Storm007 Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Przed paroma minutami w Teleexpresie podali, że rząd uchwalił ustawę o rejestracji zabytków. Powiedziane było że ma ona ułatwić rejestracje pojazdów nawet nie posiadających dokumentów. Czyli czekamy dalej,ale idzie w dobrą stronę. Uchwalone jest. Teraz tylko podpis naczelnej Kaczki i do dziela... Trzeba bedzie sie zaglebic w ustawe jakie warunki trzeba bedzie spelnic... http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/ne...-dowodu,1216031 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciojawa Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 kurcze a mało nam kaczki nie zestrzelili i dupa by była z naszej ustawy,znów wybory i tp,buhahaha,żartuje oczywiście, a więc kochany nasz panie prentydencie podpisz nam tą ustawe,a bedziemy na ciebie głosowali na każdych wyborach :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j@wa Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 a więc kochany nasz panie prentydencie podpisz nam tą ustawe,a bedziemy na ciebie głosowali na każdych wyborach :buttrock: Całe szczęście że pamięć ludzka może być krótka. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 a więc kochany nasz panie prentydencie podpisz nam tą ustawe,a bedziemy na ciebie głosowali na każdych wyborach :buttrock: a wpierd....chcesz???????:-)tylko spróbuj:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 A mnie się ten przepis nie podoba. Teraz moto bez papierów będą droższe i chój ze zbierania klamotów będzie. Ale za to swoje trupy mogę drożej sprzedać. Teraz kretyni będą wołać 3k PLN za Junaka bez kwitów. :banghead: :banghead: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil91 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Przecież 3k za Junaka bez papierów to norma... :P Podejrzewam, że ceny nie ulegną zmianie. Moto zarejestrowane będzie zawsze droższe od tego bez papieru.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciojawa Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 a wpierd....chcesz???????:-)tylko spróbuj:-) osobiście to bym go przejechał,a ty co taki oszalały :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 bo go kur.....nie lubie... a moto beda cenowo takie same, znaczy beda spokojnie rosnąc bez wzgledu na to czy bedzie ustawa czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Teraz kretyni będą wołać 3k PLN za Junaka bez kwitów. :banghead: :banghead: Faktycznie - dzisiaj 3tys za Junaka bez kwita to prawie norma..........a jeśli jeszcze trafi się egzemplarz z oryginalnym lakierem to kosztuje....dużo więcej. Poza tym za sam kosz do tego motocykla trzeba zapłacić prawie tyle co za całego Junaka. Co nie znaczy, że należy od razu nazywać ludzi kretynami! Po prostu - koleś wystawia sprzęta na licytację (nawet od 1zł), a ludzie i tak podbijają cenę do prawie 3kzł..... Ps; Ostatnio na aukcjach pojawiło się zaskakująco dożo Junaków "wyciągniętych z szopy"....a niektóre w prawie oryginalnym stanie (nie zawsze najlepszym - ale oryginalnym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasiu Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 (edytowane) Teraz kretyni będą wołać 3k PLN za Junaka bez kwitów. :banghead: :banghead: Kretyni!!! Ile ludzie daja, za tyle inni sprzedają. Gdyby nikt tego nie kupował, to nikt by tyle nie krzyczał. Nie widziałeś chyba ile ci "kretyni" krzyczą za np. padłąelkę w oryginale - 2tys. bez kwitu to norma. Edytowane 25 Listopada 2008 przez stasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 To jest prawo rynku, ktos chce miec i jeszcze stac go to płaci i płacic bedzie, ludzie słuchaja bo głupi nie sa i winduja ceny do granic absurdu, to normalne, kazda rzecz jest dokładnie tyle warta ile ktos chce za nia zapłacic i inaczej nie bedzie:-)ale wracajac do rejestracji, jestem szczesliwy ze bede mógł ogladac te wszystkie pojazdy co stoja i kisza sie w stodołach i komórkach na drogach zarejestrowane pieknie odrestaurowane i beda cieszyc oczy bez wzgledu na to ile za nie wołaja:-)a ich ogromne ceny beda zachecac do szanowania zabytków a nie katowania czy spawania draga na bazie junaka czy WFM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil vf 750 s Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 :icon_idea: I jak panowie bo temat przycichł a ja mam dwa starocia do zarejestrowania a papierów zero. Jeśli ktoś coś już wie to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciojawa Opublikowano 18 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 i ????????????????????????jakoś ucichło,czyżby panowie zima :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 trzeba popatrzec co senat zrobił i czy prezydent(tfu jego mac) podpisał, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafciojawa Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 (edytowane) trzeba popatrzec co senat zrobił i czy prezydent(tfu jego mac) podpisał, byłem dzisiaj w UK Wrocław coś tam przyszło do urzędu,coś sie zaczyna dziać po woli,babka w informacji powiedziała,pokazała mi ,że zabytek kwalifikuje sie nie od 15 tylko 25 lat,a tu już chyba dawno było wiadomo,narazie dalej na starych zasadach,żesz ty k....a jego mać Edytowane 19 Grudnia 2008 przez rafciojawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi