niwy Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Blood dawaj do Lublina w niedziele. Tam możesz we wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 (edytowane) A myślisz, że nie szukałem? Po 1 ja od tak kombinezonu nie kupię przez to, że jestem dosyć niewymiarowy. Większość kombi, które przymierzałem były albo dobre na długość i za szerokie, albo dobrze przylegały, ale kończyły mi się w połowie łydki i przedramion. Po 2 przeglądam allegro już chyba od miesiąca i jeszcze nie widziałem, żeby ktoś sprzedawał w miarę sensowny kombinezon, nie zniszczony, za kilka stów.jedź do Czaplinka do tego kolesia: http://allegro.pl/sh...php?uid=5484708Sprowadza on używane kombi i ma ich całą piwnice (nie tylko te co ma na allegro). Jak on Ci nie nie dobierze, to czeka Cie szycie na wymiar ;) Edytowane 11 Lipca 2012 przez slusar_o2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blood Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 O, dzięki slusar, na pewno sprawdzę. Cytuj http://bikepics.com/members/vixon/09cbr600rr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 jedź do Czaplinka do tego kolesia: http://allegro.pl/sh...php?uid=5484708Sprowadza on używane kombi i ma ich całą piwnice (nie tylko te co ma na allegro). Jak on Ci nie nie dobierze, to czeka Cie szycie na wymiar ;) A najlepsze jest to że zapewne kupuje te kombiaki za 3-4 stówki :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 A najlepsze jest to że zapewne kupuje te kombiaki za 3-4 stówki :) Żeby wyjąć, trzeba włożyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 A najlepsze jest to że zapewne kupuje te kombiaki za 3-4 stówki :)nie wiem czy on je dostaje, kupuje za bezcen czy zrzuca z tira, ma duży wybór, ceny normalne jak na używki, jak i mega okazyjne. Jak ja rok temu tam byłem, to miał nowego berika LS1 za 1500zł i to w całkiem normalnym rozmiarze (chyba 52 lub 54). Mój kumpel bardzo chciał tam jechać, to pojechałem z nim, tak dla jaj (a w jedna stronę mieliśmy ponad 540km :D), nic nie zamierzałem kupować, bo wcześniej też przymierzałem dużo rzeczy i nic mi nie pasowało, a tam jakimś cudem znalazłem pasującego flm'a i to go kupiłem bez zastanowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Prawdopodobnie kupuje z ebaya. Nie mówię że to źle, dobry pomysł na biznes, ale jak ktoś ma znajomych w UK czy DE którzy mogą pomóc z przesyłką to można się ubrać dużo taniej. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slusar_o2 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 wiadomo, tyle, że kombinezonu nie warto kupować bez przymiarki, bo można nieźle się przejechać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Bez przesady, trzeba tylko zdobyć dokładne wymiary i jak się zgadzają to można brać. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Bez przesady, trzeba tylko zdobyć dokładne wymiary i jak się zgadzają to można brać. Zakładając że sprzedający potrafi poprawnie zmierzyć kombi, a to nie jest wcale oczywiste ani powszechne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 No co Wy piszecie. Kombi trzeba przymierzyć i to najlepiej mieć dostęp do rozmiaru o 1 za małego i o 1 za dużego, żeby idealnie go dobrać. Tak samo jest z każdym ciuchem motocyklowym typu rękawice, kask, buty, żółw. Kominiarkę mógłbym zamówić w ciemno co najwyżej. Cytuj Sikor#44 Moto Traininghttps://www.facebook.com/Sikor44/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 ja jak swój kupowałem to 2 kupiłem z jebaja po dobrej cenie (nie byłem pewnien, który rozmiar wziąc), zostawiłem ten co mi posował a drugi sprzedałem :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 No co Wy piszecie. Kombi trzeba przymierzyć i to najlepiej mieć dostęp do rozmiaru o 1 za małego i o 1 za dużego, żeby idealnie go dobrać. Tak samo jest z każdym ciuchem motocyklowym typu rękawice, kask, buty, żółw. Kominiarkę mógłbym zamówić w ciemno co najwyżej. Można powiedzieć że lubię życie na krawędzi :P Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 (edytowane) pytanie: czy patrzac na pracę zawieszenia może ktoś powiedzieć czy nie jest za miękko? Nastawy fabryczne. http://www.youtube.com/watch?v=OBz8C2XPF1Q z góry dzięki za podpowiedzi :flesje: pierwsze 2 kółka raczej rozgrzewkowe... Edytowane 13 Lipca 2012 przez songoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzywer Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 A to hamerykanska werszyn? :) Cytuj Na pohybel wszystkim zdradliwym sukom! <== kliknij i polub :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi