Limo Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Macie kolejny filmik do ponabijania się ;) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Sidi ze szczotką od kibla na kasku wygląda pro ;) Proponuję jeszcze parę nalepek na moto a już wtedy będziesz mógł się mądrzyć i oceniać innych jak jeżdżą :D Lime: filmiki spoko, nieźle wyewoluowałeś w tym UK w ciemną stronę mocy ;) ps: znajdź tylko kamerzystę co mu się tak ręce nie trzęsą - albo temu polej przed kręceniem bo momentami to wszystko psuje... :P Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brxYZ Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 moj Kacik na 2 biegu wyskakuje na gume przy gwałtowniejszym dodaniu gazu, pozniej to juz zabawa :) :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 twój kat 625 to i na wyższym biegu z gazu pójdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 Waga mała mocy zapas to nie ma co się dziwić ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi00r3k Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 ja raz gpzte probowalem na kolo stawiac. troche sie unioslo, ale jak jebn.elo o asfalt to myslalem ze jaja strace. i to tyle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 A wiecie że moja VTR z gazu idzie na gume. wow , toż to szok :D troche sie unioslo, ale jak jebn.elo o asfalt to myslalem ze jaja strace. tiaa... urzekła mnie twoja historia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Yuby serio ?! :clap: pewnie zakupiłeś naklejki + 30 % mocy i dlatego ci z gazu idzie :icon_razz: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Sidi ze szczotką od kibla na kasku wygląda pro ;) Proponuję jeszcze parę nalepek na moto a już wtedy będziesz mógł się mądrzyć i oceniać innych jak jeżdżą :D Lime: filmiki spoko, nieźle wyewoluowałeś w tym UK w ciemną stronę mocy ;) ps: znajdź tylko kamerzystę co mu się tak ręce nie trzęsą - albo temu polej przed kręceniem bo momentami to wszystko psuje... :P też ci sie podoba mój kask?? :icon_mrgreen: Dobra niech wam bedzie możę troche przesadziłęm z tym mądrzeniem sie;] Lime82 czego puszczasz gaz jak juz sie do góry podnosisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Lime: filmiki spoko, nieźle wyewoluowałeś w tym UK w ciemną stronę mocy ;) Dzięki. Zawsze mnie do tego ciągnęło, ale dopiero tutaj mnie na to stać. Szkoda tylko że nie mam z kim ćwiczyć. Lime82 czego puszczasz gaz jak juz sie do góry podnosisz?? Bo się boję że się nakryje sprzętem. Żeby go podnieść to trzeba manetkę odkręcić do oporu, i mam wrażenie (zapewne słuszne) że jak będę tak trzymał to ruina poleci na plecy. Po uniesieniu koła trzeba troszeczkę ująć gazu (tak mi się wydaje), tylko bardzo ciężko wyczuć ile, bo jak się za dużo odejmie to koło od razu opada. Tam na filmiku ze dwa razy się udało. Może jak zamontuje 12-bar to nie będzie tego strachu. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Lime82 kwestia wprawy jeszcze parę dni i pomału pomału będziesz jechał coraz dalej :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Bo się boję że się nakryje sprzętem. Żeby go podnieść to trzeba manetkę odkręcić do oporu, i mam wrażenie (zapewne słuszne) że jak będę tak trzymał to ruina poleci na plecy. Po uniesieniu koła trzeba troszeczkę ująć gazu (tak mi się wydaje), tylko bardzo ciężko wyczuć ile, bo jak się za dużo odejmie to koło od razu opada. Tam na filmiku ze dwa razy się udało. Może jak zamontuje 12-bar to nie będzie tego strachu. 12 bar nic ci nie da- to jest ustrojstwo do tricków dla ludzi którzy wolną gume i jazde poza punktem balansu na hamlucu mają w małym palcu. Gwarantuje ci że jakbyś przywalił stelażem o glebe to dzwon murowany... Zacznij ćwiczyć z klamy- będzie ci łatwiej, z mniejszej prędkości i mniej będziesz walczył/szarpał sie z moto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Nie puszczaj gazu jak czujesz ze prawie pion i sie boisz przytrzymuj gaz wolniej go dawaj lub delikatnie ujmuj ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 sobol ale ty pier*lisz :) na innym forum pisałeś że ledwo koło podnosisz nad ziemie a tu normalnie spec stunter-ach ten ynternet... Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 7 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 (edytowane) Ludzie sie uczą trolu ;] zaraz ci wyśle foto na pw jakieś ;) I proszę nie pierdo głupot na nastepny raz ;) Edytowane 7 Marca 2009 przez Sobol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi