pikus91 Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 (edytowane) Porownywalem aprilie rs 125 z opona 140 i moja byla aprilie rs 160 z opona 160 bylo czuc roznice, moj motocykl wolniej skladalem do zakretu, nie byl tak lekki i zwinny ja na 140. Zostaw orginalny rozmiar a bedziesz zadowolony. Edytowane 29 Listopada 2008 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Nie chodzi mi o wygląd ale o to że mam dostęp do kompletu 120/190 w dużo niższej cenie niż 120/180 - stąd moje dzisiejsze "zmagania". Pozdro all :flesje: w takim wypadku niezastanawiaj sie tylko bierz :crossy: , a o jakim konkretnie modelu mowa? Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 29 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 Michelin Pilot Power 2CT, ale wziąłem 120/70ZR17 & 180/55ZR17 zamiast 120/70ZR17 & 190/55ZR17. Komplet za 730zł (nowe z salonu). Jakieś 200zł taniej niż w PL z dowozem do domu :icon_mrgreen: Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 zakladanie szerszej opony nie ma specjalnie sensu a prawda jest tez taka ze przy amatorskiej jezdzie nie specjalie odczujesz ta zmiane o jeden rozmiar w górę. opony ktore podales znacznie sie różnai bo majac 180/55 odpowiednim profilem przy szerokosci 190 jest 50 a nie 55. tak wiec nie dosc ze mial bys za szeroka to jeszcze za wysoka :) ja place 2100 euro na rok za 125cc - uroki tymczasowego prawa jazdy znaczy sie tata ci płaci. ;) Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuklex Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 znaczy sie tata ci płaci. ;) znaczy sie musze sam zarobic ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 A co jest u nas legalne? :icon_biggrin: Młody pyndzi jakiś mały interesik na Aukro :biggrin: :wink: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Nie widzicie ze chlopak siedzi w Anglii ??? Cos tam sobie dlubie. Mam nadzieje ze do szkoly tez chodzisz, bo to w przyszlosci moze sie o wiele bardziej oplacic niz praca teraz. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Masz 17 lat więc pewno pracujesz nielegalnie. Co na to Urząd Skarbowy? I samorząd terytorialny?. Zejdź może z chłopaka proszę Cię bo ma dobrze poukładane pod beretem a takich jest teraz coraz mniej. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapek Opublikowano 30 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Zejdź może z chłopaka proszę Cię bo ma dobrze poukładane pod beretem a takich jest teraz coraz mniej. Dokładnie panie Piotrze, każdy młody który kombinuje jak zebrać na sprawy związane z moto powinien być przez Nas wyrzucany na falę :clap: Pozdro all :flesje: Cytuj Chcesz porozmawiać z fachowcami, zamiast mitomanami..? www.kolyaska.fora.plObecnie: K-750, Ural M-67, ZX-9R C2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuklex Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Masz 17 lat więc pewno pracujesz nielegalnie. Co na to Urząd Skarbowy? I samorząd terytorialny?. mieszkam w irlandii i tu mozna pracowac chyba od 15 roku zycia do szkoly chodze i po "maturze" wybieram sie do szkoly wyzszej na mechanike (mozna to tak nazwac) skoro moge pracowac w weekendy to po co mam obciazac mame? wracajac do tematu. czy mozna wpasowac do motoru inne opony ale tych samych wymiarow? mam taki problem ze z przodu mam bieznik rodem z kolarki i na kazdym zakrecie zastanawiam sie czy nie wyfrune pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Mozna, chociaz lepiej zeby byly dedykowane tej samej firmy na przod i tyl. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 30 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Witam poza tym przesledz w rankingach, ktore najlepiej sie zachowuja na mokrym asfalcie bo to bedzie Tobie najbardziej przydatne w Galway :wink: dodam jeszcze, ze oprocz problemu deszczu jest problem asfaltu, ktory paradoksalnie nie nadaje sie do jazdy w deszczowe dni nawet samochodem, ktory latwo traci przyczepnosc a co dopiero motocyklem. pozdrawiam Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 3 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2008 Klapek - podzielisz się namiarem na sklep, gdzie można Powery w takiej cenie dostać? Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi