PriweR Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 tak jak w temacie posiadam opone z peknieta pierwsza warstwa pekniecie ma dlugosc okolo 4,5cmzamieszczam zdjeciahttp://www.priw3r.yoyo.pl/details.php?image_id=132http://www.priw3r.yoyo.pl/details.php?image_id=133posmigac jeszcze na niej opona jest w 250cc ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 (edytowane) Weź to wrzuć na fotosika, albo rapida, bo tu trzeba się logować :) Edytowane 24 Czerwca 2008 przez wicek15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 generalnie rzecz biorac ludziska nie polecaja jezdzenia na wulkanizowanych oponach wiec jak jest peknieta to domyslam sie ze tym bardziej choc znawca nie jestem reki sobie uciac nie dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PriweR Opublikowano 24 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 http://www.priw3r.yoyo.pl/details.php?image_id=135http://www.priw3r.yoyo.pl/details.php?image_id=134 to juz dzial bez logowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Ta opona nadaje się tylko na śmietnik reszta dyskusje jest zbędna. Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 jak dbasz o siebie to zmien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Nom.Nie jest to beazpieczne. PS. A czemu ta opona jest wyjeżdzona 'na płasko" na środku a po bokach świeżynka? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 PS. A czemu ta opona jest wyjeżdzona 'na płasko" na środku a po bokach świeżynka? :buttrock: :icon_mrgreen: Bo po boku jest pęknięcie :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) Ile lat ma ta oponka? Kumplowi tak pękała Dunlopka 12 letnia :icon_mrgreen: Wymień tą oponke szaybko bo pęknięcie może się rozejść w czasie jazdy. Edytowane 25 Czerwca 2008 przez Leon84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek8104 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Masz litra pod tyłkiem, i chcesz wstawić taką oponę? Wyobraź sobie że jedziesz 150km/h, opona ci pęka....i co wtedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 (edytowane) To pęknięcie jest bardzo niebezpieczne. Jest poprzeczne do kierunku jazdy i rozległe, istnieje duże ryzyko, że podczas jazdy gwałtownie strzeli i nie będziesz miał czasu wyhamować zanim zejdzie powietrze. Podczas ostrego hamowania też może rozerwać oponę w tym miejscu dlatego własnie, że pęknięcie jest w poprzek.Bezdyskusyjnie opona do wywalenia i to jak najszybciej. Edytowane 25 Czerwca 2008 przez Luca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PriweR Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 1. Na oponce nie jezdze mialem zamiar zalozyc ją do 250cc do przetyrania.2. Oponka jest kwadratowa; sadze ze kumpel od ktorego ją wziołem palil laka na niej3. Nie wiem ile lat ma ta oponka4. Do litra bym jej napewno nie włożył, jeszcze troche chce pozyc Dzieki za odpowiedzi, teraz wiem ze jej napewno nie zaloze. :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi