michal_dh Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Exc to praktycznie crossowka wiec nie wiem co Ty chcesz tam utwardzac :biggrin: Jak juz to zmiana oleju na pewno pomoze :lalag: a tuning do wydech dedykowany do tego modelu, gaznik nie wiem czy jest sens wstawiac wiekszy skoro i tak on juz swoje lyka benzy. Jak na 125 to i tak jest mocn moto wiec po co rasowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaRaKaN Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 (edytowane) no rasowac po to zeby miec jakies szanse na zawodach MX lub Enduro bo tu kazdy smiga na podrasowanym moto i te 5 konikow wiecej sie przydaje na torze.... Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez KaRaKaN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 na zawodach MX lub Enduro bo tu kazdy smiga na podrasowanym moto i te 5 konikow wiecej sie przydaje na torze.... dobre :wink: :biggrin: . jeździłeś kiedyś na exc125 ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harder Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 no rasowac po to zeby miec jakies szanse na zawodach MX lub Enduro bo tu kazdy smiga na podrasowanym moto i te 5 konikow wiecej sie przydaje na torze.... Swego czasu na MX do Wschowy przyjechał jakiś Niemiec na standardowej RM 250 i wszystkim dokopał. Jedyny który mu uciekł to Maciej Zdunek. Ale nie ma w tym nic nadzwyczajnego, po prostu Maciej miał rasowany sprzęt, a Niemiec "tylko" seryjny. Pozdrawiam i życzę sukcesów w rasowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) przecież EXC nie odstaje od crossowek 125 moc o cały 1 albo 2 konie mniejsza tak ze to smiech,taki brak to techniką nadrobisz...zreszta EXC to prawie cross :icon_razz:PS przydaje to sie technika a nie pare koni :biggrin: Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocrosss Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 koledzy to jaka 250 jest lepsza z roku 2006. Ostatnio widzialem fajna yamahe, kawe i ktm wszystkie zz 2006 roku. Czy to to samo . Bo pisza juz ze nie ma prawie zadnych róznic. ozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey_cinnamon Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 koledzy to jaka 250 jest lepsza z roku 2006. Ostatnio widzialem fajna yamahe, kawe i ktm wszystkie zz 2006 roku. Czy to to samo . Bo pisza juz ze nie ma prawie zadnych róznic. ozdro Kawasaki, najlepiej chyba idzie na gume. Nie jeździłem co prawda na żadnej, ale dużo zdjęć widziałem.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Kawasaki, najlepiej chyba idzie na gume. Nie jeździłem co prawda na żadnej, ale dużo zdjęć widziałem.Pozdro. Dobrze mowisz!! Bo najwazniejsze ktore najlepiej na kolo rwie :icon_razz: ;) . MOTOCROSS Ja bym bral motocykl w najlepszym stanie i cenie, jezeli bys byl zawodnikiem albo bardzo dobrze jezdzacym amatorem to bys zapewne nie zadawal takich pytan bo bys wiedzial co chcesz, wiec te drobne roznice miedzy motocyklami bede praktycznie nie wyczuwalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Kawasaki, najlepiej chyba idzie na gume. Nie jeździłem co prawda na żadnej, ale dużo zdjęć widziałem. Qrwa trzymajcie mnie, bo mnie zaraz rozp**rdoli. Takie komentarze to sobie można jedynie w dupe wsadzić, a tata a marcin powiedział że Kałasaki najlepiej na koło idzie, bo na zdjęciach widział... żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Spokojnei kornol troche.... :banghead: luzik.... chce na kole jezdzić niech jezdzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor075 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 :) no pewnie że tak kmx idzie na koło jak ta lala! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocrosss Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 nei chce smigac na kole.Poszukuje tego co jest dobry dostep do czesci lozyska tloki korby itp. Jezdzilem imi juz na próbe i wszystkie mi sie podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 z mlodych rocznikow do wszystkiego jest dobry dostep. Widze ze ty tu nie po rade przyszedles.:clap::clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motocrosss Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 chcialem sie bardziej zorjentowac jak z czesciami bo juz o nich wiem prawie wszystko tylko chcialem sie upewnic czzy czesci sa latwo dostepne. Jak dobrze pójdzie to jade kupowas sprzeta jakiegos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi