Bandzior Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Raz jeszcze wszystkiego najlepszego dla Młodej Pary ;) PSto juz 400 strona :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Raz jeszcze wszystkiego najlepszego dla Młodej Pary :clap: PSto juz 400 strona :wink: 100 lat 100 lat.......................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilpierwszy Opublikowano 19 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 "Ja tutaj zaglądam zeby takim zbłądzonym owieczkom powiedzieć gdzie się pisze:)Wejdz na forum na stronie Halo Szczecin.Tam juz jestm nas cała masa i życie leci dalej tak samo:)" tez tam zagladam, ale nie widzialem informacji o jakims "latanku", "propozycjach", "zaczepkach do jazdy" ;-] polatalem i to nie sam..., z nowiootka GSX-R ką - piekna maszyna,po drodze widzialem jak iskrzy sie lancuch sunac po drodze i jak wylatuje olej z Hondy, co to jej ten lancuch rozwala scianke w silniku..., az przykro bylo patrzec,na Hakena stara ekipa ;-), pizza na Orlenie, chlopaki po cichu sami ja zezarli ...... ;-) , runda po miescie and home - bylo fajnie --- ViperPL: tak, to ja, moto mruczy jak miodzio,specjalnie jezdzilem Ci pod oknem ;-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hans13 Opublikowano 20 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Wszystkiego najlepszego dla młodej pary. Pozdrawia para z rocznym stażem :eek: :evil: :eek: :eek: Nie nabrójcie za bardzo w miodowy weekend :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGLIK Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Gleba parkingowa ? http://picasaweb.google.pl/tjtommyt/GSXRWr...429437073621010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 To tak zwany szok termiczny. "Motorki" bardzo sie do siebie paliły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 Witam! Dawno mnie nie było, ale to nawał pracy. Chyba czas z niej zrezygnować tj. z pracy.Mam takie pytanko:Czy ktoś z szanownych forumowiczów wybiera się na zlot do Pirates? http://www.pirates.motormania.pl/index2.htm W powyższym linku dokładne informacje. Ja wyjeżdżam dzisiaj około 17-tej. PozdrowionkaRobuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Raczej nie, jak wrócisz daj znac jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robuś Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Cześć!!! Byłem u Pirates w Brzeźnie na zlocie. Impreza super i miejsce piękne z ładnym, czystym jeziorem (nie licząc opon i innego gruzu). Bardzo fajni ludzie. Nawet nocne ulewy nie przeszkadzały dawać czadu. Ale było pogo przy scenie. Mam nadzieję, że niedługo umieszczą zdjęcia na swojej stronce. Wtedy może się dowiem, gdzie i jak straciłem w nocy trampki, zaraz po pierwszym urwaniu filmu. PozdrowionkaRobuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) Cześć!!! Byłem u Pirates w Brzeźnie na zlocie. Impreza super i miejsce piękne z ładnym, czystym jeziorem (nie licząc opon i innego gruzu). Bardzo fajni ludzie. Nawet nocne ulewy nie przeszkadzały dawać czadu. Ale było pogo przy scenie. Mam nadzieję, że niedługo umieszczą zdjęcia na swojej stronce. Wtedy może się dowiem, gdzie i jak straciłem w nocy trampki, zaraz po pierwszym urwaniu filmu. PozdrowionkaRobuś ale ty dziwny jestes, tyle wachy na jazde wychodzi daj spokój napij sie Edytowane 28 Maja 2007 przez Zbychu_Belzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 ale ty dziwny jestes, tyle wachy na jazde wychodzi daj spokój napij sie to moze sprzedaj i sprzeta i przepij kase - wtedy wogole na wache nie bedziesz wydawal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbychu_Belzi Opublikowano 29 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 to moze sprzedaj i sprzeta i przepij kase - wtedy wogole na wache nie bedziesz wydawal cos w tym jest:) nie zrozumiesz przesłania! wyjasnie przy okazji!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 nie zaśmiecamy forum ogolnopolskiego tylko wymieniamy sie zdaniami na regionalnym zobacz w moj opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Organizujecie jakieś wspólne wypady na weekend w czerwcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Tak, i to zazwyczaj ustalamy z dnia na dzień lub kila dni do przodu.Chcesz sie wybrać gdzieś z nami?W czerwcu 16 jest parada ślubna, 23-24 jest impreza w Legnicy tzw babo zlot, 29 czerwiec do 1 lipiec jest zlot w Niechorzu. Ponadto co weekend są jakieś spontaniczne wyjazdy gdzieś w trasę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi