blebleble Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Sezon już się skończył ale żal mi odstawić motocykl do garażu kiedy słonko świeci i jest ładna pogoda :icon_mrgreen:Dzisiaj jadąc do pracy miałem sytuacje podbramkową. Wychodząc z zakrętu koło parku miałem mały uślizg na lerzących na drodze liściach. Na szczęście skończyło sie na przyspieszonym biciu serca i zimnej kropli potu na czole :icon_mrgreen: A wy mieliście podobne przygody ?? Cytuj CRASH PADY do wszystkich motocykli tel 530603084 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Ja raz mialem wlasnie taką przygodę na liściach w tamtym roku .. U mnie skonczylo sie na wymianie lewej owiewki i kierunku .. MI sie nic nie stalo ...Te liście jednak wbrew pozorom są niezbyt bezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 ja nie na lisciach ale 2 dni temu poprostu na zjezdzie ze skrzyzowania, taki ładny łuk... poskładany jak zwykle własnie wychodziłem z zakrętu jak nagle pradopodobnie oba koła streaciły przyczepnośc bo musiałem ratowac sie nogą... 0 strat i minus na honorze za probe zamykania opon na jesieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blebleble Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Wiosną piasek na drodze a jesienią liście powodują wzrost adrenaliny. Ale cóż taki urok polskich dróg gdzie zamiatarka do ulic to rzadkość. Cytuj CRASH PADY do wszystkich motocykli tel 530603084 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Jesienią to w sumie normalna rzecz .. Poprostu trzeba bardziej uwazac i zwolnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Proponuję napisać petycję aby wycięto wszystkie drzewa :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djobeł Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Szkoda tylko, że wciąż mało jest służb, które by się tym wszystkim zajęły (liście, piasek w zakrętach itd).Swoją drogą to temat trochę "przy piwie" Pozdrawiam Cytuj V-TWIN wanker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 "sezon się skończył".. a który? Wg, mnie sezon się zawiesza tylko na moment kiedy śnieg leży na dworze.A liście? To tak jak mokra droga - powalczyć nie powalczysz, tylko uważać trzeba.... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blebleble Opublikowano 16 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 "sezon się skończył".. a który? Wg, mnie sezon się zawiesza tylko na moment kiedy śnieg leży na dworze.A liście? To tak jak mokra droga - powalczyć nie powalczysz, tylko uważać trzeba.... Chodziło mi o formalne zakończenie sezonu. A swoja drogą to przecież można jeździć nawet w grudniu co ja czyniłem w tamtym roku :banghead: Cytuj CRASH PADY do wszystkich motocykli tel 530603084 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Chodziło mi o formalne zakończenie sezonu. A swoja drogą to przecież można jeździć nawet w grudniu co ja czyniłem w tamtym roku :banghead:O?! :banghead: To ciekawe. A kiedyż to formalnie kończy się sezon? Kto o tym decyduje? pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peet Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Proponuję zamontować dmuchawę do sprzątania liści z wylotem przed przednim kołem :banghead: i luzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 O?! :) To ciekawe. A kiedyż to formalnie kończy się sezon? Kto o tym decyduje?pozdrJujruszi - to tak jak z "prawdziwym motocyklistą" - niektórzy chcą bardzo nimi być, choć nie wiedzą co to, tak i zakończenie sezonu - są tacy co decydują że sezon się zakończył (no bo jak to codziennie czyścić chromy, a poza tym zimno jest i przez lans można sie przeziębić.... :flesje: ). Z sezonem tak jak z wiekiem - jestem taki stary na ile się czuję, a sezon się kończy kiedy już się nie chce jeździć.... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Proponuję zamontować dmuchawę do sprzątania liści z wylotem przed przednim kołem :) i luzik.Wystarczy kominy zamontować do przodu :biggrin: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bimbak Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 O?! icon_rolleyes.gif To ciekawe. A kiedyż to formalnie kończy się sezon? Kto o tym decyduje?ja :biggrin: Cytuj http://bikepics.com/members/chudy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 i ja :icon_exclaim:Czyli komisja w skladzie dwuosobowym :PLIscie jak liscie.Sezon chyba faktycnie sie konczy, bo teamty na forum poruszaja juz chyba wszystkie mozliwosci jakie moga nas spotkac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi