PRO-MOTOR Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ale to jest kwasówka, nie żel. Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 No jest ale będzie lepsza od tego JMT. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO-MOTOR Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Jaki jest sens kombinowania z YTX9-BS, skoro YB10L-B2 jest dedykowany i oba są kwasowe? Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Taki że pierwszy to Yuasa i wytrzyma dwa razy dłużej niż dedykowany. Nie lubię tłumaczyć rzeczy oczywistych. Z mojej strony koniec rad. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Mażemy pisać setki postów a od poniedziałku mam w garażu wirusa akumulatorowego bo wszystkie motocykle mają baterie do wymiany w większości przez zaniedbania właścicieli ponieważ nie wolno pozostawiać rozładowanego w okresie zimowym. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO-MOTOR Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Taki że pierwszy to Yuasa i wytrzyma dwa razy dłużej niż dedykowany. Nie lubię tłumaczyć rzeczy oczywistych. Z mojej strony koniec rad.Z tego co wiem, to Yuasa ma w swojej ofercie YB10L-B2, mało tego, jest nawet tańszy od YTX9-BS, więc nie widzę żadnego sensu kombinowania z zamiennikami. Z mojego doświadczenia mogę powiedzieć, że akumulatory kwasowe, bez różnicy jakiej firmy, rzadko wytrzymują powyżej 3 lat. Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Wydawało mi się że ten YB10L to JMT. Ale jeśli Yuasa też ma taki to może być. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herdi Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Unibat UCB10L-B2 też kwas a kosztuje 100,- :) Cytuj -------------------Pozdro HerdiŚrubkomistrz w serwisie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westt Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 (edytowane) Muszę kupić nowe aku. do vtr co myślicie o tym żelewym,warto spróbować czy nie i kupić amg. http://allegro.pl/landport-akumulator-gtx12-bs-12v-12ah-i5055024797.html GTX12-BS 12V 12AH Edytowane 1 Marca 2015 przez westt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Do vtr musisz mieć duży prąd rozruchowy. Na to zwróć uwagę. Poza tym zwykłe kwasówki teraz też są bezobsługowe i nie muszą być trzymane w pozycji pionowej. W tej cenie kupisz yuasę, która pewnie dłużej posłuży. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Muszę kupić nowe aku. do vtr co myślicie o tym żelewym,warto spróbować czy nie i kupić amg. http://allegro.pl/landport-akumulator-gtx12-bs-12v-12ah-i5055024797.html GTX12-BS 12V 12AH No jak za dobrego kwasa do V-ki trzeba wywalić 250zł to co sądzić o żelu za 150zł ..JMT w apce nie dał rady jednego sezonu :D Na usprawiedliwienie dodam że wtedy jeszcze sprzęgiełko dogorywało i odpalanie to było kilka minut zabawy "złapie - nie złapie " Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi