mick Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Siemacie, Przypominam, że w świąteczny weekend rusza MotoGP! Pierwsza runda, Grand Prix Kataru na torze Losail w nocy i przy sztucznym oświetleniu. Tutaj znajdziecie zapowiedź i godziny relacji na kanałach SportKlub i SportKlub+: http://www.scigacz.pl/GP,Kataru,Zapowiedz,8957.html Start już w piątek, o godzinie 19:30 na antenie SportKlub+ treningi wolne wszystkich trzech klas. W Sobotę od 21:00 na antenie SportKlub kwalifikacje wszystkich trzech klas i w niedzielę, także na antenie SportKlub, wszystkie trzy wyścigi od 19:00. Wszystko na żywo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medyk88 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Siemacie, Przypominam, że w świąteczny weekend rusza MotoGP! Pierwsza runda, Grand Prix Kataru na torze Losail w nocy i przy sztucznym oświetleniu. Tutaj znajdziecie zapowiedź i godziny relacji na kanałach SportKlub i SportKlub+: http://www.scigacz.pl/GP,Kataru,Zapowiedz,8957.html Start już w piątek, o godzinie 19:30 na antenie SportKlub+ treningi wolne wszystkich trzech klas. W Sobotę od 21:00 na antenie SportKlub kwalifikacje wszystkich trzech klas i w niedzielę, także na antenie SportKlub, wszystkie trzy wyścigi od 19:00. Wszystko na żywo! mam tylko zwykły sportklub a na necie nie bedzie gdzieś do oblukania treningów?? pozdrowiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gradozx6 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Podlaczam sie do pytania- gdzie na necie mozna ogladac motogp bo nie posiadam tego kanalu;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navaho Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Eurosport w tym roku dał ciała :lapad: GP można oglądać oprócz wyżej wymienionych, na niemieckim DSF, na szczęście ma go w Cyfrze + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 kurcze oglądałem właśnie drugi trening i muszę stwierdzić że zanosi się na maksymalna dominację ducatów. Oczywiście na koniec hayden skaszanił coś bo highsideował jak młody ale to co pokazał Stoner to czysta dominacja. Jutro wyścig :D Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 No Stoner 1 pole position, ale reszta Ducatów słabo, zresztą zgodnie z moimi przypuszczeniami Hayden nie może się przyzwyczaić do hałasu Desmo i to go rozprasza, co przekłada się na późniejszy wynik...żartuję...Pozdr i Wesołych Świąt. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 na niemieckim DSF, na szczęście ma go w Cyfrze + a gdize to jest w standzie - przeskoczyłem wsio i nie mam DSF. :evil: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
navaho Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 a gdize to jest w standzie - przeskoczyłem wsio i nie mam DSF. :evil: pzdr To zależy od dekodera i tego jaką listę kanałów ma wgraną. Mam w domu dwa dekodery na firmowym philipsie z cyfry faktycznie nie ma DSF, mam drugiego fergusona i na nim mam tą niemiecką stację. Tak więc rozwiązaniem jest zakup takiego dekodera (ok. 100 - 200 zł jeśli nie HD) , wgranie mu odpowiedniej listy kanałów (do zrobienia u sprzedawcy) i będzie działać z kartą C+ - chyba warto bo sezon długi a dopiero się zaczyna. Minusem oglądania GP na DSF jest jak dla mnie niemiecki komentarz, a jest to język którego uszy moje znieść nie mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 A mnie cieszy dobra postawa Hayate Racing Team. Mam nadzieję, że w wyścigu Melandriemu uda się wskoczyć do pierwszej 10. Będę mu kibicował tak jak kiedyś kibicowałem zespołowi Kennego Robertsa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto_76 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Panowie jak nie macie mozliwosci ogladnac moto GP na zwykłej tv czyli platformie N zreszta ja rowniez takowej nie posiadam proponuje wpisac na kompie www.justin.tv pozniej wpisac w pasku na górze moto gp{kliknac ENTER} i kliknac nizej na ktorys z linkow.Jakosc jaka jest taka jest ale lepsze to niz nic.POZDRAWIAM :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Nic nie straciliście, deszcz wygrał z zawodami ;) Jest szansa, że przełożą na jutro, na razie jeszcze nie ma decyzji. Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Wyścig odbędzie się w wielkanocny poniedziałek o godzinie 20:00 czasu polskiego. Na 99% będzie go można obejrzeć na żywo na SportKlubie, ale to potwierdzę jeszcze jutro rano (a właściwie dzisiaj, bo już północ minęła). RELACJA NA ŻYWO DZISIAJ NA KANALE SPORTKLUB: 19:00 - SESJA WARM-UP (powtórka) 19:30 - WPROWADZENIE (na żywo) 20:00 - WYŚCIG MOTOGP (na żywo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Wyścig dzisiaj !!! hehe głupi to ma jednak szczęście ... bo wczoraj tak się sprałem że do lapka się doczłapać nie mogłem Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Panowie jak nie macie mozliwosci ogladnac moto GP na zwykłej tv czyli platformie N zreszta ja rowniez takowej nie posiadam proponuje wpisac na kompie www.justin.tv pozniej wpisac w pasku na górze moto gp{kliknac ENTER} i kliknac nizej na ktorys z linkow.Jakosc jaka jest taka jest ale lepsze to niz nic.POZDRAWIAM :lalag: dzięki stary, uratowałeś mi dzisiejszy wieczór :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2009 kur.........a mać dsf fusbal puśclił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi