MOC Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 taaaaka szkoda bo juz szykowalem sie do ostrzezenia.... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 ano wlasnie- gdzie sie podzialo jego 10%? MOCu z tego co wiem ty nie masz takiej MOCy :D Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Nom. MOC`u to nie Lord Vader, nie posiada takiej MOC`y. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Z tego co sie orientuje to ostrzezenia daje sie na jakis czas, chyba odpokutowal swoje na poczet czystego konta... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Ewentualnie trzeba się wykazać dobrymi uczynkami to i % znikną. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 chciałbym zobaczyc twój dobry uczynek:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Jak to :icon_eek: nie zauwazyles jak pochlebnie wypowiadal sie o Junaku... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 dostal prezent na mikolaja ;) ...i masz procenty uciekly! :icon_mrgreen: Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Wild, a ty tu gdzie do porzadnego junakowskiego watku przywedrowalas ??? Kto ci sie wogole pozwolil odzywac, bez wyjasnienia co sie dzieje z: - wiekiem ( 18 lat skonczone czy jeszcze nie ? ) - motocyklem ( Kaska gotowa czy jeszcze ja meczysz ? ) - prawkiem ( zdalas ??? ) Adam M. PS :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Wild, a ty tu gdzie do porzadnego junakowskiego watku przywedrowalas ??? hm.. stara milosc nie rdzewieje ;) 4 lata temu mialam bardzo duzo z nimi do czynienia. w koncu od junaka zaczela sie powazna przygoda - wiekiem ( 18 lat skonczone czy jeszcze nie ? ) 19 na karku - motocyklem ( Kaska gotowa czy jeszcze ja meczysz ? ) mecze.. cholera - blizej jak dalej, zapewniam. - prawkiem ( zdalas ??? ) dawno :) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 nie chwaliłas sie:-)brawo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 w jednym dniu podeszlam do wszystkich egzaminow (teoria+praktyka) i po oblaniu "B" odeszla mi calkowita ochota radosci najwazniejszej literki na plastiku. z reszta.. egzamin na motocykl to byl pikus przy samochodzie.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Szpoko. Bez samochodu da się żyć. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 da, ale prawko na samochod zrobilam tylko dlatego, ze rodzice chcieli.. wiesz, domowy szofer ;) gdy trzeba zabrac z imprezy.. (A zdane 17.07 B 17.09) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 jak bedziesz zdawac na ciezarówke z przyczepa powiesz-na osobówke to był pikuś:-)do roboty i zdawac do skutku:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi