwierdzenia od AW nie otrzymałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Miałem jechać dzisiaj, ale połowa serwisów pogodowych pokazuje że będzie padać a druga połowa że nie będzie :/ Dajcie znać czy jednak się udało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yosarian Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udało się, udało, super warunki i bez tłoku :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi