zajc Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 niech teraz nikt nie tłumaczy sie podając kilo sporta na sprzęt dla początkującego jakto nie którzy mówili : "łagodniej oddaje moc niż 600" . Oto właśnie pokaz. A co to ma za znaczenie czy byla to 400,600 czy 1000? Jakby przypiedolil przy 240 zamiast przy 260 to myslisz ze by przezyl...? Pojemnosc sprzeta ma tutaj niewielkie znaczenie. Zreszta nie wiadomo czy po nim TIR na przyklad nie przejechal albo ch*j wie co-wiec wszelkie dywagacje na ten temat nie maja sensu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 A co to ma za znaczenie czy byla to 400,600 czy 1000? Jakby przypiedolil przy 240 zamiast przy 260 to myslisz ze by przezyl...? Pojemnosc sprzeta ma tutaj niewielkie znaczenie. Zreszta nie wiadomo czy po nim TIR na przyklad nie przejechal albo ch*j wie co-wiec wszelkie dywagacje na ten temat nie maja sensu... No i to jest prawda, ubieranie tego wypadku w mity typu: bo to był tysionc, jest bez sensu. Niektórzy po prostu mają zaj...ego pecha, lub też są zaj...cie bezmyślni. G3d dobrze to ujął. Co do szkolenia pilotów, choć o tym nie słyszałem, to jestem w stanie zrozumieć taką metodę szkolenia, w kryzysowych sytacjach (kiedy jeszcze da się coś zrobić), mózg używa gotowych sprawdzonych schematów, które wcześniej przyswoił, albo z doświadczenia, albo zapamiętał je z innego źródła. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 A ja mam spokój bo mi link nie działa. :bigrazz: Ha! Wydalo sie, ze nie masz skonczonych 18 lat wymaganych do otowrzenia filmu :D A co do filmu - coz, zdarza sie nawet najlepszym. Na mnie nie wywarl zadnego wrazenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 A co to ma za znaczenie czy byla to 400,600 czy 1000? Jakby przypiedolil przy 240 zamiast przy 260 to myslisz ze by przezyl...? Pojemnosc sprzeta ma tutaj niewielkie znaczenie. Zreszta nie wiadomo czy po nim TIR na przyklad nie przejechal albo ch*j wie co-wiec wszelkie dywagacje na ten temat nie maja sensu... Dokładnie. Jak się źle trafi na gs500 przy 120km/h to również nie ma co zbierać z kolesia. Rozwaga jest potrzebna wszystkim użytkownikom dróg, pieszym również, choć nogi pod względem agresywności oddawania mocy pozostawiają wiele do życzenia. Zresztą tu też są wyjątki, jak nie używa się ich do chodzenia. Popatrzcie jak jeżdżą ludzie na rowerach na kurierce. Idąc tym torem trzeba by im wszystkim Wigry zaserwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 ostro... :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEALER Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 (edytowane) Dokładnie. Jak się źle trafi na gs500 przy 120km/h to również nie ma co zbierać z kolesia. Rozwaga jest potrzebna wszystkim użytkownikom dróg, pieszym również, choć nogi pod względem agresywności oddawania mocy pozostawiają wiele do życzenia. Zresztą tu też są wyjątki, jak nie używa się ich do chodzenia. Popatrzcie jak jeżdżą ludzie na rowerach na kurierce. Idąc tym torem trzeba by im wszystkim Wigry zaserwować. Wigry są zbyt nerwowe. Sugerowałbym zdławione Pelikany, albo Domino :icon_twisted: Edytowane 20 Grudnia 2008 przez DEALER Cytuj 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Wigry są zbyt nerwowe. Sugerowałbym zdławione Pelikany, albo Domino :icon_twisted: Ja uwazam ze na poczatek najlepsza bylaby Ukraina-jest bardzo stabilna i nie ma tendencji do pojscia na kolo. Szczegolnie wersja z rama typu "damka" jest polecana na pierwszy powazny sprzet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitor Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 O kurde, nie wiedziałem, że na moto można się tak rozwalić. Jest to zaje*ista różnica, czy odejdziemy na tamten świat w jednym czy wielu kawałkach. Po prostu sprzedaje motocykl. Żartowałem :) To znaczy ze jak znajde wypadek w ktorym pieszy zostal rozpierwiastkowany to znaczy, ze nogi oddaja moc agresywnie ?? ROTFL A to jest jedyny komentarz, który trafnie podsumowuje poprzedzające go wypowiedzi. Na koniec: nie wiem dlaczego koleś zginął, może to nawet nie była jego wina, więc RIP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 Na mnie nie wywarl zadnego wrazenia. No to fajnie masz :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 na mnie też nie wywarł wrażenia-już praktycznie go nie pamiętam :) Vector ja również jestem nienormalny? Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 20 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2008 na mnie też nie wywarł wrażenia-już praktycznie go nie pamiętam :) Vector ja również jestem nienormalny? Jasne :wink: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 nie wiedziałem zajc, że jesteś za tym żeby młodych kierowców na litry wsadzać. Fakt że mógł to sobie zrobić nawet i na 50cc , ale to był litr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 sam sobie winien bo nie zalozyl kombinezonu i kamizelki oblaskowej ... No filmik naprawdę daje do myślenia, czym grozi bezmyślna jazda. a skad wiesz ze to bezmyslna jazda doprowadzila do tej tragedii? Warto obejrzeć kilka razy i pamiętać czym grozi lekceważenie tej mocy o jakim lekcewazeniu i o jakiej mocy piszesz? myslisz ze na motocyklu o mocy 60km nie mozna sie tak zalatwic? skad wiesz ze zlekcewazenie mocy bylo przyczyna wypaku?? a zapomnialem ze ty przeciez wszystko wiesz najlepiej. dobra. wycofuje pytanie Jest to zaje*ista różnica, czy odejdziemy na tamten świat w jednym czy wielu kawałkach. a jaka to roznica bo za wyjatkiem przydatnosci organow do transplantacji* to moim zdaniem zadna. * z tym tez roznie bywa bo mozna byc w jenym kawalku a wewnatrz masakra i wtedy zaden pozytek z naszych zwlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 nie wiedziałem zajc, że jesteś za tym żeby młodych kierowców na litry wsadzać. Fakt że mógł to sobie zrobić nawet i na 50cc , ale to był litr. Ja tam po hiszpansku nie kumam, wiec nie wiem czy byl to mlody kierowca czy szescdziesieciolatek na R1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1sport Opublikowano 21 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2008 (edytowane) sam sobie winien bo nie zalozyl kombinezonu i kamizelki oblaskowej ... Na nic by mu kombinezon się nie przydał przy takim wypadku. A kwestia kamizelki odblaskowej też jest dyskusyjna, ja nie jestem za nimi. Przecież motocykl to nie rower, że nie widać go z ciemności, bo przecież ma światło :bigrazz: . Edytowane 21 Grudnia 2008 przez Marcin1sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi