MarcMarc Opublikowano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 @YUBY: do Poznania jechać, a nie do Radomia, kierunki Ci się pomyliły :dry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Foty Radom 24.06.2012wybacznie, że tak długo, ale byłem w niedoczasie ;)co dało radę to wrzucone https://plus.google.com/photos/113437236778839526512/albums/5760573424862161233 Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Dzięki Błażej :biggrin: :biggrin: :biggrin:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikolajXJ Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 (edytowane) Thx Błażej :clap: i Vega :) Edytowane 2 Lipca 2012 przez MikolajXJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vega_k Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Dzięki Błażej :D hi hi - no muszę jeszcze popracować nad kadrowaniem, ale nie jest najgorzej :) dobry sprzęt czyni cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Vega - WIELKIE ODDZIELNE DZIĘKI!!! :biggrin: :biggrin: :biggrin: Pomyśl nad zmianą profesji :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vega_k Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Oj tam oj tam - nie oczekuję podziękowań broń boże, kiepski ze mnie fotograf - nienajlepiej wychodzi mi kadrowanie, ale chyba wybierałam dobre miejsca w zakręcie, żeby uchwycić pozycję :) tym razem na pewno zdjęcia wyszły mi lepsze, niż jeżdżenie... :/ masakra :/ Szkoda, że nie wyszły za dobrze iskry spod slajderów Błażeja - efektownie to wyglądało :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Błażej i Vega wielkie dzięki, nawet się załapałem na kilka. Szczególnie dzięki za nr 91 :biggrin: :biggrin: :biggrin: Czy moge zapożyczyć zdjęcia i wrzucić do filmiku co sobie montuję..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 2 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 Jasne, tylko się pochwal efektami :biggrin: Vega, kadrowanie w wielu przypadkach zmieniałem w PP. Jestem przekonany, że po tym treningu nast. razem będzie pełne Profi :wink: (foty były by ostrzejsze na krótszym czasie migawki, tutaj wyszło sporo poruszonych, ale chodziło podkreślenie dynamiki) Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vega_k Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Miło, że tak piszesz, ale jaka jest prawda widać po fotach... (chociaż są lepsze, niż moje przeciętne fotki z cyfrówki - zasługa aparatu niewątpliwie). Jedna poważna wada -Twój aparat jest potwornie ciężki - ręce mi omdlewały - przydałby się statyw... w sumie mam, ale nie wiem, czy będzie pasował, wzięłabym następnym razem.A może tak w środę skoczyć do Radomia i poćwiczyć? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Ciężki aparat = mniej drgań, więc ja bym się cieszył :) Jedno tylko jest ciekawe - na fotach i filmach nie da się "oszukać" prędkości. Żeby na zdjęciu/filmie wyglądało, że ktoś naprawdę zasuwa, ten ktoś musi rzeczywiście jechać bardzo szybko... wyzwanie wtedy dla fotografa większe, ale efekty doskonałe! Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 mi dzisiaj kamerka przyszła - będzie zabawa :-D Vega gdzie w koło Błonia mieszkasz? Ja w Bieniewicach stacjonowałem jeszcze do niedawna ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vega_k Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 No ja chyba sobie zmienię sieć na Play bo mają teraz w promocji kamerkę i też będę szaleć :) Ja mieszkam chwilowo jeszcze w Bramkach, ale też planuję wyprowadzkę bliżej Warszawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
songoku Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 hmm no to jakoś się chyba nie widzieliśmy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vega_k Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Bo ja przez Bieniewice nie leciałam chyba nigdy - tylko poznańską w obie strony i na Leszno/Kazuń. Generalnie do jazdy rekreacyjnej wolę rejony po tamtej stronie Wisły albo S8 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi