panbalagan Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 zikowski , łańcuch jest naciągnięty prawidłowo a opona to dokładnie mitac c10 120/90/19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E.M. Motorsport Opublikowano 23 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Najlepszy motocykl off road'owy. Polecam każdemu który ma już jakies doswiadczenie w tym sporcie. Oto moja perłka:http://em-motorsport.eu/pl/p/Honda-CRF-HONDA-CRF-450-2012-/373 Cytuj E.M. MOTORSPORT SKLEP INTERNETOWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sVist Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 SiemaMam problem z moja CRF450, mianowicie chodzi o niepalenia jak czknie albo sie zdławi lub przewróci (innymi słowy zaleje) wczesniej nie miałem tego problemu bo paliła zawsze i wszedzie, nawet na zalanej świecy pare razy kopnąłem z ciepłym ssaniem i paliła a teraz to jest udręka, jak ją zaleje to koniec. Zwykle niezalana pali od strzała. Co może byc przyczyna i gdzie szukac problemu, zawory sprawdziłem i luzy zaworowe sa idealne, gaznik przeczysczony swieca zmieniona. Ratujcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolasgsxr Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Mam to samo w 250. Nic nie pomaga. Spróbuj jeszcze z nową cewko fajką. Może tobie pomoże. Mój tak podobno ma od nowości i nic tego nie jest w stanie zmienić :/ Cytuj www.facebook.com/wPogoniZaNaszymiMarzeniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Ja ci powiem, że miałem podobny problem, trochę pobawiłem się ustawieniami, dekompresatorem i samo przeszło. Być może jest to związane ze zmianą temperatury otoczenia na niższą. Na razie nie wnikam bo nawet po glebie odpala elegancko. Przy odpalaniu ustawiasz tłok? Jeśli nie to spróbuj ustawiać, to bardzo zwiększa szanse na szybki odpał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherman Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Na wtrysku to masz czy gaźnik? Cytuj https://www.facebook.com/sixsixisixracing/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Na wtrysku to masz czy gaźnik? Na wtrysku też ma ciepłe ssanie ? Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuta Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Nie tylko CRF maja problem z odpalaniem :)...sorry za offa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 masz walnięty stator. jak się nagrzeje rozszerza się i iskry nie daje. miałem to samo. wymieniłem problem znikł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henny Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Cześć!Rozważam zakup CRF'ki, prawdopodobnie rok .03-.04, bo .05 do 7 tysięcy chyba nie znajdę. Boję się tylko tego całego serwisowania, regulacja zaworów itd. Niby jakieś doświadczenie i narzędzia są, ale jestem bardzo zapobiegawczy. Jak to wygląda w praktyce? Jak z dostępem części? Czy przeciętny mechanik sobie poradzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 jak boisz się serwisowania to sobie w ogóle odpuść ............7tys to żaden pieniądz przy kosztach serwisu, nie mowiąc że za 7 ty nie kupisz sensownej,,,, Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanys87 Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Jak nazywa sie fachowo uszczelka/uszczelniacz zebatki zdawczej, chodzi o te zewnetrzne od strony zebatki napedu. Szukam i nie moge znaleźć :P Cytuj GSF 400 -> GSXR 750 K3 -> Z1000 -> XT600E SM -> kx 250 -> CRF450R -> ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio1243 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Witam a co powiecie na Honda crf450 z 2012r?Przymierzam się do kupna ale wole zapytać się bardziej doświadczonych kolegów.Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Nowak Opublikowano 26 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2021 Witam mam pytanie czy wydech hgs z crf250r z roku 2009 będzie pasował do crf z 2016roku? Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi