kamil123 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Postanowiłem się przyznać. Jechałem za szybko to trzeba być odpowiedzialnym. Napisałem jeszcze list, że biedny student jestem i nie będę miał z czego zapłacić, może uda się jakąś ulgową taryfę dostać. Pozdrawiam i jak najmniej takich przygód jak moja :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar57 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Myślę, że dobry i uczciwy wybór. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 I ja dostałem fotkę ze straży gminnej od tylca :biggrin Ale jak sobie przypominam byłem tego dnia w SPA z Malviną i na moto w ogóle nie wsiadałem. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 (edytowane) Hmm, okazuje sie ze ja tez dostalem taka fotke od strazy gminnej. Zrobili ja w sierpniu a list przyszedl w tym tygodniu :icon_rolleyes: To juz 8,5 miesiaca! Po jakim czasie nastepuje przedawnienie takiego wykroczenia? Rozwazam prosbe o bardziej szczegolowe informacje odnosnie mojego wykroczenia. Na zdjeciu nie ma nic poza drzewami a ja mam napisane ze obowiazuje tam predkosc do 50 km/h czyli powinien byc teren zabudowany. Ciekaw jestem ile zajmie im przeprocesowanie tego skoro list szedl 8 miesiecy. Nie mam co sciemniac ze nie wiem kto prowadzil. Prowadzilem samochod, zdjecie jest od przodu i widac moja twarz. Edytowane 30 Kwietnia 2009 przez PeKaWu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebaa_75 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Hmm, okazuje sie ze ja tez dostalem taka fotke od strazy gminnej. Zrobili ja w sierpniu a list przyszedl w tym tygodniu :icon_rolleyes: To juz 8,5 miesiaca! Po jakim czasie nastepuje przedawnienie takiego wykroczenia? Rozwazam prosbe o bardziej szczegolowe informacje odnosnie mojego wykroczenia. Na zdjeciu nie ma nic poza drzewami a ja mam napisane ze obowiazuje tam predkosc do 50 km/h czyli powinien byc teren zabudowany. Ciekaw jestem ile zajmie im przeprocesowanie tego skoro list szedl 8 miesiecy. Nie mam co sciemniac ze nie wiem kto prowadzil. Prowadzilem samochod, zdjecie jest od przodu i widac moja twarz. To mają niezły refleks. Kiedyś miałem podobnie, fotka w styczniu, przyszedł list we wrześniu, na komendę poszedłem w październiku. Autorem fotki była policja i fotoradar na trójnogu, nie było widać kto prowadzi, auto służbowe. Nawet chciałem się przyznać, ale powiedzieli mi, że mogą mnie ukarać tylko jeśli od momentu wykroczenia minie nie więcej niż 30 dni, a że minęło więcej to sąd grodzki. Zatem powiedziałem, że to jest auto firmowe, w tej firmie jeszcze 3 inne osoby nim jeżdzą i nie wiem kto prowadził, a nie chcę składać fałszywych zeznań. I chyba sprawa utknęła w matwym punkcie. Nie wiem jak jest z taką strażą, ale po takim czasie to pewnie też sąd grodzki będzie rozpartywał tę sprawę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 A nie ma czegos takiego jak umorzenie sprawy ze wzgl. na niską szkodliwosc czynu w takim przypadku, jak przychodza jakies fotki po ilus tam ilus miesiacach, nie bardzo wiadomo kto prowadził. ? Tak z ciekawosci pytam bedac przy temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Dupa, żadnych punktów nie będzie, tylko mandat :clap: :lalag: http://img12.imageshack.us/img12/6350/speedqjs.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedzio! Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 O zesz w MOrde ! :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zazzu Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Dupa, żadnych punktów nie będzie, tylko mandat :clap: :lalag: http://img12.imageshack.us/img12/6350/speedqjs.jpg ładnie ładnie :) to twoja fota ? Gaz sie zaciął :D:D ? Czy dobrze mi to wygląda na jakąś wiejską uliczkę między sklepikiem a kościołem :icon_mrgreen: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Dupa, żadnych punktów nie będzie, tylko mandat :clap: :lalag: http://img12.imageshack.us/img12/6350/speedqjs.jpg Hunter, Ty to jesteś szaleniec :biggrin: Co nie? :wink: Gaz sie zaciął :D:D ? Wierz mi na słowo, że często mu sie zacina :bigrazz: :wink: :lalag: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Dupa, żadnych punktów nie będzie, tylko mandat http://img12.imageshack.us/img12/6350/speedqjs.jpg na serio tyle jechales czy to fotomontaz???? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Lubię zapie**alać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 278 na Dziewiątce, nie licznikowe, w wyprostowanej pozycji, z dużym plecakiem na plecach i na dodatek w Białym Borze??? Jaaaaaasne... Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 278 na Dziewiątce, nie licznikowe, w wyprostowanej pozycji, z dużym plecakiem na plecach i na dodatek w Białym Borze??? Jaaaaaasne... Ale to przecież nie ja, więc nie wiem :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wałek CBR 600 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 HunterM nie pokazuj głupot bo jeszcze ktoś w to uwierzy :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi