Seboka Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Ma byc impreza jak w zeszłym roku :) dokładnie nic nie wiem Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makak Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 Jeżeli ekipe na skuterach chcecie nakręcić stwórzcie temat tutaj : www.szczecinscooters.fora.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Ma byc impreza jak w zeszłym roku ;) dokładnie nic nie wiem to czekamy z niecierpliwoscia na dalsze imformacje :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGLIK Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Siema Angolkonia jeszcze ni ma ale bydzie bardzo szybko, do kiedy tam siedzisz? moze ty zawiniesz do mnie zapraszam na flaszeczke, jeszcze nie zrudziałem :banghead: a na buldoga bardzo cheetnie bym wyskoczył ale nie dam rady nietsety jak tam u ciebie cherbatniku skrobnij coś pozdroa tak nawiasem kolejny link, ale mocno przesadzony gość i koń teżhttp://www.extremevideos.org/media139.search.htm Czołem Tutaj to już jak w drugim domu, norma, robota super motorkiem pomykam ,wkońcu moge sie tu wyżyć bez obawy o bezpieczeństwo,po zlotach jeżdze i opowiadam że jestem z takiego Szcezecina koło Berlina. No zobacze czy przyjade, bo to jest jednak kawałek drogi i zajmie więcej mi niż wekend, ale fajna trasa by to była bez dwóch zdań. Pisz i dawaj znaki życia-nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domell Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Czołem Tutaj to już jak w drugim domu, norma, robota super motorkiem pomykam ,wkońcu moge sie tu wyżyć bez obawy o bezpieczeństwo,po zlotach jeżdze i opowiadam że jestem z takiego Szcezecina koło Berlina. No zobacze czy przyjade, bo to jest jednak kawałek drogi i zajmie więcej mi niż wekend, ale fajna trasa by to była bez dwóch zdań. Pisz i dawaj znaki życia-nara no to fajnie ze wsio oki, za 3 tygodnie bede mieszkał już w domku z duzym ogrodem jest gdzie konia parkować takze jak by co zaproszenie aktualne, ja własnie do roboty zmykam pierwszy dzien stałej hahah,jak coś to dawaj narka. POZDRO ;) :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Najsłodsze życzenia urodzinowe dla słodkiej Ann , dużo szczęścia na nowej drodze życia...hihihi... i samych cudownych chwil (nie tylko na motórze) życzy Carioka i Majkel Osobne życzenia dla Vidlaka, fajnie że Ty znowu z nami- wsiewo charosiewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Ann i Vidlak - wszystkiego najlepszejszego! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miśkaDR Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Ann i Vidlak - wszystkiego najlepszejszego! :flesje: Miśki też wam życzą wszystkiego najlepszego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 i ja też się dołącze do życzeń no to jak witaj w rodzinie ANN :) może jak Ci się skończy nauka to wpadniecie z Szymonem na wekend :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 To ja tez sie dorzuce - wszystkiego naj dla wszystkich solenizantow. A tu prezencik dla was :) http://www.motocykl.org/newsy.php?id_news=336 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Stix czyżby Jarek D. ci to przesłał? :) pozdro A i tak w ogóle wszystkiego naj naj naj! Edytowane 11 Lipca 2006 przez Diego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Witam! Wszystkiego najlepszego dla jubilatów!!! ! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Dołączam sie do życzeń! :) Wasze zdrowie! PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Stix czyżby Jarek D. ci to przesłał? :flesje: pozdro Alez oczywiscie, po sasiedzku. Malo z krzesla nie spadlem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.I.E.G.O. Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 Wspólny znajomy ;) Nagle sie okazało że wszyscy przepisowo jeżdżą! :flesje: I o co policji chodzi? Chyba mają stare tłumaczenia malowideł :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi