emass Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Najlepiej trza stanąć na podnóżkach i zaklaskać pośladkami :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crossowiec Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 rózne tezy widze niektózy mają:) ale Ladies and Gentlemans, po co tak meiszac i kombinować najlepiej kierunkami prawo lewo prawo lewo i każdy czai o co chodzi, i nigdy nie jest za szybko na to, nawet puszkarze wiedza ze to byl gest podziekowania bo nawet jadac autem jak komus zjezdzasz to tez w ten sposób Ci podziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ja bym tak robił gdyby nie powolny przerywacz, zanim zdąrzę taką sekwencję zrobić to już dawno mnie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cenderr Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ja mam awaryjne :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ja mam awaryjne :biggrin: no to używaj ich do tego, do czego zostały zamontowane: ostrzegania o zagrożeniu. wbrew polskim zwyczajom awaryjne nie służą ani do dziękowania, ani np. do zatrzymywania się na zakazach jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 zapomniałeś o najgorszym zwyczaju - używanie awaryjnych przy holowaniu :banghead: Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 no to używaj ich do tego, do czego zostały zamontowane: ostrzegania o zagrożeniu. wbrew polskim zwyczajom awaryjne nie służą ani do dziękowania, ani np. do zatrzymywania się na zakazach jsz To chyba wyszło od kurierów. Koledzy z pracy bardzo często stawiają furę blisko wejścia, wbijają dosłownie na recepcję parteru i wychodzą. Ewentualnie wjeżdżają na górę. Dla nich to chwilowy postój i w drogę a w tym czasie przejeżdża 5 czy 6 samochodów które załapią temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_ER6F Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Kierunki na zmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput_2007 Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 wiadomo reka albo kierunki. Fajnie byc uprzejmym na drodze i dostawac to tez od innych. Np korek w miescie. Jedziesz miedzy dwoma sznurami aut a one Ci zjezdzaja na boki :biggrin: prawie jak bys z kogutem na kasku jechal :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pukuuu Opublikowano 9 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 Ja albo ręką, albo kierunkami na zmianę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diego92 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 kierunki na przemian to chyba najlepszy sposób bo puszkarze mogą nie skumać o co chodzi z tą nogą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacuś Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 W sumie praktyczne z ta noga ale malo kto wie o co chodzi wydaje mi sie ze migacze i reka ewentualnie glowa sa najbardziej rozpoznawlane :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 kierunki na przemian to chyba najlepszy sposób bo puszkarze mogą nie skumać o co chodzi z tą nogą :) Spokojnie, niech się uczą. Dawniej jadąc samochodem w Polsce dziękowało się awaryjnymi. Teraz głównie kierunkami. Jak widać można się nauczyć. Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vector Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Kocham Was wszystkich :flesje: :notworthy: Wróciłem ze zlotu we Władysławowie, jestem naładawany mega pozytywną motocyklową energią :biggrin: PS. Przepraszam, że nie odmachiwałem, czasami się nie da :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Kocham Was wszystkich :flesje: :notworthy: Wróciłem ze zlotu we Władysławowie, jestem naładawany mega pozytywną motocyklową energią :biggrin: PS. Przepraszam, że nie odmachiwałem, czasami się nie da :wink: Hehe, stare dobre czasy :buttrock: :lalag: Po prostu gest ręką, mignięcie kierunkami, cokolwiek, jeśli się da i prędkość pozwala :icon_mrgreen: P.S. Gratuluję sprzęta, podeślij kilka fotek na priv. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi