Tobik Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 mam takie http://foto.scigacz.pl/cache/imgs/_w750/ga...zone_Bandit.jpg :banghead: o to to, tez takowe posiadam i nie za bardzo jestem z nich zadowolony. Jednak trzeba będzie wywalić wiecej kasy na jakieś lepsze. A co do modeki - lepiej przemilczeć, cena nie idzie w parze z jakością. Chyba sobie żartujesz. Śmigam w modece od kilku sezonów i nie mam jej nic do zarzucenia. Chyba,że chodzi Ci o rękawice to nie wiem bo nie mam z modeki. Ale z kolei kumpel ma i sobie chwali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Zależy jakie masz te ciuchy z modeki, jeśli z droższej półki to ok, bo ja mówiłem o tych tańszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Ja planuje teraz kupic kurtke, cholera w sumie mam dylemat nad tesktylna/skora, kombi nie chce. Przegladam od jakiegos czasu allegro szukam cos na siebie, w sumie cos bym chcial tak do 500zl. Ozone w sumie kusza mnie ta cena, w miare tanie, jedna mi sie spodobala, a dokladnie ta : http://www.motoglobe.pl/upload/Image/MARKI...oloBlkOzone.jpg http://moto.allegro.pl/kurtka-motocyklowa-...1229242715.html Boje sie, ze jednak to troche moze byc lipa, z drugiej strony jakbym mial dolozyc za tekstylna i kupic ja juz za te 500zl, to czy nie lepiej by bylo kupic skore tschula ? Np. ta: http://moto.allegro.pl/tschul-902-kurtka-s...1257710846.html Jakas pomoc ;) ? Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Do tej pory nie widziałem na forum pozytywnej opinii na temat Tshula :) Moje buty Ozone nadal się trzymają ale puścił klei trzymający rzep (sam go dokleiłem) i troszkę się poszarpał gumowy nos buta. Jestem zadowolony jak na 300zł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 a co z tschulem nie tak ? a co z tschulem nie tak ? Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Bierz długą kurteczke jak to ma być tex, w tych krótkich to pizga po plerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tostek Opublikowano 12 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 ja złego słowa o tschulu powiedzieć nie mogę. Czuję się w nim komfortowo. Jedyne co to że mój po bardzo małym szlifie, ok dwóch tygodni po, poszedł na szwie na du**e :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 14 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Kupiłem mojej kobiecie kurtkę Ozone lilly za 300zł to ona jest zajebista. Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SprinterZX Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 (edytowane) Witam.Chciałbym zakupić nowe rękawiczki na sezon i myślę o OZONE CORE?? posiada ktoś??Wyglądają dosyć solidnie. Genrealnie na markę OZONE nie mogę narzekać (posiadam kurtkę i spodnie). Czy może dozbierać kilka zł i kupić inne rękawice? Proszę o opinie. OZONE CORE Edytowane 14 Lutego 2011 przez SprinterZX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 A u mnie sprawa ma się tak, że buty właśnie zaczynają zaawansowane stadium niszczenia. Rzep się odpruł na jednym bucie na 1/4 długości, podeszwa się rozlazła w prawym i na obu schodzi cienka warstwa "skóropodobna" i na koniec czubek w lewym bucie trochę odlazł. Nic co by nie było do sklejenia ale mogło być lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paru94 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Witam, juz w piątek jade zamówić motor no i czas na ciuchy. CO sądzicie o kurtce OZONE Delta a moze ktoś ma o niej jakąś opinie ? lub jaką inną polecacie ? cena mysle ze do 500 zł Cytuj MOTOCYKLE SĄ WSZĘDZIE! Patrz w lusterka. Spójrz dwa razy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Witam, juz w piątek jade zamówić motor no i czas na ciuchy. CO sądzicie o kurtce OZONE Delta a moze ktoś ma o niej jakąś opinie ? lub jaką inną polecacie ? cena mysle ze do 500 zł Troche ponad 500zł ale uwazam ze cena/jakość w tym przypadku jest bardzo dobra: http://allegro.pl/kurtka-tekstylna-rst-ventilator-ii-rozm-xl-i1674583685.html Uzywam osobiscie, wygodna, solidne protektory, na każdą pogodę. Rękawice OZONE core uzywam i jak narazie jest ok, jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrPlama Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 rekawice ozone core są produkowane przez padanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilbe Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 w zeszłym sezonie nabyłem dwie kurtki ozone. Objeździłem sporo polski i ja jak i moja kobieta nie moge złego słowa powiedzieć na temat odzieży ozone mają najlepszy stosunek jakości do ceny! Cytuj www.rossi46.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 podłączę się do tematu. Co sądzicie o tych rękawiczkach, wyglądają na dość solidne i z opisu wypadają też nieźle. http://www.bartini.pl/rekawice-rekawice-motocyklowe-racer-sicuro-o_l_76_1039.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi