argens Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Dostałem w swoje łapska Hondę NTV 650. Mój pierwszy motor, moje pierwsze dwa kółka... się uzależniłem. Wcześniej miałem dziewczynę, to mi zabroniła, chciała autko bo to wygodniej i w zimie można pojeździć... Zmieniłem ja na Hondę :icon_biggrin: i nie żałuję... Jeżdżę sobie po Wrocku i okolicach. Narazie sam. Może niedługo poznam jeszcze jakiś maniaków. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczu Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Wcześniej miałem dziewczynę, to mi zabroniła, chciała autko bo to wygodniej i w zimie można pojeździć... Zmieniłem ja na Hondę :biggrin: i nie żałuję... Rispekt, tak trzymac :icon_razz: :icon_eek: :icon_biggrin: :biggrin: , NTV dobry sprzet, czekamy na foty :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Po tytule spodziewałem sie, że kupiłeś dmuchaną lalę do bzykania :icon_biggrin: Jednak widzę, że chodziło o co innego.Gratuluję zakupu pierwszej maszyny - niech Ci dobrze służy.A do bzykania też pewnie niedługo coś się znajdzie :icon_razz: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Wcześniej miałem dziewczynę, to mi zabroniła, chciała autko bo to wygodniej i w zimie można pojeździć... Zmieniłem ja na Hondę :clap: i nie żałuję... Bardzo dobra zamiana - realnie rzecz biorąc real girls to tylko kwestia czasu :bigrazz: I tak trzymaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argens Opublikowano 18 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) Dobra, wrzuciłem parę swoich fotek :-) http://bikepics.com/members/argens/93ntv650/ Ciekawe, czy dobrze link podałem... :/ Edytowane 18 Lipca 2008 przez argens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Dobra, wrzuciłem parę swoich fotek :-) http://bikepics.com/members/argens/93ntv650/ Ciekawe, czy dobrze link podałem... :/ Dobrze podałeś :P Fajny sprzęcik :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin700 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Szkoda, że stanąłeś przed takim wyborem panna albo moto. Ale sprzęcik fajny. Gratulacje. Cytuj Wszędzie dobrze, ale najlepiej w siodle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Straciłeś jedną pannę, ale za to ile po kupnie NTV teraz poznasz nowych :) Kągratulejszyn. Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 W cyc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
es_kol_ta Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Gratuluje - fajna maszyna A jezeli chodzi o kobiete to sie nie martw - jezeli kobieta kaze wybierac - to znaczy ze to zla kobieta BYLA . PZDR PS Tylko ze szczescia sie nie rozwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 (edytowane) Hhheehe, dobrze zrobiłeś :icon_mrgreen: Jezdzisz na motocyklu znajomego :DPzdr. PS.I zdejmij ten j*b... tłumik , choc na próbe , to juz go nie założysz :P Edytowane 19 Lipca 2008 przez janosikkk Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 I zdejmij ten j*b... tłumik , choc na próbe , to juz go nie założysz :icon_mrgreen: Jeden z lepszych "klank-ów" jakie można usłyszeć z tego tłumika....dla przykładu V-ka Suzuki SV to "pyrkanie" :P Moto jak najbardziej słuszne. Gratuluje wyboru :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dav!doV Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 sprzecior I klasa !!Marze o takiej moze w tym sezonie, jak prawko zdam... :DMozna zpaytac ile dales ?? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi