grucha87 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 witam.mam problem z oponą mianowicie ciągnie mi wentel i boje się ze mi się kiedyś urwie(druty w oponie ok).I mam pytanie czy istnieje jakiś środek aby naspawować opone i zeby leciej weszła przy zakłądaniu i coby nie ciągła wentla? PS.Trzymak opony przykręcony na maxa. Pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 http://rtfm.killfile.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 http://rtfm.killfile.pl/co to miało znaczyć?!!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 co to miało znaczyć?!!!! :D choćby to, żebyś popracował nieco nad poprawną pisownią w języku polskim :Dpomijając ten drobiazg, ze nie bardzo rozumiem, jak się twój problem objawia, to: wentel, naspawować, leciej, zakłądanie, ciągła - nie pomagają w jego zrozumieniu... :biggrin: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 (edytowane) choćby to, żebyś popracował nieco nad poprawną pisownią w języku polskim :Dpomijając ten drobiazg, ze nie bardzo rozumiem, jak się twój problem objawia, to: wentel, naspawować, leciej, zakłądanie, ciągła - nie pomagają w jego zrozumieniu... :biggrin: jszKurcze.twojej polszczyzny tez nie kminie.;] :D o co chodzi?wentel naspawowac?(naszpanować czy jak).O co chodzi A mój problem: Zakładam opone ,dętke,pompuje powietrze.Odpalam motor jade ,deptam po graach ;d zatrzymuje się patrze a wentel jest naciągnięty (nie jest prosto).I musze nakrętke od wentla popuścić zeby mi wnetla nie urwało. Edytowane 8 Marca 2008 przez grucha87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Mam pytanie: Czy jesteś upośledzony? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Mam pytanie: Czy jesteś upośledzony?Mam pytanie: Czy jesteś ograniczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 witam.mam problem z oponą mianowicie ciągnie mi wentel i boje się ze mi się kiedyś urwie(druty w oponie ok).I mam pytanie czy istnieje jakiś środek aby naspawować opone i zeby leciej weszła przy zakłądaniu i coby nie ciągła wentla? PS.Trzymak opony przykręcony na maxa. Pomocy!!! Przyczyny to - za małe cisnienie w kole. Napompuj. stara , stwardniała guma w oponie. Wymień oponę na nową . Nie pisz wentel tylko wentyl , reszta poza komentarzem... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 NIE KARMIĆ TROLLA :banghead: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Ale macie beke:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha87 Opublikowano 8 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 opona nowa.dętka też.ciśnienie...hmmm.. to opona cross to powinna niebyć dobita do maxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 opona nowa.dętka też.ciśnienie...hmmm.. to opona cross to powinna niebyć dobita do maxa. .. no i tu masz odpowiedz, cisnienie nie moze byc zbyt niskie, w przeciwnym razie podczas hamowania lub ostrego startu(kolo tylne) bedzie efekt ktory masz u siebie pozdrawiam Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 załóż se trzymaka opony i po problemie! Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 grucha87 - albo nauczysz się poprawnie pisać i uważnie czytać co piszą do Ciebie inni forumowicze albo na jakiś czas poślemy Cię do szkoły.Twojego tekstu nie da się zrozumieć. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 sprobuj posypać opone od środka talkiem.utrzymuj prawidłowe ciśnienie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi