Gość Occult Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) Chyba jednak przeadziłem z tym wyciem :) Dzisiaj stwierdziłem, że wszystko jest ok. Edytowane 26 Września 2009 przez Occult Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 27 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 u mnie wszystko OK nie zauważyłem nic niepokojącego, chyba trafiłem na dobry egzemplarz mimo że moto kupowane od handlarza :) pogoda ładna to jadę w małą traskę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spili gonzales Opublikowano 30 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 traska mega udana, pogoda była udana, czas pomyśleć o szybie turystycznej bo wszelkiego rodzaju robale lecące i ginące na kurtce i na kasku to jakiś armagedon :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 witam! mam pytanie czy fazery na rynek amerykański fz1 konkretnie z 2001 roku różnią się czymś od tych europejskich fzs 1000 ? oprócz naklejki ? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 witam! mam pytanie czy fazery na rynek amerykański fz1 konkretnie z 2001 roku różnią się czymś od tych europejskich fzs 1000 ? oprócz naklejki ? :wink: Jeszcze licznik w milach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 Jeszcze licznik w milach. Brak postojówek(kierunki świecące na stałe) i symetryczna lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 1 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2009 dziś oglądałem takiego, wszystko się zgadza no i jeszcze awaryjnych świateł nie ma, ale mechanicznie wszystko to samo jest piec, gaźniki etc? chodzi mi o dostęp do części żeby potem nie było że części z Kambodży trzeba sprowadzać :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 2 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 No i z tego co zauważyłem wszystkie Yamahy z USA mają większe kierunki. Tu to widać. http://l.images.easyautosales.com/2001-Yam...2397302-218.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek10 Opublikowano 3 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Zajc, super avatar :buttrock: Jak tam klimat w pyrowni :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Zajc, super avatar :buttrock: Tak patrze-to w sumie jakbyśmy trochę kolorkami pomajstrowali to mielibyśmy identyczne avatary :D Jak tam klimat w pyrowni :biggrin: A nie wiem-własnie z Kotliny Kłodzkiej wróciłem. Wiało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) Panowie, mam pytanie: W ostatni weekend polatałem cudzym FZ1, a dziś właśnie przyjechał do mojego garażu nówka sztuka w skrzynce :buttrock: ... i mam problem: jak się zatrzymuję, to podnóżki są tak nieszczęśliwie ustawione, że stawiając nogę na asfalcie, podnóżek opiera mi się o nogę (chce mnie podciąć :icon_eek: ). W ścigaczach nie miałem tego problemu (podnóżki są cofnięte), w enduro ani crossach też nie (jestem na tyle mały że sięgam jedną nogą ziemi a moto jest pochylone ;) ) a tu zonk... Czy można gdzieś dokupić / dorobić samą platformę (przejściówkę) do mocowania podnóżka aby był wyżej i z tyłu? Czy jestem skazany na "sportowe" (ale to kosztuje już 430 €)...? Ma ktoś jakiś fajny patent - namiar? Edytowane 8 Października 2009 przez maniek_7 Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek10 Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Panowie, mam pytanie: W ostatni weekend polatałem cudzym FZ1, a dziś właśnie przyjechał do mojego garażu nówka sztuka w skrzynce :buttrock: ... i mam problem: jak się zatrzymuję, to podnóżki są tak nieszczęśliwie ustawione, że stawiając nogę na asfalcie, podnóżek opiera mi się o nogę (chce mnie podciąć :icon_eek: ). W ścigaczach nie miałem tego problemu (podnóżki są cofnięte), w enduro ani crossach też nie (jestem na tyle mały że sięgam jedną nogą ziemi a moto jest pochylone ;) ) a tu zonk... Czy można gdzieś dokupić / dorobić samą platformę (przejściówkę) do mocowania podnóżka aby był wyżej i z tyłu? Czy jestem skazany na "sportowe" (ale to kosztuje już 430 €)...? Ma ktoś jakiś fajny patent - namiar? Przyzwyczaisz sie do tego bardzo szybko, ale z tymi podnóżkami i tak jest słabo, bo szybko haczą o asfalt, także z tymi sportowymi setami to nie jest taki zły pomys ale cena... wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) Panowie, mam pytanie: W ostatni weekend polatałem cudzym FZ1, a dziś właśnie przyjechał do mojego garażu nówka sztuka w skrzynce No proszę. Mariusz gratuluję! Zpytam się jak baba... jaki kolor wybrałeś? :icon_biggrin: Edytowane 8 Października 2009 przez Occult Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Przyzwyczaisz sie do tego bardzo szybko, ale z tymi podnóżkami i tak jest słabo, bo szybko haczą o asfalt, także z tymi sportowymi setami to nie jest taki zły pomys ale cena... wiem Maniek, jaki masz wydech? Czy haczysz nim na torze? Bo ja przez zimę chcę kupić jakiś sportowy tylko z jednego względu-bo go całego zjechałem(pomimo zdjęcia tej srebrnej ozdobnej blachy i tak drę o asfalt...)I tak patrzę za najmniejszym-żeby jak największy prześwit uzyskać. Cały czas poluję na jakieś sportowe sety, ale poniżej 400 ojro żadne nie chcą kosztować :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 (edytowane) Maniek, jaki masz wydech? Czy haczysz nim na torze? Bo ja przez zimę chcę kupić jakiś sportowy tylko z jednego względu-bo go całego zjechałem(pomimo zdjęcia tej srebrnej ozdobnej blachy i tak drę o asfalt...)I tak patrzę za najmniejszym-żeby jak największy prześwit uzyskać. Cały czas poluję na jakieś sportowe sety, ale poniżej 400 ojro żadne nie chcą kosztować :icon_evil: No właśnie po testach (jeszcze nie swojego - swojego może w niedzielę :biggrin: ) mam pomysł na trzy zmiany: - podnóżki (koniecznie!) - ale cały czas myślę o patencie tańszym - wydech - tak jak pisałeś, poniżej 400 € nie ma, chyba że "hand made" w jakimś polskim garażu..... Tu fajny wybór ma louis - można małe, zgraben dobrać (np. leo vinci gp :buttrock: ). Oczywiście z db kilerem, bo z pustych głośnych wydechów już dawno wyrosłem :icon_razz: - BTW czy ktoś wie ile waży ta wielka oryginalna tuba...? - tylny amor - jakoś dziewnie jeździć bez pełnej regulacji - ale tu też Hyper pro czy wilbers to ponad 600 € (ale z hydrauliczną regulacją wysokości) - ale to zobaczymy, może wiosną jak w maju przetestuję na torze ... a dla szpanu, dolny pług i będzie wyglądać jak occulta (tylko lagi czarne :smile: ) Edytowane 9 Października 2009 przez maniek_7 Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi