dyrmaz Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Witam, moj kolega z dziewczyną umawiali się z gosciem z ALLEGRO http://www.allegro.pl/item326309483_kombin...le_107_303.htmlINTER LUK -uzytkownikdzwonili do niego najpierw tydzien przed spotkaniem, powiedzieli swoje wymiary, jakie kombinezony ich onteresuja (w sumie bylo ich 4 sztuki-tych kombi do przymiarki) , koles powiedzial ze spoko, ma kombinezony i przetrzyma je do spotkania w legnicy, poniewaz tam mieli sie spotkac. Kolega zadzwonil jeszcze dwa dni przed spotkaniem zeby mu przypomniec ze maja sie spotkac w niedziele w legnicy-poniewaz gosciu chcial zeby mu przypomniec, ok, przypomnili, ale juz wtedy powiedzial ze nie ma 4ech kombi tylko dwa, bo dwa sprszedal, pomysleli sobie ok! to dobrze ze sa te dwa chociaz to wezma. W niedziele rano dzwonią do goscia ze sa juz kolo legnicy a koles nie odbiera! dzwonia za 20 minut to samo, za 30 minut -odebral! powiedzial ze mu dzisiaj nie pasuje i nie moze sie spotkac!!!!!!! 120km jazdy na marne! w jedna storne! co za ROZJ.....B!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takze uwazajcie na niego. Trzebaby mu porzadnie ryja obic to by sie moze nauczyl! burak jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 spokojnie. po pierwsze to wcale się nie dziwię, że mając okazję sprzedać kombinezony zrobił to, a nie czekał aż Wy sobie je przymierzycie, bo przecież nie wiadomo czy będą pasowały i czy je kupicie. poza tym fakt-troche do dupy, że wcześniej nie odwołał spotkania, ale z tym obijaniem ryja to przyhamuj nieco. nie wiesz też, czy np. nie odwołal spotkania, bo jego matka wylądowała w szpitalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 stary nie mie sie co tak spinac odrazu i wyzywac od naciągaczy i oszustów.Dlaczego nie zadzwonili przed wyjadzem??Ja rozumie ze sie mozna wkurzyc ,ale ja bym dogadał sprawe za nim bym z domku wyjechał.Noi z tym Ryjem to tez przesadzasz, bo samo życie go nauczy podejcia do klijenta , no chyba ze chce całe zycie dreptac w miejscu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Ja u tego gościa zamowiłem kombi ma byc ok srody . narazie niemam co narzekac dobry kontakt i Inter Luk zgodzil sie pokryc koszty przesylkiZreszta poco tyle jechac mierzyc jezeli jest mozliwosc wymiany kombi na inny rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Ja myślałem że zapłacili 3000 PLN i dostali Kombi pracownika ubojni a tu tylko takie cuś :D p.s. Małe pytanko? W jaki sposób on jest naciągaczem? Bo nie bardzo rozumiem :bigrazz: No chyba że jest właścicielem PKN ORLEN czy innego koncernu na którego Stacji twój znajomy tankował przed wyjazdem do Legnicy .............. to wtedy tak, naciagacz :wink: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adwent Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 spokojnie. po pierwsze to wcale się nie dziwię, że mając okazję sprzedać kombinezony zrobił to, a nie czekał aż Wy sobie je przymierzycie, bo przecież nie wiadomo czy będą pasowały i czy je kupicie. a ja się bardzo dziwię- w końcu umówił się, że zatrzyma 4 kombi do przymiarki. Chyba nikt go pistoletem nie zmusił do takiej umowy. W końcu słowo powinno być coś warte (jeśli już nie na codzień to chociaż w kontaktach handlowych :biggrin: ). Jeśli zamierzał sprzedać kombi - powinien sam wykonać telefon do kolegi dyrmaza i powiedzieć mu o tym. Ja myślałem że zapłacili 3000 PLN i dostali Kombi pracownika ubojni a tu tylko takie cuś :) dla mnie jednak ten post jest wartościowy. Pokazuje mi, że jeśli już napalę się na jakiś towar wystawiany przez niego (kupję rękawice niedługo) to muszę dzielić przez dwa jego obietnice i sprawdzać telefonicznie wszystko po kilka razy. Poza tym zwyczajnie wku... mnie takie postępowanie, uważam, żę takich gości należy piętnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yans Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 A co tu firma TSCHUL zawiniła, żeby ją PUBLICZNIE piętnować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Adwent, niech ci wyśle za pobraniem i już :P Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Temat powinien brzmiec - Ciul z Allegro :P A tak powaznie - moze nie naciagacz ale profesjonalizmem to nie blysnal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Co do "ciula" z allegro to ja swojego ciula kupiłem u tego pana: tschul-motoakces Można się z gościem dogadać i ma dobre ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 co by wiele ni gadać, to kultura handlu w Polsce naszej kochanej jest na mizernym poziomie :banghead: W zeszłym roku sprowadziłem DRke dla brata z niemcowa, a gośc na telefon trzymał moto prawie dwa tygodnie - a dlaczego ;) :) :) bo powiedziałem, że będe po moto :flesje: :flesje: :icon_exclaim: mimo, że sąsiad jego też był zainteresowany, ale że byłem pierwszy to czekał, czy kupie czy nie!! czyli się da, tylko trzeba chcieć być poważnym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrmaz Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 no moze przesadzilem lekko z eslowami, ale... dzwonil kolega do goscia 4 razy! specjalenie zeby mu przypominac,zeby nie jechac na darmo, i jeszcze w wieczor przed porannym wyjazdem. Umowil sie konkretnie na nastepny dzien raniutko. A koszty... chociazby samo paliwo 300km! 8 litra na sto km. w sumie 24 litry ropki. ile by za to np posmigal na motorze... trroche by zrobil. dzien zabawy na pewno. tyle zapewnien , telefonow i tu taki zonk. Co prawda gadalo sie z nim spoko przez telefon i to by bylo na tyle. Bądzcie przygotowani na pewne niespodzianki, chociaz nikomu tego nie zycze.POZDRO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Kupowałem niedawno ( jakieś 2 miechy temu ) u tego gościa rękawiczki :) Wszytsko było ok :( transakcja przebiegła wzorowo :bigrazz: pozdrawiam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi