LORD VADER Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Cramp. Te szkopskie klucze są nie do zarznięcia.Od roku na warsztacie i niedawno padła mała grzechotka.Dokładnie takie jak w linkach powyżej. Z zstawów których nie polece: Halfords - tym gównem to se h.. ukręcic można.Ich wspaniały system 3 różnych wielkosci nasadek z zaokrągloymi łbami.Ręce bolą od samych częstych zmian.Do tego jescze wiekszosc nasadek 12 kątna. Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:maniek:.. Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 jesli klucze maja byc do uzytku amatorskiego to nei ma co przesadzac z jakoscia i wystarczy kupic jakies Honitony lub Yato z serii Profesional(czerwone). pracowalem na warsztacie i nigdy nic sie z tymi kluczami nie dzialo , mimo iz czasem nawet nasadke trzeba bylo mlotkiem wbic na obrobiony leb!a jak juz chcesz cos na "zawsze" to Sata na klucze daje dozywotnia gwarancje(stanley tez kiedys dawal ale jzu sie z tego wycofal..czemu??), a cena Saty tez nie jest zabojcza - np. kpl. 5 dwustronnych kluczy oczkowych z grzechotka to ok.170zl, takie same stanleya to ponad 200.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Einhell mam wkretarke dołoczone do niej bity nie nadawały sie do niczego;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba3ma Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Coval używam i w amatorskim warsztacie wystarczaja w zupełności.Dobrze wykonane trwałe i mam nadzieje ze długo wytrzymają.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Kuźnia albo Wurth. Nie narzekam. Kuźnia albo Wurth. Nie narzekam. Kuźnia albo Wurth. Nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 ja kupiłem miły zestawik na allegro za jakieś 180zł i nie powiem klucze są całkiem przyzwoite, porządne grzechotk, duża wytrzymuje kręcenie 2m rurą) nasadki (z wyjątkiem długich ) są w kształcie gwiazdki co by nie obrabiać kantów śruby, po napierniczaniu młotkiem nawet rysy nie ma - szczerze je mogę polecić. Za to zna ktoś dobre cenowo i jakościowo płaskie/płasko-oczkowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmul Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 mam u siebie w garazu pare rzeczy firmy stanley, proxxon, yato, hamiltona! pierwsze trzy firmy spisuja sie zajebiscie, natomiast w hamiltonie (torxach na nasadce) jeden mi po prostu pekl!! dlatego ta firma mi jakos zbrzydla! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 płasko oczkowe... ja polecam Neo;) ewetalnie jak amatorka to topex ! mówie całkowicie powaznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Topex odpada. Jestem przyzwyczajony do typowo warsztatowej jakości i topex najnormalniej nie zdaje egzaminu. Zarówno moto jak i auta naprawiam sam także na klucze wolę wydać ciut więcej bylebym nie musiał ich na złom oddać (i auta przy okazji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Jest taka marka dostępna m.in. na allegro - Lopden Line. Kupiłem komplet za niewygórowaną sumę, sprawują się bez zarzutu, a sporo już przeszły. No i firma która tym handluje też jest wporzo - kolega ukruszył mi końcówkę krzyżakową (młoteczkiem puknął zanim powietrza nabrałem...) i "na gębę" przysłali mi nówkę na zamianę. Oczywiście gratis... i na własny koszt... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakwas Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Przez 2.5 roku na warsztacie używaliśmy kluczy honiton i nigdy nie było z nimi problemu a lekko naprawdę nie miały, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 A ja topexem krece i powiem ze daje sobie rade;] Za to kilka razy rozwaliłem kingtony, przereklamowana marka. A neo to juz naprawde klucz, szczypce z firmy neo tez bardzo polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Poleca Honiton (używam osobiście) lub Yato - też b. je chwalą Honitony chyba najlepiej wypadają pod względem jakość / cena tu w dobrych cenach: http://moto.allegro.pl/search.php?string=%...&personal_rec=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 a ja mam pyt - czym różnią sie klucze metryczne od calowych???? Zawsze mnie to ciekawiło . :/ Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 metryczna jest np 13, a calowa np 5/13 cala:P w calowych strasznie dziwne ułamki są. Jak sie mylę to niech mnie ktoś poprawi Cytuj http://www.apanonar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi