krzycho_r Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Moc, daj spokój, to był chopper z tylnym kapciem od syreny, podcieta rama, i wyciagnietym przodem na rurach stalowych z ogrodzenia, przeciez by nie sprzedał orginała za takie marne pieniadze :biggrin: To był Junaczek do remontu, choć jeździł. :crossy: Koła miał normalne- Junacze , ramę nie pociętą . miał co prawda braki, ale drobne. Nie posiadał mocowań bagażnika i bagażnika , tylny błotnik miał skrócony i przedni był wzorowany na M07. Sprzedałem go dobremu koledze, z wielkim żalem..... ale niech jeździ. Chciałem mieć z kim jeździć na letnie przejażdżki. Już ponad ćwierć wieku jestem samotnym junakowcem , więc chciałem towarzystwa. Teraz pomagam -w zasadzie sam remontuję i też nie biorę kasy. Może jestem nie normalny , bo nie stuknąłem kumpla na kasę? Granat a może chciałbyś kupić Jaskółkę , lub WSK w stanie db i za niedużą kasę ? Motocykle posiadają ważne dokumenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlimaxDJ Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 To pozostaje pozazdrościć takiego kumpla jak Ty :wink: Szkoda,że ja nie mam takich kolegów z Junakami na pozbyciu :icon_mrgreen: A jaką masz tą WSKe na pozbyciu?Jakieś szczegóły proszę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 5 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Granat a może chciałbyś kupić Jaskółkę , lub WSK w stanie db i za niedużą kasę ? Ja chętnie przygarnę, a skąd dokładnie jestes ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 12 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 To był Junaczek do remontu, choć jeździł. :crossy: Koła miał normalne- Junacze , ramę nie pociętą . miał co prawda braki, ale drobne. Nie posiadał mocowań bagażnika i bagażnika , tylny błotnik miał skrócony i przedni był wzorowany na M07. Sprzedałem go dobremu koledze, z wielkim żalem..... ale niech jeździ. Chciałem mieć z kim jeździć na letnie przejażdżki. Już ponad ćwierć wieku jestem samotnym junakowcem , więc chciałem towarzystwa. Teraz pomagam -w zasadzie sam remontuję i też nie biorę kasy. Może jestem nie normalny , bo nie stuknąłem kumpla na kasę? Granat a może chciałbyś kupić Jaskółkę , lub WSK w stanie db i za niedużą kasę ? Motocykle posiadają ważne dokumenty. Granat zartowal :wink: Ja chetnie kupie WSK :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho_r Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Granat zartowal :wink: Ja chetnie kupie WSK :flesje: Też lubię żarty. WSK M06 B1-o ile dobrze pamietam. Po niedzieli będę mógł się tym zająć , bo choruję i jestem "konający" :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Ja chętnie przygarnę, a skąd dokładnie jestes ? Ja rowniez :) pw poszlo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Panowie Junakowcy - potrzebuje ktoś korpus gaźnika Pegaz GM26? Posiadam ze 3 sztuki, a jak wiadomo w SHL M11 powinien być GM24, stąd moje pytanie. Chętnie wymienię jeden z tych korpusów na GM24 bo potrzebuję do SHL. Korpusy mam 3 więc wybiorę najlepszy na wymiankę. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba13 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Chyba mam taki pegaźnik , shl-ki nie planuje na razie mieć to chętnie gratów z półki się pozbędę . Tylko że dopiero pod koniec grudnia będe dostępny . Tak czy inaczej gaźnik czeka i jest mi nie potrzebny . Cytuj Junak dla każdego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Mhm. No to bajerek. :biggrin: Mnie się nie spieszy, zima idzie więc SHL śpi. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Też lubię żarty. WSK M06 B1-o ile dobrze pamietam. Po niedzieli będę mógł się tym zająć , bo choruję i jestem "konający" :flesje: Hehe no to musimy uzbroic sie w cierpliwosc :wink: P.S. Czym sie strules tym sie lecz :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Czy jakiś stały bywalec bajzlów, może powiedzieć ile trzeba dziś dać za dobrze zrobionego Janka gotowego do jazdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Na dobrze zrobionego to musisz miec dyche. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K54 Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Czy jakiś stały bywalec bajzlów, może powiedzieć ile trzeba dziś dać za dobrze zrobionego Janka gotowego do jazdy? Będzie prawdopodobnie w styczniu do wzięcia M10 z koszem do lakieru i złożenia. Kompletny, częściowo remontowany (głowiczka, troszkę części górką ). Papiery, ciągłość umów OK. Cena ? Słyszałem o ... 8 tyśkach :icon_question: A za zrobionego ile chcą ? Pewnie koło 10 tyśków, z koszem nawet 12 ... Pozdro K54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 22 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Znajomy sprzedał 2 junaki z linków poniżej i za te pieniądze (lub trochę większe) chce kupić gotowego http://allegro.pl/show_item.php?item=1184970415 http://allegro.pl/junak-m10-okazja-i1228064038.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Za 7 tys to bedzie dluugo szukal albo trafi na kogos kto pilnie poszukuje gotowki :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi