hiszpan Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 a czy to jest typowy pub motocyklistow w szczecinie?? kiedys bylem w Bratyslawie i tam jest pub Hraley Dawidson i tam jest super klimat przed pabem zaje**ty ogrodek jak jest cieplo to panienki tancza na takim malym mostku w piatki a w srodku taki nieduzy ring tam sa dopiero walki a przed lokalem stoi zaparkowane zawsze pare harllejow taka wystawa chyba wlasciciela knajpa ta jest prowadzona przez motocyklistę...wystrój ma klimatyczny i latem nie trudno spotkać w nim motocyklistów a pod pubem motocykle :D czasami jest nawet całkiem spory tłok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 2 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 heh pogoda dziś taka ładna, kuna mam nadieje że choć troszke sie ociepli.. to bedzie mozna troszku pośmigać... no i może sie zapowie ładna sobota... jak mi juz brakuje śmiganka. ps. a do garażu jakoś mnie sie ciezko wybiera.. narazie musze obronić moją inżynierkę, wiec jeszcze pewnie miesiac z głowy ale poźniej... ale bedę szalał :D:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 5 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2004 no dobra do weekendu coraz blizej i pogoda nadal sie utrzymuje :D ja planuję na sobotę mały wypad na pas chociwelski a wy? może sie nawet spotkamy? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 5 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2004 no dobra do weekendu coraz blizej i pogoda nadal sie utrzymuje :D ja planuję na sobotę mały wypad na pas chociwelski a wy? może sie nawet spotkamy? :D wlasnie.. a ja dzis nie wytrzymalem i wieczorkim musialem posmigac... bylo sucho... ciepło... miodzio... ufff.. :D:) a co do pasa to kusząca propozycja jak bedzie pogoda to może sie wybiorę... cholera najgorsze że zapowiadają pogorszenie pogody od niedzili, znow podobno ma być zimno :D:D A dzis rozmawiałem z kolesiem i ten jedzie na zimowy zlot gdziś pod Słupsk.. hehe ma zdrowie bo tam piz...a jak w Kieleckiem... hehe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 6 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 no dobra do weekendu coraz blizej i pogoda nadal sie utrzymuje :D ja planuję na sobotę mały wypad na pas chociwelski a wy? może sie nawet spotkamy? :D wlasnie.. a ja dzis nie wytrzymalem i wieczorkim musialem posmigac... bylo sucho... ciepło... miodzio... ufff.. :D:) a co do pasa to kusząca propozycja jak bedzie pogoda to może sie wybiorę... cholera najgorsze że zapowiadają pogorszenie pogody od niedzili, znow podobno ma być zimno :D:( A dzis rozmawiałem z kolesiem i ten jedzie na zimowy zlot gdziś pod Słupsk.. hehe ma zdrowie bo tam piz...a jak w Kieleckiem... hehe :D hehe wczoraj wieczorkiem pojechałem z kobita z podjuch do Selgrosa ...... przez Helios i Pomożany :D w planach mieliśmy tylko Selgrosa ale jakos nie chciało się nam wracać jak juz wyjęłem moto z garażu :D w sumie z góra 5 km zrobióło sie jakieś 50km :D dzisiaj do pracy na 7 pojechałem także :namoto: bo było względnie sucho i 9C. trzymam kciuki za pogode na weekend :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 6 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 hehe wczoraj wieczorkiem pojechałem z kobita z podjuch do Selgrosa ...... przez Helios i Pomożany :D w planach mieliśmy tylko Selgrosa ale jakos nie chciało się nam wracać jak juz wyjęłem moto z garażu :D w sumie z góra 5 km zrobióło sie jakieś 50km :D dzisiaj do pracy na 7 pojechałem także :namoto: bo było względnie sucho i 9C. trzymam kciuki za pogode na weekend :D Dziś mam nadzieje że też bedzie ładnie... a weekend musi być ładny .. mam nadzieje że tam na górze wiedzą jak nas to ciśnie i choć na weekend sie zmiłują i słoneczka dadzą... ps. a jak bedzie ciepło to może się jakoś zgadamy i razem skoczymy ( na pas albo gdzies polatać) ja tyż kobitkę wezmę. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 6 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 hehe wczoraj wieczorkiem pojechałem z kobita z podjuch do Selgrosa ...... przez Helios i Pomożany :D w planach mieliśmy tylko Selgrosa ale jakos nie chciało się nam wracać jak juz wyjęłem moto z garażu :D w sumie z góra 5 km zrobióło sie jakieś 50km :D dzisiaj do pracy na 7 pojechałem także :namoto: bo było względnie sucho i 9C. trzymam kciuki za pogode na weekend :D Dziś mam nadzieje że też bedzie ładnie... a weekend musi być ładny .. mam nadzieje że tam na górze wiedzą jak nas to ciśnie i choć na weekend sie zmiłują i słoneczka dadzą... ps. a jak bedzie ciepło to może się jakoś zgadamy i razem skoczymy ( na pas albo gdzies polatać) ja tyż kobitkę wezmę. pozdrowionka w sobote na pas to raczej pojade sam... młoda pracuje do około 15 a potem trzeba by zabrać sie za obiad.myslalem zeby podjechac na pas o ile nie bedzie padalo okolo 12.00. a zatem jak masz ochote to przylatujcie! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 6 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 w sobote na pas to raczej pojade sam... młoda pracuje do około 15 a potem trzeba by zabrać sie za obiad. myslalem zeby podjechac na pas o ile nie bedzie padalo okolo 12.00. a zatem jak masz ochote to przylatujcie! ok ja tez do 12 bede wiedział co i jak wiec jak coś to dam znać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 6 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 w sobote na pas to raczej pojade sam... młoda pracuje do około 15 a potem trzeba by zabrać sie za obiad. myslalem zeby podjechac na pas o ile nie bedzie padalo okolo 12.00. a zatem jak masz ochote to przylatujcie! ok ja tez do 12 bede wiedział co i jak wiec jak coś to dam znać :D w weekend dostępny jestem tylko na 0501947253 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 6 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 w weekend dostępny jestem tylko na 0501947253 ok jak cos to bede dzwonił.. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 6 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 Cześć chłopaki!Nie pisałam bo coś mi się nie miało czasu tzw.sesja. Niewiem jak wy dzisiaj ale ja latałam ok 3 godzin ale już mnie zaczął deszyk łapać więc na chwile stanęłam, na moje szczęscie przestało padać.Po drodze spotkałam dwóch motobikiersow (jeden kolo granicy lubieszyn a drugiego spotkalam na błoniach i chyba przeszedl szok jak zobaczyl dziewczyne hehehe P.S. Akurat pisalam sms do kolego Dizal(może znacie?GS500e czarny) i niemialam kasku.Jutro planuję również pojeżdzic if will be taka pogoda jak dzisiaj.Pozdrawaim was i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boras Opublikowano 6 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 Witam wszystkich u nas (Świnoujście) na wyspie taz juz wczoraj pojawilo sie paru zapalencow jak my wszyscy i pojezdzilo sie troszke az sie zsiadac nie chcialo. tego mi brakowalo. kiedy znowu bedzie tak cieplo u nas dzis juz padalo a zapowiadaja pogorszenie pogody :D pozrdowianka z wyspy. :namoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 Mam takie pytanie:czy zna ktos z was księdza na moto?Podobno jest z Gryfina a jeździ czerwoną gsxrka.A co do Garażu to fakt co środa jest tam dużo zapaleńców.Ostatnimi czasy żadko tam bywma ale w tym tygodniu będę.Miłego weekednu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boras Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 hejka wam wszystkim nawet nie macie pojecia jak jestem wsciekly. wolny dzien od pracy wszystko oki ale ciagle pada nawet nie ma kiedy wyprowadzic maszynki z garazu. :D ale jest jedno wyjscie poprostu wyjsc z domu i ruszyc gdzies na piwko ta pogoda mnie dobija. A co do garazu to powiedzcie mi czy jest sens isc tam jak jest wekend bo w srody juz wiem ze jest fajnie ale mi raczej nie pasuje jechac do szczecina w srodku tygodnia. pozdrawiam i oby pogoda nam dopisala. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZ Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 Rzeczywiście pogoda do dupy. Jak nie pada, to wiatr. Wyciagnąłem moto z garażu dwa dni temu, żeby je trochę przewietrzyć, ale na trasie 40 km dostałem parę takich gwałtownych podmuchów w bok, że dosłownie miałem wrażenie, że zmiecie mnie z jezdni. Dziękuję za taką zabawę! PS. Dzisiaj, w drodze do Szczecina (autem) widziałem twardziela. Jechał jakimś sporym jednośladem (nawet marki nie zdążyłem rozpoznać) w ulewie, ochlapywany przez strugi wody wylatujące spod kół tirów. Chyba z konieczności jechał, biedak. Albo rzeczywiście jeden z tych " prawdziwych motocyklistów", co to zawsze i w każdą pogodę........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi