Pepper Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Gdzie kupiłeś?Za jaki hajc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrx Opublikowano 9 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2006 Gdzie kupiłeś?Za jaki hajc? Niemiecki ebay, za 120 Eur Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 witam,dołącz zdjęcia, jak możesz!do tej pory używam pustych, fabrycznych i uważam, że są najładniejsze :biggrin: i niesamowicie gadają - może się mylę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrx Opublikowano 10 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2006 Zdjęcia zapodam w niedziele, gdy będę miał okazję zrobić je w świetle dziennym. Seryjnych nie chciałem pruć bo zawsze są dobre i złe strony takiego zabiegu... Szczerze mówiąc nie słyszłałem jeszcze pustych przerobionych z seryjnych wydechów więc nie mam zbytnio porównania. Jedyne co wiedziałem to to, że seryjnego dzwięku trzeba się jak najszybciej pozbyć :icon_mrgreen: Teraz czekam tylko na suchy asfalt i przetestuję nowe wydeszki podczas jazdy:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłek Opublikowano 11 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2006 Witam, ja przerobiłem orginalne wydechy Vn i szczerze mówiąć nie podaobaja mi się za bardzo, chodza jak traktaor, jak jakis ursus ewentulanie 126p, to nie jest dzwiek, to jest hałas. dlatego bede zamawiał wydechy z niemiec, najprawdopodabniej lasery :rolleyes:)) Pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrx Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 I.. pojawił się problem :) Wczoraj pierwszy raz polatałem z pustymi wydechami i okazuje się, że moto się zalewa. Nie da rady jechać bo na wolnych obrotach gaśnie. Wiosną pierwsza rzecz to regulacja gaźników... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 13 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2006 siema szafirjakoś niebardzo chce to zrobić bo zajefajnie sie prowadzi niech tak zostanie :lalag: myśle sobie że trza sie kiedyś spotkać i pogadać o naszych maszynkach pozdro :notworthy:ps. do wrocka mam 200 km z wolsztyna wiec jakby tak po 100 na srodku co o tym myślisz?? :)Witam.Z częcią dołączę do dyskusji nawet przy browarku o klasyku VN Pozdro dla VN-owców 4umowiczów i nie tylko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Witam! Wiem ze ten temat był już wałkowany tysiąc razy ale mam konkretny problem. Dostałem część pieniedzy z ubezpieczenia i jestem na etapie poszukiwania wydechu. Przeglądając cenniki np. silvertail'y czy louis takie wydechy kosztuja srednio kolo 2 tys. jednak wczoraj byłem w bemotorze i okazało sie ze za całkiem puste, przelotowki Highway Hawk trza dać "tylko" 1067zl. :lapad: To jest tysiąc zl różnicy-jak dla mnie góra pieniedzy. W poprzednich postach nt pustych wydechow ktos napisal ze Highway to lipa ze sie przebarwiaja itp.Czy ta znaczna różnica w cenie przekłada sie tak znacznie na jakość, ze kupno jest ryzykowne bo z tego co wiem to Highway hawk to dośc dobra i znana marka... Z góry dziekuje za każda odpowiedz. Pozdrawiam :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 1. Jeśli 1076 za kompletny wydech, to :cool: .2. Jeśli 1076 za same końcówki, to :buttrock: żadna rewelacja.3. Zupełnie puste nie znaczy dobre.4. HH widziałem jedynie w XV1600 i były przebarwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 1076 za kompletny wydech bo tylko taki mnie interesuje :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 1076 za kompletny wydech bo tylko taki mnie interesuje :)jak Ci się podoba, to bierz. Cena nie jest wygórowana jak na PL. To twoja kasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Chyba sie jednak na nie zdecyduje :cool: boje sie zeby nie byly za glosne ale od czego se stopery... :) Mam nadzieje ze bede zadowolony.pozdrawiam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 a myslales o http://www.mgmotorsport.pl/ ? mi tam robili do auta, piekna robota Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 a ile wyszło Cie za kompletne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 do Audi TT, wydech 2,5 cala, downpipe 3 cale z jedna puszka przelotowa, z flansza i ze wszystkim, czyli komplet wyszlo 1700 zł, bardzo dobra cena, nie wiem ile do moto wyjdzie Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi