ucio Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 I stało się. Nabyłem Yamahę RD 250 1A2 '76. Generalnie to nie dla siebie, tylko dla mojej Karoli vel 4sta15. Miał być cebek, ale nie wyszło. Później będzie. Machinerię zwiozę do Wrocławia w styczniu, wtedy porobię foty i będę relacjonował na żywo nierówną walkę. Jakby komuś po szafce lub kompie walały się jakiekolwiek materiały na temat tego sprzęta, będę zobowiązany :bigrazz: POMAGAJMY SE, TO NIE BĘDZIE ŹLE :buttrock: Wyszedł mi rym, co? ucio P.S. To nie ta RD z allegro, co jeden taki chciał za nią 6000 zł. Wolałbym za te piniądze dwa cebeki z jebaja :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4sta15 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Aaaaaaa!!!!!! A ja wciąż trochę nie wierzę... :crossy: 4sta15- Yamaha owner :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 (edytowane) :eek: Ka-ro-li-na?! Gratulacje największe!!! :clap: I jeszcze jaki sprzęt... :lalag: Chyba w promieniu 200km albo i lepiej, nie będzie właściciela drugiej takiej Y :biggrin: Skąd pomysł na takie cudo? Wrzuć fotki jak będzie można, tu albo midowo, koniecznie ;) p.s. Będzie co opijać, jak wpadniecie do nas :icon_twisted: p.s.2 Co z Hondziną? To jest zmiana, czy kolejne 2oo w stajni? pozdrowienia dla Was:) Edytowane 24 Grudnia 2008 przez Grass Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Yamaha to bardacha.... :cool: Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 coś jak by klasyka w japońskim wydaniu :wink: powodzenia przy pracach :smile: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 To nie jest za dobry wybor dla twojej kobiety. Trudno ruszyc ponizej 2 tys obr, a od 2 tys wyzej zaczyna sie ogien. CB bylaby duzo lagodniejsza i latwiejsza. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Ale ona już ma jedną Cebulę.... Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 Rocznikowo zakup dobry a o gustach się nie dyskutuje. Mam nadzieję , że Karola sobie poradzi s tą bestią. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Będzie relacja, będzie :biggrin: Adamie, cebek łagodniejszy, ale kto powiedział, że zawsze ma być łatwo? :bigrazz: Zresztą MLP* daje radę i nie wątpię, że z tym gadem też sobie poradzi. Kto wie, może za jaki rok skopie kilka dup w Lublinie na wyścigach zabytków :buttrock: Bedziemy nad tym pracować! Na co dzień Karola lata na CB 500, a RD-ek będzie wisienką w garażu. Oby nie ostatnią. A czemu RD? Bo trafiła się w dobrej cenie, spełnia nasze warunki: klasyczny motocykl japoński. No i się cholernie podoba :cool: ucio *MLP - Moja Lepsza Połówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwy Opublikowano 26 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2009 Czy ten RD jest podobny kształtem do XS400 roczników przed 1979rokiem? Mam trochę gratów z nadwozia do XS400 z 1978r.(jak by ktoś potrzebował) Najprawdopodobniej będzie pasować.W tamtym czasie była duża unifikacja części zamiennych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 28 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2009 Się dzieje się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Się dzieje się ? Dupa. RD częściowo rozebrany, parę części dokupionych, ale czas... Pewnie skończy się tak, że zimą zasiądę. ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 A co z KZ810 ? nie chwalisz się, nie dzwonisz, czyżbyś sprzedał? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 No i jak? Motór działa? :-) Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi