baba_zanetti Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 chyba James Dean:P Dziwne wydaje mi się że nie powinno być problemu z tym motocyklem. Aż muszę od kogoś go pożyczyć. Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 tak tak DN-01 i baba gwarantuje ci że tego motocykla na gume byś nie postawił-nawet razem ze stopmenem :) Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 ach to paskudztwo z tą dziwną przekładnią, toto mam w ogóle klamkę sprzęgła? Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stopmen Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Mentos by postawil :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Czepiacie się doktora M jak rzep psiego ogona, a to był pierwszy stunter którego miałem okazję kiedyś oglądać na żywo i takim go zapamiętam, bez wzgledu na to czym zajmuje się teraz. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEALER Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 Czepiacie się doktora M jak rzep psiego ogona, a to był pierwszy stunter którego miałem okazję kiedyś oglądać na żywo i takim go zapamiętam, bez wzgledu na to czym zajmuje się teraz. :icon_mrgreen: Visuz, może to jest przyczyną pewnej niechęci do stuntu, zauważalnej w niektórych tematach.....?!! ;) :icon_twisted: Cytuj 93! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Visuz Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 (edytowane) Visuz, może to jest przyczyną pewnej niechęci do stuntu, zauważalnej w niektórych tematach.....?!! ;) :icon_twisted: To było ładne kilka lat temu, przy okazji jakiegoś motobajzlu w Krakowie. Jego popisy robiły wtedy całkiem przyzwoite wrażenie, zważywszy że dysponował dość ograniczoną powierzchnią i nawet porządnie rozpędzić się nie mógł żeby nie wjechać w tłum. Fakt, że nie wszystko mu wyszło perfekt i w pewnym momencie dupą urwał zbiorniczek z płynem hamulcowym i coś tam jeszcze z kierownicy. :icon_mrgreen: Nie widziałem go od tego czasu więc nie wiem czy jeszcze coś umie z tego co pokazał wtedy. Edytowane 10 Grudnia 2008 przez Visuz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 To była DN-01 o właśnie, faktycznie, to było to moto. panowie.... do tego wątku chociaż nie wplątajcie doktora..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 No, DN chyba nigdy nei wstanie na gume z racji swojego napędu. A deauville nie postawili na gume? Nawet widziałem filmy, ze na Electra Glide latali w pionie..... A filmiki formacji "Szrot team" widzieliscie? Polecam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=mjZ_kSLYVDM :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 14 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2008 No, DN chyba nigdy nei wstanie na gume z racji swojego napędu. A deauville nie postawili na gume? Nawet widziałem filmy, ze na Electra Glide latali w pionie..... A filmiki formacji "Szrot team" widzieliscie? Polecam ja sie pomyliłem i zamiast DN napisałem że to było Deunville... mój błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr8910 Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 a powiedzcie mi czy na aprili rs 50 z 96roku mozna sprawnie pojechać na gumnie ?? Jak zacząć i w jaki sposób . próbowałem ale myśle ze nie pujdzie bo mam za mała zębatkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pi00r3k Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ja bym dał sobie spokój. Za słabe moto szkoda się w to bawić na 50 ccm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba1100 Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 No nie tak wszystko leci na koło :bigrazz: . Ja choćbym słonia z tyłu posadził to Vteczki na koło nie wyrwę :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Ale z was piraci drogowi, żeby na jednym kole jeździć?? :eek: Przecież stwarzacie zagrożenie uuu niedobrzy motocykliści heheheh POzdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi