Gość Anonymous Opublikowano 4 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2004 to ja sie chyba tez stawie, ale to jeszcze potwierdze miesiac przed ustalonym terminem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 5 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2004 Witam Szanownych 4UMowiczów !Z chęcią wybrałbym się z Wami na ten zlocik. Co Wy na to !?Pozdrawiam - AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 5 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2004 Wszyscy z 0,5 l mile widziani :DZa kilka dni podamy wam ceny domkow , pola namiotowego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 6 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 Nie ma się co śpieszyć, kurcze jeszcze ponad dwa miechy. Kurcze jak ta wiosna wolno nadchodzi :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 Ano wolno troszeczkę, ale weekendzik dobry na jazdę (w miarę!!)Mnie sie udało w piątek i sobotę się przejechać a i dzisiaj w niedzielę nie padachociaż tylko 4 stopnie. :roll: Trzeba więc wykorzystać te chwilę na jazde bo może znow za miesiąc będzie okazja!A zlociki trza montować cobyśmy się wszyscy lepiej poznali i zintegrowali przy :D :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 Witam !Byłem wczoraj ( na moto) w Pławniowicach, pytałem o ceny domków i w zależności od od tego czy :są to starsze domki ( obok asfaltowego boiska ) - tu cena jest 80 PLN za domek/dobę w którym loko ma 5 osóbczy domki nowsze w bardziej w centrum ośrodka - tu cena jest 90 PLN za domek/dobę też dla 5 osób.Można zamówić dostawkę ( sądzę że spoko 3 osoby dodatkowo w domku się zmieszczą) za 7 PLN od osoby.Parking za dobę za moto to 2 PLN. Dodatkowa opłata za zużytą energię elektryczną, nie sądzę,że możemy "spalić" za więcej niż 10 PLN/dobę.Tak więc w najdroższej opcji wjazd (90+21+10+8 ) / 8 to jest 16 PLN z groszami. Jeżeli wybralibyśmy Pławniowice to procedury wjazdowe można przyspieszyć mając wcześniej listę uczestników, można to załatwic wcześniej - moja w tym głowa - to ja załatwie. Reszta tzn. coś dla ciała i coś dla ducha to już inny temat . Pozdrawiam - AdamSP.S. Póki co narazie na domki nie ma rezerwacji - ale to nie trwa wiecznie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 Parking za dobę za moto to 2 PLNWiemy, wiemy... :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 Jeżeli to same domki to są tam tylko trzy łóżka. Tak więc nie wiem jak u diabła ma się tam zmieścić 5 osób ??No chyba że pary :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 Zaniepokojony informacją Pipcyka o trzech łóżkach w każdym domku :eek2: ( co nijak sie miało do informacji jakie są w cenniku - "domki 5 osobowe"- i deklaracji Pana portiera - "...panie ze trzy osoby dodatkowo tam sie zmieszczą ... " postanowiłem raz jeszcze dzisiaj zweryfikować sprawę :) . Pojechałem i tym razem juz naocznie sprawdziłem 8O . Więc jest tak - są trzy łóżka ( nie dość że umysł ścisły, to jeszcze pamięć fotograficzna) tu ukłon w kierunku Pipcyka, jest miejsce na dostawki, ale tylko 2 osoby, a cały domek jest z prawem pobytu do 5 osób max. Reszta cen się zgadza, jako nowość to wynajęcie łóżka polowego na dostawkę 5 zł/szt - chyba że ktoś woli swój materac dmuchany - to bez kosztów. Niestety w takim przypadku i kalkulacja się zmienia na ~30 PLN/os/dzień :evil2: . Dzięki Pipcyk za info, z drugiej strony dobrze,że gadamy o tym już teraz, bo jest czas na to aby takie "faule" jeszcze prostować. Pozdrófka - AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 Czolem! Ale wypas!!Teraz dopiero zajrzalem do tego watku i mnie powalilo - zlocik 4umowy w Rybniku!!Cos fantastycznego :).Musze sie nad tym zaczac powaznie zastanawiac i objechac wszystkie osrodki naokolo zalewu. Znam dwa, jeden bardzo dobrze i mysle, ze by sie nadawal. Sa tam domki, jest miejsce ognisko, ale nie wiem jeszcze jak z cenami. Miejsce fajne, blisko do lasu :twisted:, w ogole domki polozone sa wsrod drzew, sa trzy mola, ale kamienne "nabrzeze" - jest to taka mala przystan. Tylko nie mam pomyslu co z motocyklami, ale to musze jeszcze tam zajechac poogladac. Co do spotkania.U Szpili to dla ludzi wjezdzajacych do Rybnika od strony Zor (Katowic). Zas od strony Gliwic, zeby pod Szpile zajechac, trzebaby przebic sie przez miasto. Wiec trzeba zrobic dwie zbiorki z roznych kierownkow (Gliwice & Zory, Katowice).Od strony Gliwic moze byc duzy parking basenu Ruda. Ale wstrzymajmy sie z rozwojem wypadkow i decyzjami :).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 Zbyhu oblookaj ten Rybnik i trza jakie głosowanie robić gdzie jedziemy. Pławniowice już znamy, aktualne ceny Adaś wrzucił, więc może dla porównania cóś o Rybniku please Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 Czolem! Spoko, juz nawiazuje porozumienie z Draco Fisherem i bedziemy dzialac.Jak mi sie uda, to mzoe jutro cos sie postaram dowiedziec. Jesli pogoda bedzie znosna, to wezme jakiegos cyfraka i porobie fotki w tym osrodku o ktorym myslimy z Draco.Osrodek nazywa sie "Kotwica".W najblizszym czasie zapodamy cos konkretnego!Pozdrawiam PSNastepnym razem wczesniej mowcie, ze cos takiego sie organizuje - cud, ze mi Zbyhoo pokazal ten watek, bo go jakos omijalem :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 9 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 'Witam widze ze temat ostro leci do przodu Mam kilka propozycji:prosilbym zeby spokojnie podchodzic do wszystkiego i mozliwie powiadamiac mnie o tym co planujecie , potem bedzie ze Bronx zapodal temat ,zrobil conieco , ktos inny to dokonczy , wyjdzie nienajlepeij i pretensje beda do mnie .... (ale wszelkie sugestie bardzo chetnie przyjmuje :) ) Zbyhu na 1 stronie jest link do twojego profilu! Nikt Ci dotychczas niepisal,Tez mysalem o KotwicyCo do zbiurki to w Gliwicach pod radiostacja ja doprowadze do rud tam pozwiedzamy park i kosciulek a potem nad zalew - taki by byl paln spotkania troszke kultury a potem pijanstwo :)Jesli moglbys Zbyhu przejac ludzi co przyjada od strony poludnia (Bielsko , Zory itp) to super :) A pozatym musimy sie spotkac i dogadac szczeguly. To chyba na tyle ( jak zwykle o czyms zapomnialem to doppisze)Rybnik jest duzo ladniejszym miejscem jak Plawniowice , wiec tam organizujemy zlot :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 No fajnie :) zatem czekamy na dalszy rozwój wypadków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 10 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2004 Spoko Bronx i tak jestś głównym organizatorem nikt Ci glorii nie odbierze :)Do spotkanka kupę czasu tak więc wszystkie sprawy na pewno się dogra i wybierzemy najlepszy wariant :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi