qurim Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 nie ma o czym pisać...zobaczcie sami...Malan z silnikiem CBR....http://pl.youtube.com/watch?v=b24ddxV0SuI Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>ENDUROS*600< Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Hehe dobreee ale swoja droga to troche glosno mu chyba w tej budzie z tym silnikiem za plecami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 ojojoj... było, nawet na dniach, tylko nie w tym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 jak on z20km/h nie może wychamowac to co bedzie przy 150.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Kurcze Youtube mi nie dziala.Ale jesli to ten Maluch na blachach z UK to widzialem, nawet zegary ma z Fireblade'a. A dzis sa moje urodziny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 A dzis sa moje urodziny:)A moje były wczoraj ;) Wszystkiego najlepszego xD Ale jesli to ten Maluch na blachach z UK to widzialem, nawet zegary ma z Fireblade'a.Tak to ten. ak on z20km/h nie może wychamowac to co bedzie przy 150....Przecież te k*rwa złomy nie powinny być w ogóle dopuszczane do ruchu! Ja widzałem jak gościu hamował takim malaczem z 50km/h. O drodze hamowania lepiej nie mówić, powiem tylko tyle że 20 cm i uderzyłby w inny samochód. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 heh ale mogli pokazac jak to naprawde smiga a nie kawalek po prostej ;) Qurim szykuj zimne browarki :clap: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 heh dzis widzialem co robi baggie , atv czy jak to zwal samorobke na 4 kolach z klatka + silnik od jakiegos motocykla sportowego :icon_razz: niezla zadyma byla :D przyspieszenie rakiety :D Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 silnik pracuje jak z VFRki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Ostatnio po torze Poznań latał malczan Szwagierczaka, którego można znaleźć na youtube jak 17 lat temu latał w górach. Silnik z VFR-y sprzęgnięto z orginalną kaszlakową skrzynią biegów i chłodnicą od Daci. Przy tym, malczan z powyższego linku to głano :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Widziałem już te filmiki wcześiej ;) Lecsz sobie na autostardzie... A tutaj szalony bączek zaczyna wymiatać agro tuningi :icon_biggrin: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Tu jest ten Malan Szwagierczaka. Idzie jak pocisk. Ja byałbym się tym jeździć. Jak z kumplem robilismy "tuning" Malana to do jazdy wkładaliśmy worek piachu do bagażnika co by przód dociążyć i wtedy hamowanko ma jakieś szanse. http://pl.youtube.com/watch?v=TFIC5gNf6_w Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Jakto? Przecież samochodami jeżdżą tylko kretyni i nie ma z jazdy katamaranem żadnej przyjemności przecież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 A ja bym chętnie takim "malutkim" pośmigał. Gdyby kasa pozwoliła to bym takiego sobie zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi