banka Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Szacun stary :D :) będziesz miał co dzieciom opowiadać jak się uczyć nie będą chciały. wracaj szybko do zdrowia i na :lalag: pzdrR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinyl Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Dzieki za wszystkie zyczenia powrotu do zdrowia :notworthy: Dzis rozmawialem z kolesiem z firmy ktora bedzie mnie reprezentowac podczas negocjowania odszkodowania (biorą 15 %). Jesli chodzi o zdrowie o w piatek mam zdjecie szwow, ktore bardzo mnie swedza, a tak to moge juz chodzic bez kul, ale do konca miesiaca bede sie meczyc, tak jak zalecil lekarz. Jak sprawa odszkodowania sie zakonczy to napisze jak sie potoczylo, mam nadzieje ze troche dostane. Od razu kupuje jakas 500tke i porzadne wdzianko ! Pozdrawiam :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 gratuluje hartu ducha :crossy: a jak juz dostaniesz odszkodowanie; napisz, polatamy sobie po w-wiu :notworthy: pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Robocop i Rambo to"cieniasy" w porównaniu z TOBĄ!!!! ;) ps Już widzę jak twoje wnuki słuchają i" zawiasy " im opadają.... :icon_mrgreen: -dziadzio to był GIT :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slo_mo Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Dobrze, że wszystko idzie w dobrym kierunku do szczęśliwego zakończenia :D Szacuneczek!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek2812 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Masz moc kolego ;) :) ;) Ja bym chyba nie dał rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artur.h Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 i jak tam? wiadomo już coś konkretnego w sprawie? pozdro i wracaj do zdrowia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinyl Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 No tak jak napisalem wyzej - wroclawska firma od uzyskiwania jak najwiekszych odszkodowań i zalatwiania formalnosci juz podjela dzialania, zabrali ksero wszystkich dokumentow itp, w zamian za 15 % prowizji. Moze sie to troche ciagnac niestety. A jesli chodzi o zdrowie to wczoraj udane zdjecie szwow, i do konca miesiaca o kulach smigam, chociaz juz bez nich pomału daje rade, ale wole sie sluchac lekarza :icon_mrgreen: Jak juz bede mobilny to musze sie szybko na prawko zapisac, zeby przed nowymi przepisamy zdazyc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Apropo a kiedy te nowe przepisy wchodza ? //sory za offtopic :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz149 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Jezuu .. Jaki as .. Ledwo chodzac pojechal do Szkoly ;;. Jeeny .. 3maj sie :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 najwyższy czas zamknąć, bo się zaczyna śmietnikjsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi