guziq Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 To jak byś mógł to napisz dokładnie jak to robić Jawą Twin Sport i to tak żeby motoru zbytnio nie nadwyrężyć bo niby tani sprzęt ale żal go sponiewierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Poczytaj poprzednie posty,tu juz jest wszystko opisane :( A w jawie duzo zalezy od tego jaką masz siłę w rękach,jak dobrze wyrwiesz to i na dwójce postawisz bo jawa ma lekki przód.A motor na pewno bedziesz nadwyrężał...cóż...coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Gixer masz jakieś pomysły na oswajanie się z pionem czy tylko metoda ćwiczenia....??Może jazda jako plecak na gumie u kogoś ktoo ma to opanowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2004 Igła,tylko ćwiczenia!Ćwicz,tylko tak możesz oswoić sie z pionem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Gixer - to moze masz doswiadczenie z V-Maxem? Ja przejelatuje jakies 20-30m i dupa. Wiem, ze mam za malego piona, ale pare razy zlapalem takiego, ze juz myslalem, ze to koniec.. 8O Problemem jest buster, bo poczatek gumy to jakies 5,5k obr., a przy 6,5k wlacza sie buster i moto dostaje spida, co powoduje jego szybkie stawianie.. :twisted: Slyszaleles kiedys, zeby ktos polozyl Max'a na plecy? :roll: Wiem - w takim przypadku mozna pewnie o tym przeczytac w nekrologu.. I to mnie stopuje :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Simon, nie narzekaj, bo stawianie wychodzi Ci bez wysiłku i wcale nie tak nisko... Ale faktem jest, że postawić a jechać to dwie różne sprawy... Ja przyznaję się, że po prostu boję się, że na plecach skończę... Nie na boku, bo przy prędkości 50 - 60 km przy jakiej podnosze maleństwo, siła żyroskopowa już jest wystarczająca i kręcenie kierownicą nic nie zmienia, ale właśnie to, że przy wkręcaniu, zaczyna dostawać spida powoduje, że boję się wywrotki! A niestety kiepski mam zmysł równowagi i nawet na rowerze więcej niż pare metrów nie potrafię ujechać... Stary już chyba jestem na zazynanie od początku... Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Z V-maxem to troche ciezki temat :D Ciezko sie tym gania na gumie ale jak dojdziesz do wprawy to powinno Ci wychodzic bo na gumie wszystkim da sie jezdzic,nawet niektorymi chopperami.Ale z drugiej strony tak jak do V-maxa czy choppera nie pasuje jazda na gumie,one sa do czego innego stworzone.Lepiej zmienic na innego sprzeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Enduro Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 Siema Mam starego grata z 1986 Honde MTX 125 R , ma strasznie ciężarny przód i nie daje rady (zresztą i tak nie wiem za bardzo jak) dać go na koło. Proszę o pomoc plz!! :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 A moze bys tak najpierw poszukal w archiwum?Bylo juz o tym sporo na 4um.Uzyj opcji szukaj i znajdziesz na pewno to co Cie interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 Mam starego grata z 1986 Honde MTX 125 R , ma strasznie ciężarny przód i nie daje rady (zresztą i tak nie wiem za bardzo jak) dać go na koło.MTXem 125 spokinie na pierszych 2 biegach jeżdzi sie na kole. Tylko trzeba sie odchylić i z samego gazu idzie na 1 a na 2 trzeba leko szarpnąć kierownice do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 a mbx 50 pojade na kole :mrgreen: ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 pewnie że dasz rade! jak jawką można to czemu nie mbx :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 ale ostatnio jak probowalem to nie moglem podrywalo go do gory i na tym koniec :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekR1 Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 w skrócie rzeknę tak:Wyprostowane ręce, sprzęgło, przegazówka, puszczasz sprzęgło i ogieeeeeń na kole :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2004 ale ostatnio jak probowalem to nie moglem podrywalo go do gory i na tym koniec To nie jest tak, że Ci sie musi odrazu udać. Trzaeba próbować, cwiczyć i próbować aż sie nauczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi