piasektt Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Na tą chwile : bedę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossmen7 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Czekam aż wskoczą bilety i jazda.Będą 3 osoby w vanie więc 3 miejsca jeszcze są wolne,może ktos chętny to porzucimy.Jedziemy z Gorzowa WLKP. przez Poznan.http://www2.ticketpro.pl/pl/szukaj/red%20b...y/all/interval/Strona gdzie można kupić bilet,może się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) my tylko czekamy na bilety tylko nie wiem jak to będzie z nimi bo chce nas jechać 20 chłopa :icon_mrgreen: ale jak już je dostaniemy to pojedziemy pociągiem z krk Edytowane 2 Lipca 2008 przez Katsumoto Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Jeżeli bilety będą poniżej 250 zł/os to będę :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Jeżeli bilety będą poniżej 250 zł/os to będę :buttrock: a tu patrzec cena 249,99 i co wtedy ? :P :buttrock: P.SZ nieoficjalnego źródła wiem iz będą po 69zł i 169zł. Mam nadzieje że owe ceny okażą się prawdziwe :notworthy: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 a tu patrzec cena 249,99 i co wtedy ? :P :buttrock: Kupuję i jadę :buttrock: Z nieoficjalnego źródła wiem iz będą po 69zł i 169zł. Mam nadzieje że owe ceny okażą się prawdziwe :notworthy: Jeżeli to się sprawdzi, to ruszę większą ekipą :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 nawet jak by były po 300 pln/os to taniej wychodzi niż jechać do Madrytu, czy lecieć do Mexico czy do Brazylii hehe Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRAND Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 nawet jak by były po 300 pln/os to taniej wychodzi niż jechać do Madrytu, czy lecieć do Mexico czy do Brazylii hehenom;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) P.SZ nieoficjalnego źródła wiem iz będą po 69zł i 169zł. Mam nadzieje że owe ceny okażą się prawdziwe :DNa zdrową głowe, 250zł za bilet? raczej bez przesady.Co do tych cen 69 i 169 to całkiem możliwe że tak będzie bo stojące miejsca pewnie będą na równym terenie więc mało będzie widać z tyłu i dla tego taka może być różnica cen.ps. Ja będę nawet jak będą po 300zł bo jak Katsumoto wspomniał taniej jak lecieć za granicę. Edytowane 2 Lipca 2008 przez Moto33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katsumoto Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 jak bylem prawie rok temu w Katowicach w spodku na night of the jumps to płaciliśmy po 100 pln, wg mnie max cena to będzie do 200 pln za najlepsze miejsca Cytuj Mika Ahola1974 - 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brxYZ Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Elegancko, napewno sie wybiore, ostatnio byłem w Kato na Diverse Night of The Jumps i było wesoło:D A co dopiero Red Bull X Fighters ;) . Sluszałem ze bilety nie beda az takie drogie.... juz od 100, 120pln.... poZdRo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychuda Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 jak bylem prawie rok temu w Katowicach w spodku na night of the jumps to płaciliśmy po 100 pln, wg mnie max cena to będzie do 200 pln za najlepsze miejscano zwłaszcza że do spotka wchodzi 8 tys ludzi a tam ma być prawie 30 tyś wiec nie mogą wywalić kolosalnej sumy bo dużo stracą na tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camaross Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 (edytowane) xD xD nasza Łódzka Ekipa jedzie ..... xD xD jak ktoś chętny ...... mam wolne miejsce w samochodzie ruszamy z Łodzi jak co pisać na PW albo lepiej na gg Edytowane 4 Lipca 2008 przez Camaross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sintawati Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 już wiem, gdzie będę 6.09 :rolleyes: Biletów niestety jeszcze nie ma w sprzedaży. Gdyby komuś nie chciało się szukać stronki, na której można je kupić, niech kliknie TUTAJ. Pzdr dla wszystkich fanów FMX :icon_biggrin: Cytuj Zapraszam do skorzystania z usług skupu katalizatorów - http://www.platinum-katalizatory.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sintawati Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 (edytowane) Bilety już są w sprzedaży :icon_razz: Pzdr!! Bilety mam już zarezerwowane, wiec na pewno mnie nie zabraknie:) :icon_mrgreen: Edytowane 15 Lipca 2008 przez sintawati Cytuj Zapraszam do skorzystania z usług skupu katalizatorów - http://www.platinum-katalizatory.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi