WWaldi Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Witaj MateuszSerdeczne dzięki zaraz pobiegnę popatrzeć. pozdrawiamWaldek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Proponuje zobacz jeszcze tutaj - fajne rzeczy i maja wszystko niestety tylko w stanach. http://www.scootworks.com/swcart/shop.cgi/...ID=PUT_SID_HERE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 24 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Hej WWaldi - jak tam dalej myslisz o pasku do VN?? czy koszt zakupu odstawil temat w niepamiec?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WWaldi Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Nie , nie odpuściłem tematu, zamówiłem cały kit czyli koła pasowe i pasek + zapasowy pasek + osłona w stanach (USA bo tylko tak to wyczaiłem), więc trzeba 2-3 miechy poczekać aż to do mnie dotrze. Myślę że zostawię sobie to jako zadanie na zimę. Jasne że jak zrobię to się pochwalę :icon_mrgreen:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 A ja sobie mysle, ze bez sensu jest taka przerobka, bo - jak dla mnie- cala zabawa z lancuchem to nie takie pieklo. A mowie to jako doswiadczony motocyklista napedu na wal, bo wszak moja byla Princessa miala takowy. Jak dla mnie zaden problem prysnac smarem co 600 km lancuch i co jakis czas wkrecic nakretki regulacyjne, a co do wymiany, to wszystko sie zuzywa, nawet pasek. Za to naped lancuchowy mniej brutalnie oddaje moc w stosunku do walu, a pasek, no coz.powodzenia Waldi :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo27 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 witam moje kawasaki vn 800 slychac jak dla mnie troche zamaloczy ma ktos moze jakis sprawdzony patent na glosniejsze brzmienie tego sprzetapozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Zdejmij wydech na pewno pomoże:).A tak na serio to rury z kwasówy,albo jakieś akcesoryjne.Możesz też spróbować nawiercić albo zrobić slashcuta.Wybór należy do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 (edytowane) Skontaktuj sie z DEX'em z C.Y.C jest na forum on to robil w swoim Edytowane 17 Lipca 2007 przez DRACO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 czescpoprostu wyciągnij jedna sekcje z wydechu , sam tak zrobiłem i gada jak należy wielkiej roboty nie ma a efekt murowany , przewierć nity na osłonach i wyciąg potem wierć dziurka przy dziurce poprzecinaj i wyciągni taka tam rure kanty wydechu opiłuj kamieniem na wiertarce tylko tak coby nie przegrzać i wszychotak to wygłada a jak nie to tylko vansy nie ma nic lepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 weś wiertarke i długie wiertło i przewierc troche od tyłu, będzie spoko, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 http://www.virago.fora.pl/wybebeszanie-wydechow-t52.html tu masz real :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro36 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 witam moje kawasaki vn 800 slychac jak dla mnie troche zamaloczy ma ktos moze jakis sprawdzony patent na glosniejsze brzmienie tego sprzetapozdr Kurcze >> gdyby moje pasowały do twojego hmmm bo mój ryczy jak jasna cholera i już mnie to na nerwa działa >>> a jak psiarskie się czepiają >>>koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 pomysl sobie co czuje tenco za toba jedzie :biggrin: w kletnie pare kilometrow za krasnalem jechalemszok tak po uszach dostalem... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 w kletnie pare kilometrow za krasnalem jechalemszok tak po uszach dostalem... :DAaaaa tam, wydech nie jest za głośny, czasami tylko lubi sobie postrzelać :D Co do VN800 to kumpel wypruł oba wydechy i dzwięk był extra :smile: Jednak po zrobieniu dłuższej trasy (~400km) stwierdził że coś wsadzi z powrotem do rur bo uszy nie wyrabiają :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 uderz w stol ...... :flesje: :evil: :wink: ja narazie opcji wybebeszania nie przewiduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi