Jump to content

moja "gówniara"

stasiu
 Share

Recommended Posts

e, tak patrzyłem, a tu należałoby szanownej połowicy gratulacje złożyć :icon_mrgreen: będziesz uprzejmy przekazać, bo zapewne forum nie czytuje ;)

jsz

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

No to Gratulacje! :clap:

I współczucie. Lepiej się wyśpij w dzień bo w nocy nie pośpisz... :biggrin: Ale spoko, dasz radę, to tylko półtora roku, później już będzie OK. :banghead:

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

Lepiej się wyśpij w dzień bo w nocy nie pośpisz... :biggrin:

:biggrin:

Zapomniałem już jak to jest - spać w nocy. Od kilku lat pracuję na tzw. "nocki", czyli budzę się z samego rana o 22:00 i haruję do nocy tj. do 12:00. :biggrin:

W związku z "gówniarą" może wezmę gdzieś dodatkowy etat :bigrazz: .

Martwi mnie , też jedna rzecz - wszyscy twierdzą, że Mała jest podobna do mnie - biedne dziecko...

e, tak patrzyłem, a tu należałoby szanownej połowicy gratulacje złożyć :icon_mrgreen: będziesz uprzejmy przekazać, bo zapewne forum nie czytuje ;)

jsz

:icon_biggrin:

A dziękujemy...

Moja Luba nie dość, że forum przegląda, to jeszcze się w nim udziela.

Jak tylko moje dziewczyny wrócą ze szpitala, to zapewne nie omieszkają o tym napisać :biggrin: