damzet Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Kupilem wymarzonego crossa po kilku smiganiach po lesie braklo mi paliwa, kumpel dowiozl paliwo ale maszyna nie chciala zapalic, czy to z kopki czy na popych zupelne echo . POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Kupilem wymarzonego crossa po kilku smiganiach po lesie braklo mi paliwa, kumpel dowiozl paliwo ale maszyna nie chciala zapalic, czy to z kopki czy na popych zupelne echo . POMOCYsiece wymieniiłeś?iskra jest? to CR 125?moze gaznik sie zatkał powiedz cos wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damzet Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 braklo mi w lesie paliwa, zalalem 4 litry, maszyna zapalila od razu wsiadlem chcialem ruszac zdlawilo ją, kumpel mnie pchal echo nic. Wzielismy ja na samochod, pod domem sprawdzilem iskre, jest tylko wydaje sie ze po wykreceneniu swieca jest sucha jak pieprz. Mysle ze to cos z gaznikiem jak sprawdzic czy dochodzi paliwo isra jest, gaznik keihin , honda cr 125, wydaje sie ze swieca sucha jak pieprz , jak sprawdzic czy dostaje paliwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 w kolegi mtx kiedyś jak nie chciał odpalić to robiliśmy taki trik ze ostawialiśmy tłoka u góry, tzn tak żeby zakryło kanały, wlewaliśmy paliwo pod świecę, zakręcaliśmy świecę i odpalił, a potem jak raz odpalił to odpalał dalej od kopa :) czary xD :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 baklazan22 co ty piszesz? Ustaw tlok w GMP nalej strzykawka troche paliwa i kopnij jesli zaraz zgasnie tzn ze paliwo nie dochodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) Sciag gaznik, wstrzyknij paliwa (tylko nie za duzo bo ja zalejesz) i sprobuj odpalac, jak zagada to znaczy ze cos z gaznikiem, wyczysc go, jak to nie pomoze pisz bedziemy cos radzic dalej. MOwisz ze cale paliwo ci wypila z baku do zgasniecia, wiec moze jakigos syfu pociagnela i zatkalo gaznik. Edytowane 25 Czerwca 2008 przez Ziuteek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 A masz kranik w tej masyznie? Zwykły czy podcisnieniowy? Ma kilka pozycji? Jesli ma np. ON/RES/PRI to ustaw na PRI. Na ON i RES kranik podaje paliwo dopiero gdy silnik podaje podcisnienie na membrankę, na PRI paliwo leci swobodnie caly czas. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 przechyl moto na bok aby paliwo przez przelewy poleciało i wtedy spróbuj odpalić.jak świeca będzie dalej sucha musisz zajrzeć do gaźnika Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iluminat Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 W baku różne paprochy pływają, jak wylatałeś paliwo to zassało to wszystko do gaźnika i zwyczajnie przytkało. Wyczyść gaźnik i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damzet Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 WIELKIE DZIEKI WSZYSTKIM ZA ODPOWIEDZI, JUZ MYSLALEM ZE BEDZIE TRZEBA GAZNIK ROZBIERAC, A TU NAJNORMALNIEJ W SWIECIE SWIECA OKAZALA SIE DO DUPY( ISKRA) KUPILEM NGK I MASZYNA OD KOPNIECIA ZAGADALA. NA STAREJ SWIECY ISKRA TEZ BYLA ZDAWALO SIE OK, A CZEMU TAKA ROZNICA POZDRO DLA WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 NA STAREJ SWIECY ISKRA TEZ BYLA ZDAWALO SIE OK, A CZEMU TAKA ROZNICABo jeśli producent zaleca stosowanie NGK, to stosuje się NGK, a nie Iskrę. Iskra jest dobra, ale do komarków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi