TomaszKoo Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Ja bym sie wybral na jutro rano, ceny jak w tygodniu. Ktoś chetny na przyczepe z wawy? Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1qazse4 Opublikowano 27 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 A to jutro radom czynny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 ruch tu w interesie :)leci ktoś w poniedziałek 28go może ktoś ma miejsce na przyczepce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koroviov Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 W niedzielę nie jedźcie. Będą dzikie tłumy zdziczałych cyklistów z Krakowa. A tak serio to szykuje się niezła zabawa. Jedziemy dużą grupą i myślę, że będzie wesoło. Cytuj "Leję na fałki i śmierdzące cwajtakty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
organo Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 leci ktos jutro? mozemiejsce na przyczepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przypadkowelitery Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Jeśli ktoś dziś był i ma jakieś zdjęcia (czerwona sv) to bardzo proszę o podrzucenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przypadkowelitery Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Nikt nie może pomóc? Bardzo mi zależy na zdjęciach (uczę się dopiero). Większość samochodów było na warszawskich blachach. Jakby ktoś słyszał i mógł podpytać to byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oktanski Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Jak w tym roku? Jazdy na moto w Radomiu ruszą niebawem. Mam przyczepkę na dwa moto :) jak ktoś ma auto z hakiem to zapraszam do ustalenia wyjazdu w którąś sobotę/niedzielę. Cytuj Only biker knows why a dog sticks his head out of a car window. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 A kiedy to niebawem? Pisałem maila jakiś czas temu ale zero odpowiedzi. Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smuut Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) Super sprawa jako alternatywa dla Poznania. Mam trochę bliżej i dwa dni po 8h 260zł - na pewno jeden taki wypad w sezonie zaliczę :) Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez smuut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Eee no alternatywa żadna, ale jako obiekt do pojeżdzawek ok :) Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smuut Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Można poćwiczyć wolne zakręty :) Z nimi mam więcej problemu, niż z szybkimi - Sławniak i przed prostą pod mostkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 prawda, widać jak ktoś nie jeździł na kartingach, dla mnie mała patelnia i Sławniak zawsze były najłatwiejsze, gorzej z dużą patalarą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKoo Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Przeniosłem do wątku o jastrzebiu bo znalazłem Edytowane 12 Czerwca 2015 przez TomaszKoo Cytuj Strony internetowe i aplikacje www: www.seeyou.net.plAutomatyzacja produkcji, kartoniarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Wybieram się w przyszłym tygodniu, jak skończę robić cebrę. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi