Timac Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 Yoshimura jest gorzej wykonana Kwestia gustu :wink: Mnie osobiście bardziej się podobają Akrapy :buttrock: :clap: :notworthy: Ile sprzetow miales w zyciu z jakimi wydechami ze snujesz takie bajki ?! A moze tak Two Brothers ? http://www.twobros.com/cgi-bin/shopper?sea...m-R1-SO-04.html Dobre wydech, ladna prezentacja i dobrze graja. No chyba ze patrzysz na wyglad jak Vector to musisz wziac Akrapovica :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 30 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2008 :buttrock: :clap: :notworthy: Ile sprzetow miales w zyciu z jakimi wydechami ze snujesz takie bajki ?! A moze tak Two Brothers ? http://www.twobros.com/cgi-bin/shopper?sea...m-R1-SO-04.html Dobre wydech, ladna prezentacja i dobrze graja. No chyba ze patrzysz na wyglad jak Vector to musisz wziac Akrapovica :icon_razz: Timac, kolego drogi, zejdź ze mnie. Gdybyś przeczytał cały temat to byś wiedział, że porównywałem sobie Yoshi i wydawała mi się po prostu gorzej wykonana - jeśli byś był bardziej kumaty to byś wiedział, że najlepiej czyta się całe tematy :icon_razz: A ile sprzetów miałem w życiu? Może więcej od Ciebie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 (edytowane) Zabardzo pojecia nie masz a wszystkim prawisz moraly i to na kazde tematy :icon_idea: Czyli ile miales sprzetow 1 ? niemowiac juz o ilosci przejechanych kilometrow(motocyklem oczywiscie) Pozdrawiam Edytowane 31 Grudnia 2008 przez Timac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zabardzo pojecia nie masz a wszystkim prawisz moraly i to na kazde tematy :icon_idea: Czyli ile miales sprzetow 1 ? niemowiac juz o ilosci przejechanych kilometrow(motocyklem oczywiscie) Pozdrawiam A czy Vector nie napisal ze to sa jego wlasne odczucia? nawet jak sie cale forum na niego zwali to i tak bedzie to mial w powazaniu bo takie zdanie sobie wyrobil i patrzac na jego posty juz takowe zdanie zostanie... poza tym zobacz z jakim usmiechem On to wszystko pisze a Ty sie pocisz jakby od tego czyjes zycie zalezalo... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 (edytowane) Ty sie pocisz jakby od tego czyjes zycie zalezalo... Zajebiste porownanie :buttrock: Gdzie niewejde tam madrosci naszej gwiazdy Edytowane 31 Grudnia 2008 przez Timac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zabardzo pojecia nie masz a wszystkim prawisz moraly i to na kazde tematy :icon_idea: Czyli ile miales sprzetow 1 ? niemowiac juz o ilosci przejechanych kilometrow(motocyklem oczywiscie) Pozdrawiam Wsyt się przynać, ale nie mam żadnego. Ściemę walę na forum bo nie mam z kim popisać. Zajebiste porownanie :buttrock: Gdzie niewejde tam madrosci naszej gwiazdy Aż się zawstydziłem. Ale skoro wyrażanie swojego zdania na forum to dla Ciebie prawienie morałów innym to pogratulować tylko Twojej inteligentnej natury :notworthy: PS. Co robisz w tej GB? Pakujesz czekoladki w sreberka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 31 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2008 eh też miałem kiedyś probłem i postawiłem na akrapa ale ze względu na wygląd i tylko z takiego. Slip ony czy tez pełne układy wydechowe obu firm są do siebie bardzo zbliżone (ale zalezy to od motocykla pisze o k7 750) pod względem jakości wykonania, skuteczności w podnoszeniu mocy czy innych rzeczach na moj rozum liczy sie tylko wygląd i cena. ale ktoś kiedy napisał niewiem chyba sliwa ze do pewnych motocykli są wedechy dedykowane czyli jakos tam specjlanie dorabiane niewiem slyszalem ze do suzuki tylko yoszki a mam akrapa i jestem zajebiscie zadowolny wiec sam niewiem co prawda na hamownii nie porownywalem z yoszka ale sadze ze wynik bylby podobny. pzdr zima wszyscy pisza:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 PS. Co robisz w tej GB? Pakujesz czekoladki w sreberka? Tak szybko temat motocyklowy sie zakonczyl ze niemasz juz wiecej nic do powiedzenia :icon_question: :icon_eek: Zgadza sie, teraz pakuje w