Sidi Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 duża zębatka i jedziesz!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_ Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 da rade stunter13 jedzil na rg80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 no z 80 o jaką pytasz nie powinno byc problemu ale z tym ze wszystko śmiga na kole to bym nie przesadzał Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volks Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Chłopie nawet na skuterze sie da :) ... nie grales w ViceCity :icon_eek: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 http://forum.motocyklistow.pl/Stunt-nie-ty...mie-t91787.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 no z 80 o jaką pytasz nie powinno byc problemu ale z tym ze wszystko śmiga na kole to bym nie przesadzałA ja bym przesadzał :biggrin: Jak dojechany romet z 2-ma biegami jeszcze w rączce i wyskakującą jedynką idzie na koło to co nie pójdzie? :icon_rolleyes: Od sprzętu wystarczy, że będzie możliwe poderwanie jej do pionu, a długość gumy zależy od umiejętności kierowcy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 z tym rometem i skuterem to akurat głupi przyklad daliście- to samym szarpnieciem sie do pionu stawia(mala masa, srodek ciezkosci przesuwamy do tyłu i moc jest zbedna- tylko szarpniecie i potem balans) za to długi ciezki czoper lub cruiser i juz jest o wiele wiekszy problem- przy duzym wysilku i jeszcze wiekszej odwadze mozna takiego spaślaka troche w góre podrzucic ale o lataniu na gumie można zapomniec Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk2 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Mam f2 chce nauczyć się latać na kole jeżeli ktoś robił to na f2 to poproszę o rady tylko szczeguly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Mam f2 chce nauczyć się latać na kole jeżeli ktoś robił to na f2 to poproszę o rady tylko szczeguly Duzo gazu i sprzeglo od razu, probowales ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) wszystko pojdzie na kolo, kwestia kierowcy, ja na swojej 50cm, pojade na gumie z 2biegu, a jak sie postaram i na stojąco poderwe to i z trzeciego, a na pocztku nawet z jedynki niemoglem;p Edytowane 12 Marca 2008 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamSuzuki Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 80 spokojnie na kole pojedziesz (długo), jeszcze zależy jakie moto ale np. kx 80 z 2 biegu z samego gazu poderwiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 hehe kx80 ma tyle mocy co dt125,kmx125,crm125 itp;p a do tego przelozenia na moc i jest lekki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Romet i skuter to przykłady dotyczące małej mocy, tutaj są przykłady dotyczące dużej masy: ;) http://pl.youtube.com/watch?v=0BkYoX1Prc8http://pl.youtube.com/watch?v=Wb9d2fYVFio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustafinski Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Ja swoim Banditem próbuję strzelać ze sprzęgła i coś tam go podrywa do góry, ale szybko opada :/ Po ostatnich próbach trochę przypaliłem sprzęgło więc narazie dałem sobie spokój. Na tylne podnóżki nie staję, bo jakoś nie czuję się na siłach, a bandziorek ciężki jak ja pier... Poczekam na jakiś lżejszy motór i wtedy spróbuję poszaleć :notworthy:W każdym razie co się odwlecze to nie uciecze :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 ma tu ktoś honde cr 125 ?? jak wy stawiacie moto i na jakim max biegu jedziecie na kole ?? Pzdr :clap: :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi