afish Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 "na koło" PIszesz ze dołoze 500 zł i mam 93 rocznik .... znajdz mi taki to kupie :icon_razz::D narazie nigdzie niewidzialem zadnego podobnego a jutro jade chyba obejrzec to cudo :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Nie ma cudów, nie znajdziesz sześćsetki za 4000zł w stanie 'do jazdy'.JA kupiłem GSa 94rok i na 'dzień dobry' serwis mnie wyszedł circa 700zł, plus koszty rejestracji (a z 'niemcowni' motor był). Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Jak masz niedaleko to jedź oglądać nic Ci nie zaszkodzi, ale zabierz kogoś kto się zna, i będzie Ci głowę studził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Ja swojego sprzedałem za 4500 zarejestrowanego,35tys.km przebiegu z czego na 34tys.km odblokowany z 34km :) .Fakt, że przydałoby sie go podmalować ;) .Ja Ci moge polecić jedynie ten motocykl :) http://www.bikepics.com/pictures/668991/Teraz jest do malowania i cena to jakies 4600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornas Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Mam taką maszynkę i jestem bardzo zadowolony.Mój jest z 1990 r i rwie tak ze mój kuzyn co ma 750 -tkę wcale nie odjeżdżaPOLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomek187 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Nie ma cudów, nie znajdziesz sześćsetki za 4000zł w stanie 'do jazdy'.JA kupiłem GSa 94rok i na 'dzień dobry' serwis mnie wyszedł circa 700zł, plus koszty rejestracji (a z 'niemcowni' motor był).A jednak są. Ja swoją CBR 600 F1 88 rok kupiłem za 4tys i jestem zadowolony. Mam go już rok i 4 miechy i jak na razie wymieniłem tylko filtry i olej. Tarcze i klocki były nowe, oponki mimo że 4 letnie to bieżnika starczy na berdzo długo. Jedynie w co musiałem zainwestować i dalej inwestuję to w benzynę:banghead: Także szukajcie a znajdziecie.Jak nie pali moto tak jak powinno to myślę że nie ma co się bawić z tym. Albo gość sprzedaje motocykl, albo rame z czymś co tylko z wyglądu przypomina silnik.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) kto poradzi jakim kluczem tam sie dostac bo taki zwykly samochodowy nie wchodzi jaki tam jest rodzaj i rozmiar swiec?? Ah i w jaki akumulator zainwestowac jakiej firmy i o jakich parametrach Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patrykt7 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 U mnie w gsxr 600 świece są na rozmiar klucza 16mm więc pewnie u CIebie też :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Świece siedzą dość głęboko, ja pasujący klucz kupiłem w larssonie, za jakieś 8 zeta... rozmiar... nie jestem teraz 100% pewien, więc nie będę pisał, jak będę w garażu to sprawdzę. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomek87 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 SiemkaDzis oglądałem motocykl Suzuki GSX 600 F z 98r. Wizualnie był ok, można powiedzieć, że prawie idealnie. Jednak zastanawia mnie kilka rzeczy. Jak jechałem nim i tak przy prędkości jakieś 100 km/h puściłem kierownice jechał prosto, jak prędkość spadła tak do 40-50 lekko ściągało go na lewą stronę (jechałem akurat z kufrem centralnym, może to była przyczyna).Następna sprawa to praca silnika, podczas jazdy nie wykryłem nic dziwego, silnik kręci się na czerwone pole szybko, nie kaszle nie dycha, reakacja na gaz błyskawiczna, nic nie przerywa, biegi wchodzą jak po maśle, ale w porównaniu z moją poprzednią cbr-ką pc19 trochę głośno pracuje (może ten typ po prostu tak ma). Kolejna sprawa, moto poci się z pod miski olejowej, przy cylindrach suchutko wszystko ok tylko spod miski olejowej są poznaki oleju. Czy w tym modelu żeby wymienić uszczelką pod miską wystarczy odkręcić sama miske od silnika, czy trzeba rozbierać cały silnik?I ostatnia rzecz. Moto było kupione pierwszy raz z salonu suzi we wrocławiu w 98r, obecny właściciel kupił go w 2006r. Czy nie powinien mieć karty pojazdu? Bo z tego co wiem karta pojazdu wyszła w 2000r. więc modele kupione wcześniej ich nie miały, ale czy po sprzedaży po 2000r motocykla wyprodukowanego przed 2000 rokiem, nie powinna zostać wydana karta pojazdu? Liczę na waszą pomoc i poradyPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek_o Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) Karta pojazdu powinna być wydana drugiemu właścicielowi w 2006 roku.To, że pojazd był pierwszy raz zarejstrowany, kiedy jeszcze nie było karty pojazdu nie ma znaczenia. Pozdr Edytowane 21 Września 2007 przez bodek_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Z tym ściąganiem to trudno ocenić, bo nigdy nie wiadomo jak jest droga, czy ma poziom itp. Jeśli chodzi o głośniejszy dźwięk silnika to GSXf nie grzeszy kulturą pracy, poza tym jest olejakiem więc brak płaszcza wodnego powoduje, że słychać więcej niż w przypadku motocykla chłodzonego cieczą. Z kartą pojazdu nie wiem, najlepiej zasięgnąć języka w urzędzie. Cytuj _______________Przechowalnia motocykli i skuterów - Warszawa i okolice www.motozima.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM68 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) I ostatnia rzecz. Moto było kupione pierwszy raz z salonu suzi we wrocławiu w 98r, obecny właściciel kupił go w 2006r. Czy nie powinien mieć karty pojazdu? Bo z tego co wiem karta pojazdu wyszła w 2000r. więc modele kupione wcześniej ich nie miały, ale czy po sprzedaży po 2000r motocykla wyprodukowanego przed 2000 rokiem, nie powinna zostać wydana karta pojazdu? Liczę na waszą pomoc i poradyPozdrawiam Witam.Jeżeli pojazd został kupiony z salonu w 98r i nie została wtedy wydana karta pojazdu (w dowodzie rejestracyjnym powinna być adnotacja "karty nie wydano"), pojazd do końca swego żywota nie będzie jej posiadał. Jeżeli pojazd produkcja np. 98r , został sprowadzony do Polski po 2000r i następuje I rejestracja to wtedy jest wydawana karta pojazdu. Edytowane 21 Września 2007 przez TOM68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomek87 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Witam.Jeżeli pojazd został kupiony z salonu w 98r i nie została wtedy wydana karta pojazdu (w dowodzie rejestracyjnym powinna być adnotacja "karty nie wydano"), pojazd do końca swego żywota nie będzie jej posiadał. Jeżeli pojazd produkcja np. 98r , został sprowadzony do Polski po 2000r i następuje I rejestracja to wtedy jest wydawana karta pojazdu. Dzięki za konkretną odpowiedź, to samo powiedzieli mi w wydziale komunikacji :icon_biggrin: . Jeszcze został problem z tym lekkim ściąganiem na lewo i misą olejową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Żeby wymienić uszczelkę pod miską, wystarczy zdjąć miskę - zrzucasz plastiki, kolektory i od spodu odkręcasz michę i jest :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi