PeKaWu Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Dobrze ze robiac prawko takimi sie nie jezdzi :notworthy: heh w Norwegii ucza sie takze na scigaczach. Mam fotke Kawasaki Ninja z 4 lusterkami i drugim kompletem manetek na miejscu pasazera dla instruktora :notworthy: Jak ktos chce zobaczyc to wrzuce :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=A8_BYLDXMUE&NR=1 Nie wiem czy az tak wielki wplyw mialo to, ze dosiadal 929, pewno na ETZ podobnie by sie wylozyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Do autora: Lec po piwko :flesje: Do czepialskich: dajcie se siana, kazdy kupuje dla siebie heh w Norwegii ucza sie takze na scigaczach. Mam fotke Kawasaki Ninja z 4 lusterkami i drugim kompletem manetek na miejscu pasazera dla instruktora :banghead: Jak ktos chce zobaczyc to wrzuce ;) Foty dawaj :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwient Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 haha http://pl.youtube.com/watch?v=vCkBNLxZ_oQ&feature=related to akurat moim zdaniem śmieszne nie było.Po to właśnie tez organizowana jest akcja pt; kierowco spójrz dwa razy w lusterko...dobrze ze na tym padle tak wolno jechal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisYZF Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) a ja zaczynalem z powaznym moto od yzf 750 i odpukac jakos 3 sezon smigam, Dziwia mnie te nagonki na kazdego kto zaczyna od 600 w gore. Wg niektorych powinno to wygladac chyba jak w ewolucji. vel - 10 lat - 50 cmm15 lat - 8018 lat - 12520 lat - 250 tutaj juz mozna uczyc sie delikatnie skrecac i wrzucac 2 40 lat - 500 to juz czysty POWER - wrzucamy 350 lat - 600 jestesmy juz mastachą 4 i 5 60 lat - 1000 i 6 bieg po takim stazu umiemy juz skaldac sie w winkle , a kazdy, kto nie jedzi przynajmniej 15 lat i w/g tego schematu nie umie winkli i lamie lamersko zakrety. No bo niby jak ktos moze jezdzic tak dobrze po np. 2 latach, jak jakis wymiatajacy mastacha ( PRAWDZIWY MOTOCYKLISTA ) po 10? Hanba :icon_evil: Dlatego mysle ze kazdy powinien zaczynac od czego chce . Poprostu trzeba mierzyc sily na zamiary i miec co nieco w glowie :wink: Edytowane 20 Marca 2008 przez kisYZF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Wg niektorych powinno to wygladac chyba jak w ewolucji. vel - 10 lat - 50 cmm15 lat - 8018 lat - 12520 lat - 250 tutaj juz mozna uczyc sie delikatnie skrecac i wrzucac 2 40 lat - 500 to juz czysty POWER - wrzucamy 350 lat - 600 jestesmy juz mastachą 4 i 5 60 lat - 1000 i 6 bieg :cool: Ty niekracz bo teraz wchodzą nowe kategorie wiekowe na prawko i beda troche podobne do tych :icon_mrgreen: A niektórzy motocyklisci nawet popieraja ten pomysl. sory za offtopic ale tak mi sie skojarzylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisYZF Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) Ty niekracz bo teraz wchodzą nowe kategorie wiekowe na prawko i beda troche podobne do tych :biggrin: A niektórzy motocyklisci nawet popieraja ten pomysl. sory za offtopic ale tak mi sie skojarzylo ja popieram bo mam 29 lat :biggrin: :biggrin: :biggrin: Edytowane 20 Marca 2008 przez kisYZF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 a ja zaczynalem z powaznym moto od yzf 750 i odpukac jakos 3 sezon smigam, Dziwia mnie te nagonki na kazdego kto zaczyna od 600 w gore. Wg niektorych powinno to wygladac chyba jak w ewolucji. vel - 10 lat - 50 cmm15 lat - 8018 lat - 12520 lat - 250 tutaj juz mozna uczyc sie delikatnie skrecac i wrzucac 2 40 lat - 500 to juz czysty POWER - wrzucamy 350 lat - 600 jestesmy juz mastachą 4 i 5 60 lat - 1000 i 6 bieg po takim stazu umiemy juz skaldac sie w winkle , a kazdy, kto nie jedzi przynajmniej 15 lat i w/g tego schematu nie umie winkli i lamie lamersko zakrety. No bo niby jak ktos moze jezdzic tak dobrze po np. 2 latach, jak jakis wymiatajacy mastacha ( PRAWDZIWY MOTOCYKLISTA ) po 10? Hanba :biggrin: Dlatego mysle ze kazdy powinien zaczynac od czego chce . Poprostu trzeba mierzyc sily na zamiary i miec co nieco w glowie :biggrin: Taaa :biggrin: poruszasz stary i znany temat. Mozna tez, to co napisales odwrocic: 18 lat - 1000, prosta= pala na maxa, zakret = hamowanie juz z daleka albo wylot na przeciwny pas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumkwat Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Widać że właściciel się przejął... Chciałbym być tak opanowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) a czym mial sie przejac? jak ta maszyna to jakis rozkurwieniec :biggrin: Edytowane 20 Marca 2008 przez skoal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kumkwat Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Na pewno leżała nie raz, nie dwa, ale sam fakt - spacerkiem, jeszcze kolesia po plecach poklepał i beznamiętnie "potrzebuję chłodnicę" - luzak :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Na pewno leżała nie raz, nie dwa, ale sam fakt - spacerkiem, jeszcze kolesia po plecach poklepał i beznamiętnie "potrzebuję chłodnicę" - luzak :buttrock:A co sie dziwisz. Zajrzyj na ebay i zobacz ile kosztuja motorki w stanach. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=A8_BYLDXMUE&NR=1 Dać dzieciakowi odbezpieczoną broń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Okazalo sie, ze motocykl sam nie jedzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 pamietam, jak chcialem nauczyc mlodsza siostre jazdy na skuterze... bylismy nad morzem, na wakacjach... skutek : polamana klamka hamulca i kilka elementow porysowanych. Heh wlasciciel wypozyczalni nie byl zadowolony :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi