sebixx Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Witam jestem posiadaczem Cagiva 750 elefant,mam pytanko gdzie można kupić części do tego motocykla??? Potrzebuję manetki sprzęgła do cagivy elefant 750 gdzie mogę to dostać.Wie ktoś może ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicek27 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Witam jestem posiadaczem Cagiva 750 elefant,mam pytanko gdzie można kupić części do tego motocykla??? Potrzebuję manetki sprzęgła do cagivy elefant 750 gdzie mogę to dostać.Wie ktoś może ??? Potrzebujesz samo cięgno? - http://cgi.ebay.de/Kupplungshebel-CAGIVA-Elefant-900-i-e-GT-91-93-/390270560830?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item5addf02a3e#ht_1987wt_1139, czy całą manetę? Czasem na allegro jest coś na części. Jak nie, to mogę ci nagrać używkę z Niemcowni. Cytuj Pisz jeśli potrzebujesz czegoś do Cagivy Elefant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebixx Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Potrzebujesz samo cięgno? - http://cgi.ebay.de/Kupplungshebel-CAGIVA-Elefant-900-i-e-GT-91-93-/390270560830?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item5addf02a3e#ht_1987wt_1139, czy całą manetę? Czasem na allegro jest coś na części. Jak nie, to mogę ci nagrać używkę z Niemcowni. WITAM Potrzebuję samą manetkę, bo po wywrotce którą zaliczyłem w lesie złamałem i nie mogę latać na motorku. Orientujesz się może jaki to kosz?? WITAM Potrzebuję samą manetkę, bo po wywrotce którą zaliczyłem w lesie złamałem i nie mogę latać na motorku. Orientujesz się może jaki to kosz?? Zobaczyłem ten link co mi wysłałeś 15 eur. + koszt wysyłki:) Spoko możesz zamawiać, jak się umówimy na odbiór?? Z warszawy może jesteś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Zapraszam wszystkich posiadaczy Elefantów i nie tylko na XII International Elefant Meeting Poland 2012 Bliższe info tutaj:http://www.elefants.pl/o_imprezie.html Zlot jest pod hasłem "Elefant i przyjaciele" mile widziane wszelkie enduraki, ale każdy kto przyjedzie na dwóch kołach, nie będzie zastrzelony:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicek27 Opublikowano 27 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2012 Zapraszam wszystkich posiadaczy Elefantów i nie tylko na XII International Elefant Meeting Poland 2012 Bliższe info tutaj:http://www.elefants.pl/o_imprezie.htmlZlot jest pod hasłem "Elefant i przyjaciele" mile widziane wszelkie enduraki, ale każdy kto przyjedzie na dwóch kołach, nie będzie zastrzelony:] Dodam tylko, że rejestracja możliwa do 3 czerwca. Cytuj Pisz jeśli potrzebujesz czegoś do Cagivy Elefant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 A właściwie ilu jest aktywnych posiadaczy elefanta w 750-tce? Bedziecie na zlocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicek27 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 A właściwie ilu jest aktywnych posiadaczy elefanta w 750-tce? Bedziecie na zlocie? Ja bd. Cytuj Pisz jeśli potrzebujesz czegoś do Cagivy Elefant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 A teraz taki problem, Cagiva 750 ale Lucky Explorer rocznik 89 kazdy kto siedzi z zapałem w Elefantach to piszczy na jego widok ze to niby jakas krótka seria, i tu problem bo co znajde(ukłon w strone Grzykszy) servisówke to nie ten model, albo inne gazniki albo inne zawieszenie, mnie dobija amor centralny, ale jest pompowany, pompowanie nie daje zadnych rezultatów, miał ktos stycznośc z czyms takim? Tam sie leje olej i powietrze czy tylko powietrze? Rozbiera się to jakoś? Czy jest na stałe i koniec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 9 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Wywal bestię na zewnątrz i albo dopasuj wymiarem i skokiem, albo wyślij do regeneracji chyba Dominik- HRG się tym zajmuje, lub przynajmniej wie kto... Ja dłubię teraz E 350 dla swej lubej ( i dla mnie ), i prac końca nie widać...wsio narazie w kartonach, ale wiem już przynajmniej na czym stoję..i kolejny raz potwierdza się teoria, lepiej kupić coś drożej w USA niż tu na miejscu, a potem poprawiać po "mechanikach", koszty wyjdą te same, albo jeszcze i taniej..., no ale doświadczenie jak co jest zbudowane, jak samemu się robi, w sumie też wielki +...Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Dzieki za rade, jesli chodzi o składanie od zera, albo z kartonów to trzeba miec stalowe nery i baaardzo dużą cierpliwośc, wiem cos o tym, składałem kilka weteranów, tyle dobrego że jak mówisz, wiesz co w trawie piszczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xwaldik Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Witam Kolegów. Czy ktoś wie gdzie można kupić nową gumę łączącą gażniki z filtrem powietrza? Stara ledwo zipie.Miałem spotkanie w jednej firmie i byli gotowi Mi ja zrobić.Forma na jednostkowa produkcje koszt 25000zł a na masową produkcję 35000zł ,czyli kosmos. :banghead: To ceny wykonania formy, bo póżniej to już koszt takiej gumy to 10zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Jeśli to taka jak do mojego Elefantka, to tylko ebay...mi się udało kupić za 16 eu + koszty wysyłki, ale też idealny nie jest, widać starość, ale nie dziurawa...Można sprawę załatwić w inny sposób, ale nie wiem, czy jest u Ciebie tyle miejsca pod zbiornikiem, no i czy gaźniki, czy wtrysk...Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xwaldik Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Sprawa gumy chwilowo rozwiązana.Dwa dni temu udało Mi się ją kupić :biggrin: za całe 15 funtów .Moja Cagiva jest wersją z gaźnikiem 750.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Kupiłeś na e-bay, czy w jakimś sklepie z częściami ?? Pozdr. J-999 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xwaldik Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Tak kupiłem na ebayu w UK,ale ostatnio widziałem części na allegro.Jest tam cała Cagiva na części.Więc jak coś szukasz to proponuję zadzwonić.http://moto.allegro.pl/cagiva-elefant-900-zawieszenie-komplet-i2897658461.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi