Bartek_N Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Ten gosc przegial, powinien odbic bardziej w prawo a potem enericznie w lewo ale do osi jezdni. Tak sie nie robi. Ten koles nawet sie nie zdazyl osrac a glebe zaliczyl. A to nie o to chodzi :biggrin: http://www.youtube.com/watch?v=zKpp-6UzRPA Taki bystry, a przerywanej na filmie nie zauważył :biggrin: Mam nadzieję, że nigdy się nie spotkamy na drodze i gdziekolwiek indziej. I żeby nie było, nie wyprzedzam na ciągłej .... bezmyślnie :biggrin: :flesje: P.S. Czy Ty na serio jeździsz motocyklem? http://motowyjazdy.ubf.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Jakoś też nie wierzę, że gość ma motocykl. Przyszedł dres na forum pocwaniaczyć. Na dodatek minął się z powołaniem zamiast zostać policjantem został kimś innym i teraz wyżywa się na innych na drodze. Jeszcze nie zdaje sobie sprawy jakim jest zagrożeniem na drodze. Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 A jadac puszka, takim koło, ktorzy jada na motorze i chca mnie wyprzedzic na ciaglej, daje do zrozumienia ze nie warto, robiac lekko ruch w lewo tak oby gosciu na motorze mial mokro w porach. Koło drugim razem nauczy sie kultury, ze nie stoi ponad prawem i kulturalnie ma jechac jak na motocykliste przystalo. A te wasze pseudofilozoficzne gadki mlodzieniaszkow zbuntowanych o zasadach, ze swiatlo to swietosc, przejscie to swietosc a ciagla to juz sie nie liczy - te wasza relatywnosc stosowana w zaleznosci od punktu siedzenia - szok.. Przepis to przepis. Wyprzedzasz na ciaglej, pierwszy na drodze zaczynasz lamac przepis, to sraj w gacie. Ja nie debil i na ciaglej nie wyprzedzam :biggrin: To tak na twoją (świadomie z małej litery, bo na mój szacunek nie zasługujesz) hipokryzję. Art. 2. 1. Uczestnicy ruchu i inne osoby znajdujące się na drodze są obowiązani zachowywać ostrożność, unikać wszelkiego działania, które mogłoby spowodować zagrożenie bezpieczeństwa lub porządku ruchu drogowego, ruch ten utrudniać albo w związku z ruchem zakłócać spokój lub porządek publiczny oraz narazić kogokolwiek na szkodę. Przez działanie rozumie się również zaniechanie. Utwierdziłeś mnie w moim przekonaniu.Zutylizuj się. Wtedy ten świat będzie lepszy. lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 (edytowane) Obrona... tyle byś sie wybronił ze nic... ciebie kolego nie można nawet nazwać ujeżdżaczem komarka ... taki z ciebie motocyklista... :cool: Twoje zachowanie jest idiotyczne i proponuje skończyć ta bezsensowną debatę z 8 osób napisało ci to samo co ja po co ty sie jeszcze wogole odzywasz ? wiem cieżko przyznac sie do błędu! ale masz 36 lat :rolleyes: z tego co pisze na profilu i co ty kim ty wogole jestes za kogo sie uważasz ? CHYBA WIEK DO CZEGOŚ ZOBOWIĄZUJE Idz do drogówki tam znajdziesz kolegów z podobnymi przeżyciami i idotycznymi nawykami :buttrock: .... ... jeśli masz moto to sprzedaj i zamknij sie w domu bo stwarzasz zagrożenie dla siebie i dla innych :crossy: WIEK DO CZEGOŚ ZOBOWIĄZUJE !! P.S a to ty taki chuck norris jesteś :icon_twisted: ^^ ŻAL ! DOROŚNIJ ! :evil: Edytowane 12 Marca 2009 przez Sobol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 Jakoś też nie wierzę, że gość ma motocykl. Przyszedł dres na forum pocwaniaczyć. Na dodatek minął się z powołaniem zamiast zostać policjantem został kimś innym i teraz wyżywa się na innych na drodze. Jeszcze nie zdaje sobie sprawy jakim jest zagrożeniem na drodze. Nie policjantem tylko je*anym ORMO-wcem - sam nie potrafi a innym zazdrości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 12 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2009 chyba dość już zostało w temacie powiedziane. zwłaszcza w tonie, który nie powinien mieć miejsca - ponieważ dyskusja zawiera i tak za wiele wzajemnych obelg: zamykam ewentualne zastrzeżenia proszę na pw jeszua „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi