janciownik Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Tak udało mi się z moim kochanie upakować na olejaczku, 1200 km, i do tego moje kochanie jeszcze plecak mialo... http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/198332633201e8a3.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/98e51a7d93a2425e.html zalety - mialem suszarke, radio i niesamowity wybór olejków, opalaczy, lekow i witamin wady - poddatna na wiatr i koleiny, ciezarowki z naprzeciwka no i maks na autostradzie 180, potem moto jakos dziwnie sie gibalo, komfort i bezproblemowo do 140-150... spalanie srednio 12 l/100 wyszlo, Ale wyprawa super :icon_twisted: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ahem, na siłę to i otwarty parasol można z dupy wyciągnąć...Kolanka lepszej połowie nie skrzypiały???Ciasno... ale własno :crossy:Rispekt..... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Z ekonomicznego i komfortowego punktu widzenia to kompletna porażka ale czegoż to człowiek nie zrobi by siebie/pojazd sprawdzić :biggrin: Mnie spalanie w trasie wyszło 8,7 w przelotach rzędu 120-140, czasem 180-200, z 10 głośników docierało czilautowe brzdękanie a moje ciało smerał delikatny chłodny zefirek z kratek nawiewu :biggrin: Bambetle oczywiście wygodnie spoczywały w kufrze :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Przeprowaedzałeś się z rumuńską wielodzietną rodziną ?? :biggrin: :biggrin:. Ale toboły ... Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Widać dla chcącego nic trudnego :biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 fajnie wymalowany gix :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Przeprowaedzałeś się z rumuńską wielodzietną rodziną ?? :P :). Ale toboły ... PawelJa to nazywam "uciekinier z Azerbejdżanu". Ale ja właśnie lubie takie klimaty. Jak jechałem Cagivą w Tyrol, to miałem bagaż pod siatką w czrnych workach na śmieci, klapki przytroczone ekspanderami itp. Generalnie wyglądało to maksymalnie syfiasto, ale miało swój urok hehe... pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 :) Jak ja bym moto do kuchni władował, to baba by mi ...................... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 To chyba fajnie Gixerka na gume szła ? :biggrin: A ja myślałem że mój VX był obładowany :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Nie no elegancko :biggrin: Teraz bys mogl dach sobie zamontowac :crossy: I niejeden samochod jest mniej pakowny niz Twój Gixxer :flesje: :P Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 ja keidys tez devilke podobnie obladowalem, do etgo stopnia ze kuferkow zamykac nie moglem i..........na czeskiej autostradzie mnie zawasrosc tychze kuferkow wypzredzila, ponoc wygladalo to nei zwykle ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_Rdm Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 przy odrobinie cierpliwosci i sprytu mozna by tam zmiescic jeszcze namiot i karimate:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 o k*rwa No nie powiedziałbym że tak można obładować Gixa ... gratuluje dokonania :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterek Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 No tak :) Pierwsze co mi się w oczy rzuciło to... kuchnia :evil: Mi kobita też by nie pozwoliła. Gratulkipozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychmz Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 :| jakby to powiedzieć, polak potrafi :crossy: powiedz mi jeszcze czy zmieściłeś się potem w drzwiach jak wyjeżdżałeś z kuchni (na wysokość oczywiście) ale respekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi