Skocz do zawartości

REJESTRACJA WETERANA

granat
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Przed paroma minutami w Teleexpresie podali, że rząd uchwalił ustawę o rejestracji zabytków. Powiedziane było że ma ona ułatwić rejestracje pojazdów nawet nie posiadających dokumentów. Czyli czekamy dalej,ale idzie w dobrą stronę.

Uchwalone jest. Teraz tylko podpis naczelnej Kaczki i do dziela... Trzeba bedzie sie zaglebic w ustawe jakie warunki trzeba bedzie spelnic...

http://motoryzacja.interia.pl/hity_dnia/ne...-dowodu,1216031

kurcze a mało nam kaczki nie zestrzelili i dupa by była z naszej ustawy,znów wybory i tp,buhahaha,żartuje oczywiście,

a więc kochany nasz panie prentydencie podpisz nam tą ustawe,a bedziemy na ciebie głosowali na każdych wyborach :buttrock:

A mnie się ten przepis nie podoba. Teraz moto bez papierów będą droższe i chój ze zbierania klamotów będzie. Ale za to swoje trupy mogę drożej sprzedać. Teraz kretyni będą wołać 3k PLN za Junaka bez kwitów.

:banghead: :banghead:

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

Teraz kretyni będą wołać 3k PLN za Junaka bez kwitów.

Faktycznie - dzisiaj 3tys za Junaka bez kwita to prawie norma..........a jeśli jeszcze trafi się egzemplarz z oryginalnym lakierem to kosztuje....dużo więcej. Poza tym za sam kosz do tego motocykla trzeba zapłacić prawie tyle co za całego Junaka. Co nie znaczy, że należy od razu nazywać ludzi kretynami! Po prostu - koleś wystawia sprzęta na licytację (nawet od 1zł), a ludzie i tak podbijają cenę do prawie 3kzł.....

Ps;

Ostatnio na aukcjach pojawiło się zaskakująco dożo Junaków "wyciągniętych z szopy"....a niektóre w prawie oryginalnym stanie (nie zawsze najlepszym - ale oryginalnym).

Teraz kretyni będą wołać 3k PLN za Junaka bez kwitów.

Kretyni!!! Ile ludzie daja, za tyle inni sprzedają. Gdyby nikt tego nie kupował, to nikt by tyle nie krzyczał.

Nie widziałeś chyba ile ci "kretyni" krzyczą za np. padłąelkę w oryginale - 2tys. bez kwitu to norma.

Edytowane przez stasiu

To jest prawo rynku, ktos chce miec i jeszcze stac go to płaci i płacic bedzie, ludzie słuchaja bo głupi nie sa i winduja ceny do granic absurdu, to normalne, kazda rzecz jest dokładnie tyle warta ile ktos chce za nia zapłacic i inaczej nie bedzie:-)ale wracajac do rejestracji, jestem szczesliwy ze bede mógł ogladac te wszystkie pojazdy co stoja i kisza sie w stodołach i komórkach na drogach zarejestrowane pieknie odrestaurowane i beda cieszyc oczy bez wzgledu na to ile za nie wołaja:-)a ich ogromne ceny beda zachecac do szanowania zabytków a nie katowania czy spawania draga na bazie junaka czy WFM

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

trzeba popatrzec co senat zrobił i czy prezydent(tfu jego mac) podpisał,

byłem dzisiaj w UK Wrocław coś tam przyszło do urzędu,coś sie zaczyna dziać po woli,babka w informacji powiedziała,pokazała mi ,że zabytek kwalifikuje sie nie od 15 tylko 25 lat,a tu już chyba dawno było wiadomo,narazie dalej na starych zasadach,żesz ty k....a jego mać

Edytowane przez rafciojawa