sreberka bo swistak pojechal na swieta :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 1 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Co sie tutaj spinacie? :banghead: Jaka różnica czy Akrap czy Yoshi?? Osobiście mam to w dupie, mam Yoshi, ale jakby, miał Akrapa to też by było cacy. A jak komuś nie leży o chce mieć głośno to niech ściągnie końcówke i jeździ na samej rurze, wtedy jest dopiero hardkor :buttrock: Ani Akrap ani Yoshi nie przebije mojego starego komina SR Racing który napie*dalał pół metrowym ogniem :buttrock: To był dopiero rzeźnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgadza sie, teraz pakuje w sreberka bo swistak pojechal na swieta :buttrock: Tak też myślałem bo pewnie do innej pracy się nie nadajesz :icon_razz: :clap: Zwał jak zwał, na temat gustów, guścików się nie dyskutuje, jedynie co poniektórym przeszkadzają jak widać abusrdalne rzeczy :rolleyes: Naucz się dyskutować Timac :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 generalnie jest tak ze rozne firmy ze soba kooperują i tak do suzuki wybrał był yoshimure (co z reszta zrobilem) a do yamahy akrapovica. co do jakosci wykonania to uwazam ze yoshi jest lepsza bo akrapowic dla mnie wyglada jak robota garażowa. kwestia gustu VECTOR temat tego ktora firma lepsza wałkowalismy w innym temacie i w paru miejscach przyznales racje (np. kwestia naklejka/tabliczka) ;) poza tym w yoshi masz wybór wersji JP i USA a akrap nie. co do samego kszatałtu tez yoshi daje wieksze mozliwosci o ma trzy podstawowe kształty koncówek (okrągły owalny i trioval) Generalnie jedno i drugie to produkty HI END tak wiec bierz pod uwage cene wyglad i dzwięk. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 poza tym w yoshi masz wybór wersji JP i USA a akrap nie. co do samego kszatałtu tez yoshi daje wieksze mozliwosci o ma trzy podstawowe kształty koncówek (okrągły owalny i trioval) Generalnie jedno i drugie to produkty HI END tak wiec bierz pod uwage cene wyglad i dzwięk. W Kawie 12-tce miałem właśnie trioval'a w wersji dual outlet. On był robiony w Japoni i to był naprawdę hi end. Tak prawdę mówiąc to Akrap nie tak dawno był rzeczywiście wyrobem garażowym, ale firma się rozwinęła i robi konkretne rzeczy. Do tej sportowej Bawarki (nie pamiętam symbolu, bo nie jestem fanem tej marki, ale jakieś tam 1200) robią zestaw carbonów. Widziałem to na żywo u jednego kolesia na Maślicach we Wrocku. W stosunku do serii wyglądało zajefajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 mam teraz carbonowego akrapa , ciekawy jestem kiedy wata sie wypali i peknie w pol, tak jak to mialo miejsce w remusie i scorpionie :icon_razz: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Mamy z kumplem te same moto GSX-R 1000 K3 i K4 on ma Yoshi trioval a ja Akrapa w carbonie, i przy teście głośności nie było tej joszki słychać. W ekipie są różne wydechy i wszyscy przyznali że akrap to je to. POzdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 generalnie jest tak ze rozne firmy ze soba kooperują i tak do suzuki wybrał był yoshimure (co z reszta zrobilem) a do yamahy akrapovica. co do jakosci wykonania to uwazam ze yoshi jest lepsza bo akrapowic dla mnie wyglada jak robota garażowa. kwestia gustu VECTOR temat tego ktora firma lepsza wałkowalismy w innym temacie i w paru miejscach przyznales racje (np. kwestia naklejka/tabliczka) ;) poza tym w yoshi masz wybór wersji JP i USA a akrap nie. co do samego kszatałtu tez yoshi daje wieksze mozliwosci o ma trzy podstawowe kształty koncówek (okrągły owalny i trioval) Generalnie jedno i drugie to produkty HI END tak wiec bierz pod uwage cene wyglad i dzwięk. Tak, tak bart wszystko się zgadza tylko tutaj chodziło się o czepianie przez kolegę Timaca. Zresztą dla mnie temat czepianek zakończony, forum jest od dyskusji i wyrażania swojego zdania także :flesje: Bart, w yoshi do wyboru usa i jap, ale jakie są różnice? Tylko w znaczku na którym jest flaga usa czy nie tylko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi