Boa Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Kolejne dziecko neostrady :icon_eek: :D :D Nauka gry w golfa, BMW, R6... dzieciak chyba ma niezłe komplexy ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Uff... Zmęczyłem te jego (specjalnie z małej litery :D ) wypociny... I jak któryś zauważył to po prostu Wkurwiacz Forumowy..! I nie na jednym Forum ! :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Mysle ze pojemnosc 600-650 jest zbyt mala. Moc Ci sie znudzi po tygodniu jazdy. Moze zx14r ?Laski na niego leca, jedzie ponad 300 i ogolnie jest fajny.Polecam.Krzyzyk na drogePozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Ja tu widzę tylko jedno możliwe rozwiązanie, niech psoiree zakupi sobie tą wymarzoną R6, zainstaluje do niej kosza (ze znaczkiem BMW), zapakuje w niego swego pieska "jamniorka" :crossy: , który będzie mu pilnował przy okazji kompletu kijów golfowych i uda się w daleką podróż w poszukiwaniu swojej własnej tożsamości.. :notworthy: Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin700 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Uwielbiam polskie forma motoryzacyjne w szczególności :notworthy:Tu jest o R1:http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=71733479 Cytuj Wszędzie dobrze, ale najlepiej w siodle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Hehe alez kolesiowi pojechaliscie . Trzeba przyznac, ze google czyni cuda. W chwile mozna sie tyle dowiedziec o czlowieku xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektychy Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Ja tu widzę tylko jedno możliwe rozwiązanie, niech psoiree zakupi sobie tą wymarzoną R6, zainstaluje do niej kosza (ze znaczkiem BMW), zapakuje w niego swego pieska "jamniorka" :buttrock: , który będzie mu pilnował przy okazji kompletu kijów golfowych i uda się w daleką podróż w poszukiwaniu swojej własnej tożsamości.. :icon_mrgreen: Pzdr Buhahahah śledziłem wątek i Twoje podsumowanie jest idealne:) Mistrz ciętej riposty :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TasmaN Opublikowano 7 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 >Post ten zapewne wywoła małą bitwę moze nie koniecznie :crossy: >Ponownie przypominam, że była to moja pierwsza jazda, więc zapewne po tych 8-10godzinach będe mial to moto opanowane juz do perfekcji. bzdura.... !!!!!!!bedziesz umial nie wypasc z 'osemki' na placu ... jak na miescie samochod ci wyjedzie z podporzadkowanej to spanikujesz... zablokujesz przod i sliiiizg.... a co gorsza (Bron Boze) zablokujesz tyl... nauka na moto... to tak naprawde tysiace kmow... niebezpiecznych sytuacji... i dopiero jak stajesz 'Twarza w Twarz' z taka sytuacja to zdajesz sobie sprawe ze tak na prawde g... umiesz i g... mozesz zrobic... wiec uwazam ze te 8-10 h jazdy to jest tylko po to zebys sie nie przewracal przy ruszaniu + dobra teoria .. ktora bedziesz cwiczyl w ruchu miejskim... Cytuj TasmaNOgar205 -> WSK125 -> XJ600S -> GSXF750 -> CBR900RR www.everydaybikerslife.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k21 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 PW od naszego nowego EXPARTAJesteś człowieku chory, idź się leczyć. Trzeba być zdrowo pierdolnięty żeby ingerować w ten sposób w czyjeś życie :| To jest po prostu niepoważne, ty masz chyba 10lat a nie 40, albo ci zdrowo na starość odbija. Jesteś po prostu chory :| Może chcesz wiedzieć co dzisiaj na obiad miałem albo jurto przyjedziesz robic zdjecia w około mojego domu? :| :icon_mrgreen: :buttrock: :biggrin: na forum BMW temat mu juz zamlkneli :icon_mrgreen: :crossy: sorry ze drąże temat... ale w jaki sposób ingerowałeś w jego życie?? [poprzez wiadomosc na PW] :icon_eek: ogólnie wątek naprawde bardzo ciekawy do poczytania... w szczególnosc jak okazalo że kolega ma szeroki wachlarz zainteresowań :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martian1 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Pewnie kolega sie obrazil bo odkrylismy inne aspekty jego zycia (poznalismy jamniorka)... byl chyba nieswiadomy tego iz rejestrujac sie na innych forach pod ta sama ksywa bedziemy mogli bez problemu go "namierzyc" hehe. Internet - nie dla idiotow ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 sorry ze drąże temat... ale w jaki sposób ingerowałeś w jego życie?? No wlasnie, moze mi ktos wyjasni. ;) :buttrock: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi00r3k Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Chodzi mu chyba o wywlekanie "brudów" na temat golfa i jamnika ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Earl77 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Uwielbiam polskie forma motoryzacyjne w szczególności :)Tu jest o R1:http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=71733479 hehe włos sie jezy na glowie. Jak to kiedys powiedzial pewien slawny polski prozaik: " Gdyby dureń zrozumiał, że jest durniem, automatycznie przestałby być durniem. Z tego wniosek, że durnie rekrutują się jedynie spośród ludzi pewnych, że nie są durniami."O ile nie mam nic przeciwko durniom per se na ich wlasnych podworkach, o tyle jestem bardzo przeciwko spotykaniu ich na drodze gdzie stanowia zagrozenie niestety dla innych (nie mowiac juz o urabianiu opinii calej grupie). Bo gdyby stanowil zagrozenie tylko dla siebie naprawde nic by mnie nie obchodzilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin700 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 W temacie R1 na pierwsze moto mam takie lamerskie pytanie. Zakładając, że opanowałem już płynne ruszanie z miejsca tym motocyklem. Piszecie, że rozpędzić się nim można do prędkości, której nie da się opanować bo jej się nie czuje. No ale prędkościomierz wyświetla kilometry na godzinę a nie kilogramy. Odruchem doświadczonego kierowcy jest co kilka - kilkanaście sekund spojrzeć na wskazania przyrządów. Ja mam silną blokadę psychiczną przed dużymi prędkościami. Wykluczone jest żebym czymkolwiek rozpędził się w mieście ponad 80 km/h. Za miastem w zależności od warunków ruchu drogowego, ale szybciej niż 150 km/h nie jeżdżę. Pewnie po nabraniu jakotakiego doświadczenia zabrałbym R1 na tor, żeby zobaczyć ile poleci i co się stanie jak odkręcę na max. Ale w mieście czy za miastem na drogach publicznych manetka sama się przecież nie odkręca.No to teraz możecie mi prostować charakter :D . Podoba mi się R1 z 2003 roku (wizualnie) i nawet droga nie jest :D . Cytuj Wszędzie dobrze, ale najlepiej w siodle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 12 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 a ja napisze bardzo szkoda że R6 stała sie podobnie jak BMW ikoną pojazdu dresa,a przecież to takie fajne moto :], Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi